Rusketus auringossa vai keinotekoisesti?

Hartaasti odotettu kesä on vihdoin saapunut. Kesä tuo tullessaan lämpöä ja aurinkoa, joka tarkoittaa usealle sen täydellisen kesä brunan hankkimista. Vaikka kaunis rusketus ja rento rannalla makoilu kuulostaakin houkuttavalta, on se silti riskialtista vaikka muistaakin aurinkosuojaa käyttää. Onhan rusketus kuitenkin soluvauriota.

Olen myös yksiä niistä jota houkuttaa joka kesäinen rusketus. Kaunis ja tasainen rusketus bikinirajojen kanssa on vaan sitä erityistä tiettyä, mikä lisää kesätunnelmaa. Olen kuitenkin päättänyt mielummin ruskettua keinotekoisesti kuin ottaa riskin, sillä sitähän se on. Riski vahingoittaa ihoni pitkäaikaista terveyttä. Oikeaa valintaa kuitenkaan ei ole. Mielestäni kenenkään ei pitäisi vältellä aurinkoa peläten, mutta sen sijaan harkita, onko liiallinen auringon nauttiminen ainoa vaihtoehto vai voisinko saada haluamani kesä glow:n ilman riskiä? 

Keinotekoinen rusketus jakaa usein mielipiteitä. Monella ensimmäiset ajatukset suihkurusketuksesta tai itseruskettavista voi olla "kauhea oranssi tahramainen maalikerros". Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Monet suihkuruskettavat tarjoavat laajan skaalan sävyjä, joita sekoittaen saa oman sävyisen lopputuloksen sekä useat itseruskettavat brändit ovat alkaneet tehdä tuotteita, joiden avulla saadaan myös ns. kevyt, luonnollinen väritys. Tärkeintä koko prosessissa on kuitenkin kotihoidon toteuttaminen. Tässä nyrkkisääntö: KKY, Kosteutus, Kuorinta, Ylläpito.

Keinotekoinen rusketus vaatii askelia ja niiden toteutusta. Mainitsemani nyrkkisääntö pitää sisällään lyhykäisessään mitä eri askeleet ovat. Ensimmäisenä, poistanko karvat vai jätänkö? Tyyli on vapaa, mutta tee se ennen ruskettavan laittoa. Sokerointi on tähän oivallinen keino, sillä se poistaa ihokarvat hellästi ja tehokkaasti, sillä karvat irtoavat tupesta asti. Sheivaamalla karvat halkeavat kahtia, jolloin tuppeen jäänyt karvapätkä tulee jo seuraavana päivänä ulos esille. Kuorintaa on myös tehtävä muualle kehoa ennen ruskettavaa, sillä muuten väri tarttuu pinnalla olevaan kuolleeseen solukkoon, jonka takia väristä tulee epätasainen. Vaihtoehtoja  on useita, kuorinta sokerit/suolat, kuivaharjaus ja kemialliset kuorinnat, joissa sisältävät ainesosat hoitaa kuorimisen. Toisena, kosteutuskosteutuskosteutus. Kuiva iho imee kaiken, jonka takia edellä mainittu epätasainen sävy muodostuu. Kosteutusvoiteiden laitto on hyvä tehdä n. vuorokausi ennen, jotta se voi imeytyä rauhassa. Kolmantena on rusketuksen ylläpito. Kun pidät ihosi kosteana, pysyy rusketus paremmin iholla. Suihkurusketusta on hyvä ylläpitää itseruskettavilla tuotteilla tai ostamalla Eana Centerille sarjahoitokortin, jolloin saat koko kesäksi ylläpidettyä suihkurusketusta. Sarjahoidossa suihkurusketus toteutetaan 4 kertaa, josta viimeinen ylläpitokerta on ilmainen. Ylläpitoväli on n. 1-2 viikkoa riippuen miten rusketus kuluu pois.

