Ota ensimmäinen askel kohti kosmetologin ammattia!

Jatkuva hakumme on auki ympäri vuoden. 

Täytä hakulomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa meidän porukkaan <3

Tutustus meihin täällä.


Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola

Hetki oppia uutta

Olemme nykyaikainen kauneudenhoitoalan tutkinnon osiin koulutusta tarjoava taho. Koulutuksen laajuus on 145 osp. Toimimme yhteistyössä Stadin ammattiopiston kanssa (180 osp).

Olemme vuodesta 1964 alalla toimineen Etelä-Suomen Kosmetologikoulun viitoittamalla tiellä.

Meillä voit käydä koulutuksen kokopäiväopintoina tai räätälöidysti monimuoto-opiskeluna. Voit hakea koulutukseemme jos olet suorittanut jonkin toisen asteen koulutuksen tai sitä korkeamman tutkinnon. Koulutuksen kesto lähtökohtaisesti on 17 kuukautta molemmissa opiskelumuodoissa.

Hetki oppia enemmän

Voit opiskella meillä myös kauneudenhoitoalan ammattia täydentävää osaamista, kuten kuumakivihierontaa, Eana Care-turvehoitomuotoja, perusehostusta täydentävää osaamista ja paljon muuta.  Mikäli olet kiinnostunut ammattitaitoa täydentävästä koulutuksesta, laitathan viestiä osoitteeseen toimisto@kosmetologikoulu.com, niin saat lisätietoa.


Lue lisää koulutuksen sisällöstä, tavoitteista ja alasta.


Koulutuksen kustannuksista voit tiedustella toimisto@kosmetologikoulu.com


"Joka uskaltaa unelmoida, uskaltaa myös elää. Joka uskoo itseensä, on jo puolivälissä unelmaansa, eläen enemmän." 

MONIMUOTO - OPISKELU

Räätälöitynä sinun hetkeesi

Koulutuksen rakenne mahdollistaa joissain tapauksissa opiskelun myös toisten opintojen tai työn ohella. Voit tiedustella monimuoto-opintoihin liittyviä asioita täyttämällä hakulomakkeen tai soittamalla meille.
Opiskelijamme suorittavat kauneudenhoitoalan perustutkinnon näyttötutkintona, joka on erityisesti aikuisille suunniteltu joustava tapa osoittaa, uudistaa ja ylläpitää ammatillista osaamista tai työtehtävien vaihtuessa valmistua myös uuteen ammattiin.

Näyttötutkinnossa keskeisenä periaatteena on asiakaslähtöisyys. Ammattitaito osoitetaan työelämässä riippumatta siitä miten osaaminen on hankittu (työkokemus, opinnot tai muu toiminta). Tutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito osoitetaan ensisijaisesti aidoissa työelämän tuotanto- ja palvelutilanteissa.

Tarjoamme näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta, jonka avulla hankitaan tarvittavaa ammattitaitoa. Myös muulla tavoin riittävän ammattitaidon hankkinut henkilö voi suorittaa näyttötutkinnon tai sen osan.

Ammatilliset opinnot sisältävät alan tietopohjaisten opintojen lisäksi työssäoppimista kauneushoitolassamme, sekä kosmetiikan maahantuonnin parissa.