TERVETULOA OPPIMAAN!

Seuraava kurssimme aloittaa 13.8.2024.

Lisätietoja koulutuksesta ja koulutuksen kustannuksista voit tiedustella alla olevalla hakulomakkeella tai sähköpostilla toimisto@kosmetologikoulu.com

Opiskelupaikkaa voit hakea täyttämällä oheisen hakulomakkeen tältä sivulta.

Etsitkö työssäoppimispaikkaa?

EANA Center - Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola tarjoaa työelämälähtöisen hoitolaympäristön ja monipuolisen asiakaskunnan, jonka avulla saat harjottelujaksosi aikana erinomaisen tuntuman kosmetologin työhön. Voit hakea työssäoppimispaikkaa myös opiskellessasi toisessa kauneudenhoitoalan oppilaitoksessa. Aloita täyttämällä oheinen hakulomake ja me olemme sinuun yhteydessä tai soita ja varataan tapaamisaika.

HAKULOMAKE

Täytä hakulomake hakiessasi koulutukseen tai työssäoppimispaikkaa. Hakulomakkeen täytön jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja kutsumme noin tunnin mittaiseen haastatteluun. Tullessasi haastatteluun koulutusta varten, voit täydentää  aiempaa osaamista koskevia tietoja haastattelutilanteessa, jolloin sinulla tulee olla mukana aiemmat koulu- ja työtodistukset (tai oikeaksi todistetut jäljennökset). Halutessasi voit liittää hakemukseen kuvasi.