Kun puhutaan auringossa ruskettumisesta, usein unohdamme mitä ihossamme tapahtuu. Ns. luonnollisessa rusketuksessa ihosolut altistuvat auringon uv-säteilylle. Melanosyytit puolustautuvat muuntamalla melaniinipitoisuutta tummemmaksi imemällä uv-säteilyn itseensä. Ne asettuvat keratinosyyttien päälle kupumaisesti, suojellen solun tumaa.  Tumassa sijaitseva dna-kaksoisketju vaurioituu automaattisesti altistuessa uv-säteilylle, mutta ruskettuminen toimii ns. lisävaurion ehkäisynä. Soluilla on oma entsymaattinen korjaus mekanismi, mutta jos dna-vaurio jää korjaamattomaksi, siitä muodostuu mutaatio. Kun mutaatio kumuloituu, solu voi muuttua pahanlaatuiseksi. 

Kaikilla meistä ei ole mahdollisuutta ruskettua, joka tarkoittaa myös sitä, että kaikilla ei ole luonnollista tapaa suojata ihoa uv-säteilyltä. Ihotyyppejä on 6, jonka perusteella iho kestää aurinkoa.

Tyyppi 1 palaa aina, ei rusketu. Riski ihosyövälle on suurin.

Tyyppi 2 palaa yleensä, ruskettuu vähän. Riskitaso korkea.

Tyyppi 3 palaa joskus, ruskettuu yleensä. Riskitaso korkea.

Tyyppi 4 palaa harvoin, ruskettuu aina. Riskitaso suuri.

Tyyppi 5 palaa hyvin harvoin ja riskitaso on pienempi.

Tyyppi 6 ei pala koskaan. Riskitaso pienempi muihin verrattuna.

Suomalaiset kuuluvat yleensä 1 tai 2 ihotyyppiin. Kun puhutaan riskistä ihosyövälle, riski on siellä aina vaikka olisikin tyypin 6 iho. Tummempi iho tarkoittaa suurempaa suojaa uv säteilylle, mutta ei tarkoita, että olisi kokonaan turvassa syöpäriskiltä. Aurinkosuoja on siis ehdollinen ihotyypistä riippumatta. 

Verrattavissa keinotekoiseen, luonnollinen ruskettuminen vaatii enemmän vaikka vaiheita keinotekoisessa onkin enemmän. Luonnollinen ruskettuminen vaatii liian suuria riskejä ja jopa niidenkin ohella, se ei ole jokaiselle mahdollista, sillä kuten aikaisemmin kerroin, ruskettuminen riippuu ihotyypistä. Keinotekoinen rusketus ei katso ihon tyyppiin, ei riskeeraa terveyttäsi eikä se ole lopullinen vaihtoehto, jolloin siihen sitoutuminen ei vaadi kuin rohkeutta kokeilla uutta. Sitä paitsi jokainen meistä janoaa pientä self care momenttia, joten miksetpä tekisi sitä tällä kertaa hieman kesäteemaisesti.

Jos pitkä jaaritteluni jätti mieleesi mitään, niin olkoon se tämä. Kauneuden eteen ei kannata riskeerata omaa hyvinvointia ja terveyttä. Kauneus on jo siellä, se pitää vain tuntea. Ja (pienenä loppu mainoksena) meillä tulet sen tuntemaan, joten kipin kapin kesän hemmotteluihin! -Sophie<3


Lahjaideoita opettajille tai työkavereille

Kesä lähestyy ja loma kutkuttelee jo mielessä. Päiväkodin tutut hoitajat ja koulun opettajat saattavat olla pienen hemmottelun tarpeessa. Onko sinulla käynyt mielessä, että haluaisit muistaa tärkeää henkilöä joka on arjessasi mukana? Entä onko työkaverillasi pientä kisaväsymystä? Pienikin lahja tai ele saattaa olla sille jollekin tärkeälle henkilölle suuri juttu. Meiltä löydät pienet suuret lahjat arjen sankareille.

Miltä kuulostaisi rentouttava päähieronta (22€) tai vaikka puolihieronta niskan ja selän seudulle (20€)? Olisiko suihkurusketus (28€) kesän alkuun kiva piristys toverille?

Ihana ja kiva pikku lahja on myös meidän vartalokuorintasaippuat (13,90€). Niistä löytyy tuoksuja makeasta vadelmasta kirpeään sitrukseen sekä paljon muita raikkaita ja kesäisiä tuoksuja.

Tule hakemaan meiltä pieni pala elämystä lahjaksi <3.

