HUOM!

Haku elokuussa 2022 alkavaan koulutukseen on jo auki!

EANA Edu ja
Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola

Hetki oppia uutta

Olemme nykyaikainen kauneudenhoitoalan tutkinnon osiin koulutusta tarjoava taho. Koulutuksen laajuus on 145 osp. Toimimme yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa (180 osp).
Seuraamme vuodesta 1965 alalla toimineen Etelä-Suomen Kosmetologikoulun viitoittamalla tiellä.

Meillä voit käydä koulutuksen kokopäiväopintoina tai räätälöidysti monimuoto-opiskeluna. Koulutuksen kesto alkaen 17 kuukautta molemmissa opiskelumuodoissa, kun opiskeltavana koko tutkintoon valmistava kokonaisuus.

Hetki oppia enemmän

Voit opiskella meillä myös kauneudenhoitoalan ammattia täydentävää osaamista, kuten intialaista päähierontaa, kuumakivihierontaa, turvehoitomuotoja, perusehostusta täydentävää osaamista ja paljon muuta.  Mikäli olet kiinnostunut ammattitaitoa täydentävästä koulutuksesta, laitathan viestiä osoitteeseen toimisto@kosmetologikoulu.com, niin saat lisätietoa.

Hetki kerrata

Meille vot tulla myös kertaamaan aiemmin oppimaasi ja palauttamaan mieleesi ammattiosaamistasi. Kertausjaksot ovat alkaen yhdestä viikosta eteenpäin.

Kaikki opinnot suunnitellaan vastaamaan opiskelijan aiempaa osaamista ja lähtötasoa.

Lue lisää koulutuksen sisällöstä, tavoitteista ja alasta.


Koulutuksen kustannuksiin pääset tutustumaan tästä.


"Joka uskaltaa unelmoida, uskaltaa myös elää. Joka uskoo itseensä, on jo puolivälissä unelmaansa, eläen enemmän." - EANA Edu -

MONIMUOTO - OPISKELU

Räätälöitynä sinun hetkeesi

Koulutuksen rakenne mahdollistaa joissain tapauksissa opiskelun myös toisten opintojen tai työn ohella. Voit tiedustella monimuoto-opintoihin liittyviä asioita täyttämällä hakulomakkeen tai soittamalla meille.
Opiskelijamme suorittavat kauneudenhoitoalan perustutkinnon näyttötutkintona, joka on erityisesti aikuisille suunniteltu joustava tapa osoittaa, uudistaa ja ylläpitää ammatillista osaamista tai työtehtävien vaihtuessa valmistua myös uuteen ammattiin.

Näyttötutkinnossa keskeisenä periaatteena on asiakaslähtöisyys. Ammattitaito osoitetaan työelämässä riippumatta siitä miten osaaminen on hankittu (työkokemus, opinnot tai muu toiminta). Tutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito osoitetaan ensisijaisesti aidoissa työelämän tuotanto- ja palvelutilanteissa.

Tarjoamme näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta, jonka avulla hankitaan tarvittavaa ammattitaitoa. Myös muulla tavoin riittävän ammattitaidon hankkinut henkilö voi suorittaa näyttötutkinnon tai sen osan.

Ammatilliset opinnot sisältävät alan tietopohjaisten opintojen lisäksi työssäoppimista kauneushoitolassamme, sekä kosmetiikan maahantuonnin parissa.