Lämpimin terveisin,

Julia

Omat suosittelemani lahjakortit äitienpäiväksi

Äitienpäivää juhlitaan taas 12.5.2024, äitisi antaa sinulle paljon, joten mikset sinä antaisi äidillesi ihanan rentouttavan yllätyksen. Joten mikä olisikaan parempi lahja antaa äidille, kuin lahjakortti kauneushoitolaan. Yllätä äitisi ihanilla ja hemmottelevilla palveluilla täällä Eana Centerissä.

Tässä on kaksi minun valitsemaani lempihoitoa, jotka sopisivat hyvin äitienpäivälahjaksi.

Äitinä arki on kiireistä, joten anna äitisi tuntea olonsa kuningattareksi antamalla hänelle äitienpäivälahjaksi: Kuningatarhoito, hoidossa hemmotellaan, hoidetaan ja rentoutetaan kasvojen, decolteen ja käsien ihoa. Hoitoon kuuluu kasvojen ja decolteen hoito: kuorinta, rentouttava hieronta, naamio ja loppuvoiteet, käsien kuorinta, hieronta ja naamio, sekä rentouttava päähieronta naamion vaikutuksen aikana. Hoito kestää n.75min ja maksaa 65 €

Äidit todellakin ansaitsevat hemmotteluhetken pois arjesta, joten anna äidillesi äitienpäivälahjaksi spa-hetki lahjakortti. Tähän ihanaan hemmottelevaan lahjakorttiin kuuluu spa-vartalohoito sekä spa-jalka ja -käsihoito. Äitisi voi hyödyntää lahjakortin yhdellä kerralla tai sitten käydä ottamassa jokaisen hoidon erikseen yksi kerrallaan. Lahjakortti on voimassa 12kk, joten on hyvin aikaa käydä hoidoissa erikseen, jos haluaa. Spa-hetki maksaa 150€ ja on todella ihanan hemmotteleva ja rentouttava kokonaisuus, jota äitisi varmasti rakastaisi ja arvostaisi lahjana. 

Hoidon nimestä klikkaamalla pääset ostamaan lahjakortin verkkokaupasta. 

Aurinkoisin terveisin, Aliisa

Eana Centerin Ystävänpäivä 14.2.2024
Aamu alkaa hiljaisella lumipyryllä. Autoja on liikenteessä enemmän kuin linja-autoja, mutta mitäpä Tevin
hissistä kuuluu? Hulvatonta kikatusta ja naurua, joka saa minkä tahansa huoneen kirkastumaan ja
loistamaan. Ohjaaja valmiina vastaanottamassa ihania opiskelijoita, kun toinen toistaan työntää itseään
ulos hissistä. Tämä se on elämää Eana Centerissä. Kun aloitat opiskelun Eanassa ei tarvitse kenenkään
jännittää, olet vain oma itsesi ja solmit takuu varmasti iän ikuisia ystävyyssuhteita. Voit olla ihan missä
elämäntilanteessa tahansa ja voit olla varma, että löydät paikkasi meidän porukasta.
Meistä jokainen haluaa, että just sä voit loistaa ja ei haittaa jos mokaat, me tuetaan sua matkallasi
kosmetologiksi. Meidän koulusta saat valmiudet luoda juuri sellaista uraa kuin sinä haluat, kun jaksat vaan
unelmoida. Eanassa, kun tahdot lisä-kouluttautua niin keräät vaan porukan kasaan ja lähetään hommiin.
Mahdollisia koulutuksia voivat olla esimerkiksi sokerointi, ripsienpidennykset tai vaikkapa lymfahieronta.
Jos opiskelu vielä pohdituttaa tai haluat vain muuten vain piipahtaa niin tulethan käymään meillä niin
istutaan kahvikupposen äärellä meidän ihanan rennossa porukassa.
xoxo, kirjoittanut opiskelija Susanna

Avajaisviikko 15.-19.1.2024
Avajaisviikko alkoi lahjakorttitarjouksella, ostaessasi vähintään 50 euron lahjakortin saat 20 euron lahjakortin kaupanpäälle. Tarjous oli voimassa koko viikon ja moni sen ihanasti hyödynsikin.
Maanantaina
Valmistelimme avajaisviikkoa sekä touhusimme somen parissa tulevia päiviä varten materiaalia ja tarjouksia.
Tiistaina
Aamu alkoi bingolla kahvittelujen ohessa, ihanaa kuinka moni löysi paikalle ja osallistui peliin. Pelin voittajan oli helppo hymyillä lähtiessään jalkahoitolahjakortti kainalossa kotiin. Tiistai päivä oli täynnä hoitoja, asiakkaita, positiivista mieltä, ihania kohtaamisia sekä kahvin ja pullan tuoksua.
Keskiviikkona
Houkuteltiin hoitoihin kaverin kanssa, eli -20% etu tullessasi kaverin kanssa käsi-, jalka,- tai spa-vartalohoitoon tai varaamalla aikaa puhelimitse. Myös valmiit tuotepaketit oli kasattu valmiiksi avajaishinnoin.
Torstaina
Pieniä hoitoja tehtiin walk-in tyylisesti, eli ovelta tullessa pääsi heti petiin ja saatiin esim. kulmat ja ripset kuntoon tai pakkasten kuivattamat kädet pehmeiksi parafiinihoidon avulla.
Perjantaina 
 
Tehtiin jälleen paljon some hommia niin kuin pitkin viikkoa muutenkin. Meillä oli myös meikki-ilta, jossa tarjolla pikaehostuksia. 

Viikko hurahti niin nopeasti, asiakkaat ihastelivat liiketiloja sekä antoivat loistavaa palautetta. Oli ihanaa nähdä moni asiakas ihastelemassa paikkoja ja kahvittelemassa.
Jatketaan tästä hyvillä mielillä vuotta eteenpäin!
Miia

Me muutettiin!

Alkuvuosi on polkaistu käyntiin uusien tilojen merkeissä. Tämä on tarkoittanut uuden opettelua meille oppilaille, ohjaajille sekä asiakkaille. Me kaikki olemme niin innoissaan uusista tiloista sekä maisemanvaihdoksesta.

Pitkin syksyä vainhoissa tiloissa laitoimme vanhoja tavaroita kiertoon sekä purimme vanhaa hoitolaa ja joulun välipäivinä alkoi rytinällä muutto. Muuttofirma hoiti suuret hoitopedit ja tavarat uuteen tilaan samaan aikaan kun nettikirppis ostajat hakivat itselleen meidän vanhoja ja itselleen uusia huonekaluja. Hoitoja tehtiin vielä juuri ennen uudenvuoden vapaille lähtöä. Hoitola tyhjeni nopeaan tahtiin monen tahon avustuksella ja 2.1.2024 avasimme ovet uuteen upeaan tilaan.

Ihanaa kuinka moni asiakas on löytänyt paikalle sekä ihastellut tiloja kanssamme.
Uusien tilojen myötä asiakkaille mahdollistuu entistäkin yksityisempi hoitokokemus, mutta tarvittaessa tiloja voi muokata sopivaksi esimerkiksi kaverin kanssa hoitoihin tultaessa. Meidän uudesta aulasta näkee myös kaupungin hälinää sekä päivän vaihtumisen iltaan.

Meille voi edelleen koska tahansa tulla käymään paikanpäälle varaamaan aikaa, ihastelemaan tiloja, kysymään neuvoa tai muutenvaan höpöttelemään.

Meidät löydät osoitteesta Vesijärvenkatu 11 A, aulaan astuttua hissillä ensimmäiseen kerrokseen.

ps. viereisistä kauppakeskuksista löytyy myös lämmin paikka autolle hoidon ajaksi.
Nähdään hoitolalla!
<3 : Miia

Joululahja ideoita

 
Joskus joululahjojen osto voi turhauttaa tai jopa stressata, mutta Eana centeristä löydät lahjan jokaisen tarpeeseen ja me opiskelijat olemme täällä valmiita auttamaan.
Tuotevalikoimastamme löydät varmasti kivan lahjan annettavaksi tai miksei itselleenkin. Paljon huomiota saaneet kuorintasaippuat ovat hyvä ja edullinen lahjaidea, sillä ne ovat erittäin riittoisia ja pääset valitsemaan monista eri tuoksuistamme mieluisimman. Voit myös ostaa tuotteita laajasta valikoimastamme sillä meiltä löytyy tuotteita päästä varpaisiin, ja opiskelijat auttavat varmasti mieluisen lahjan löytämisessä.
Monenlaiset lahjakortit, joilla pääset rentoutumaan ja nauttimaan.
- Kuumakivihierontamme sopii erinomaisesti niille, jotka kaipaavat mielen ja kehon rentoutusta. Hoito tehdään klassisen hieronnan liikkeillä kuumakiviä käyttäen, joka varmasti lämmittää jokaista palelijaa.
- Jalkahoitomme sopii jokaiselle, joka kaipaa rentoutusta ja hoitoa jaloillensa. Hoidossa hoidamme jalkasi perusteellisesti asiakkaan toiveita kuunnellen ja kävelet hoitolasta kevein askelin.
- Kasvohoidoistamme on monenlaista vaihtoehtoa jokaisen ihon ja toiveen mukaan. Hoidossa pääset rentoutumaan, sillä aikaa kun opiskelijat hoitavat kasvojesi ihoa. Hoidosta saat sekä hyvin kosteutetun ihon myös paljon vinkkejä oman ihon hoitoon.- Pakettihoidot ovat kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, jossa voit itse valita jalka-, käsi- ja kasvohoitojen välitä kaksi mieluisinta tai vaikka kaikki kolme.
- Lahjakorttejamme on myös summalle, jolla lahjansaaja saa itse valita mitä haluaa.

Hyvää joulun aikaa! -Saku 

Hetki messut Lahden messuhallissa

Marraskuussa olimme Lahden messuhallissa Hetki messuilla palvelemassa messukansaa.

Osastollamme asiakkaat pääsivät nauttimaan rentouttavasta pää ja niska-hartia hieronnasta sekä ihanasta käsien parafiinihoidosta. Hoitojen lisäksi meillä oli pirteän houkutteleva kuorintasaippua valikoima sekä muita mahtavia messutarjouksia.

Pääsimme loihtimaan myös messuilla hääpuku muotinäytöksen malleille näytösmeikit sekä kampaukset.

Toisena messupäivänä opiskelijamme kertoivat lavalla ihonhoidon tärkeydestä ja jakoivat hyviä vinkkejä niiden toteuttamiseen kotona.

Messukansaa oli runsaasti liikkeellä ja tunnelma messuilla oli mukavan iloinen.

-Henna-

Hehkua kasvoille happohoidolla

Hoitolassamme on käytössä Bielendan X-Foliate happohoito, joka tarjoaa toimivan ratkaisun yleisimpiin iho-ongelmiin: couperosaan, akneen, pigmenttimuutoksiin ja ikääntyvän ihon haasteisiin. Hoidossa on neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokoostumusta: Clear Skin- akneihon happokuorinta, Dark Spot Remover- pigmenttimuutoksia vastaan, Anti Couperose- couperosaihon happokuorinta, Anti Wrinkle-aikuisen ihon happokuorinta.

Kesän lopulla opiskelijamme pääsivät testaamaan happohoitoja. Testissä oli X-Foliate Clear Skin, joka on sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Tämä kuorinta sopii akneen ja liialliseen talintuotantoon taipuvaiselle iholle.

22% happokuorinta sisältää palorypälehappoa (AHA-happo), atsealiinihappoa ja salisyylihappoa (BHA-happo).

AHA-hapot kuorivat ihoa, kosteuttavat ihon ulointa kerrosta, tehostavat ihon kollageenin- ja elastiinintuotantoa sekä kirkastavat ja siloittavat ihoa.

BHA-hapot ovat rasvaliukoisia, minkä vuoksi ne kykenevät imeytymään talia tuottaviin ihohuokosiin ja kuorimaan ihohuokosia niiden sisältä. Tämä auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä sekä helpoittamaan esimerkiksi ihotulehduksia ehkäisevien ainesosien imeytymistä ihohuokosiin.

Atsealiinihapot kuuluvat dikarboksyylihappoihin. Ne puhdistavat ihohuokosia ja ehkäisevät mustapäitä. Kirkastaen epätasaisuuksia ja aknesta jääneitä punaisia jälkiä kasvoilla. Niillä on antioksidanttisia ja antibakteerisia vaikutuksia, ja se vähentää ihon punoittamiseen johtavia syitä iholla.

Yhdessä kaikki nämä hapot vähentävät ihon epäpuhtauksia ja punoitusta, kirkastavat ja siloittavat ihoa.

Hoidon alussa pintapuhdistuksen jälkeen iho valmistellaan happohoitoon esivalmiste suihkeella, joka poistaa ihon pinnalta rasvan. Kasvojen herkimmät alueet suojataan vaseliinilla, kuten nenänpielet, huulien ympärysiho sekä mahdolliset kasvojen alueen pigmentoinnit ja luomet. Ihon tarpeiden mukainen happo levitetään tasaisesti kasvojen alueelle ja annetaan vaikuttaa haposta riippuen 4-6 minuuttia. Hapon vaikutusajan jälkeen iho neutralisoidaan sarjan omalla geelillä, joka katkaisee välittömästi hapon vaikutuksen, ehkäisee ärsytystä sekä rauhoittaa ihoa. Hoidon päätteeksi iholle levitetään uudistava CICA-voide. Tämä voide sisältää vuosisatoja Aasiassa rohdoskasvina käytettyä rohtosammakonputkea, joka sopii erittäin hyvin herkän, vaurioituneen ja ärtyneen ihon hoitoon. Lisäksi sillä on erinomaisia anti-agein ominaisuuksia.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntui raikkaammalta, sileämmältä ja kimmoisammalta. Tehokkaimmat tulokset saadaan kuitenkin aikaiseksi neljän kerran sarjahoidolla, jolloin happohoito tehdään 2-3 viikon välein. Tiesithän, että Eanassa sarjahoidon 4 kerta hoitokerta on veloitukseton.

Meillä Eanassa hoitokokonaisuus sisältää happohoidon lisäksi juuri sinun iholle sopivan elastisen naamion, jonka vaikutusaikana saat rentouttavan päähieronnan.

Katsokaa tuota upeaa hehkua kasvoilla heti hoidon jälkeen!


-Henna ja Roosa-


Unelmana kosmetologin ammatti?

Sinä, joka haaveilet tulevaisuudesta ihon-ja kauneudenhoidon parissa.

Meillä Eana Centerissä on alkamassa seuraava kurssi lokakuussa, joten nyt on sinun hetkesi tehdä tästä haaveesta totta.

17 kuukauden opintojen aikana pääset teoriatiedon lisäksi oppimaan käytännön hoitola työtä. Valtaosa opinnoista onkin juuri sitä parasta, eli teoriassa opittujen asioiden viemistä käytäntöön. Asiakkaiden tarpeet huomioiden, joka päivä uutta oppien.

Meillä pääset harjoittelemaan laajasti erilaisia kasvo- sekä laitehoitoja, käsi- ja jalkahoitoja, vartalohoitoja, spa-hoitoja, ehostusta, geelilakkauksia sekä ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja. Näiden lisäksi arjessa on vahvasti mukana hoitolan ylläpitoon liittyvää tekemistä, asiakaspalvelua, myyntiä ja markkinointia sekä yrittäjämäisen toiminnan omaksumista.

Opiskelun aikana pääset näkemään sekä järjestämään myös erilaisia tapahtumia ja asiakastilaisuuksia niin hoitolassamme, kuin sen ulkopuolellakin.

Otathan rohkeasti yhteyttä, sillä unelmat on tehty toteutettaviksi!


-Henna-

Head Land festarit Lahden Niemen satamassa

Heinäkuussa olimme jo toista kertaa nostattamassa festarikansan juhlatunnelmaa glittereiden säihkeellä!

Teltassamme oli jatkuva jono molempina festari päivinä ja pääsimmekin loihtimaan useita satoja upean kimaltavia festarilookeja!

Mahdollistimme myös juhlakansan ehostuksen tunnelmallisilla pisteillämme, joista löytyi isoja peilejä ja ehostustuotteita kasvoille sekä hiuksille.

Tunnelma oli mahtava live musiikin ja loistavien esiintyjien parissa, niin meidän opiskelijoiden kuin juhlakansankin puolella!

Life is better when you are covered in glitter!


-Henna-Loppukesän tuulahdus

Hoitolamme uusin hemmoteluhoito on ihanan rentouttava hoitokokonaisuus.

Loppukesän tuulahdus sisältää selän alueelle kuivaharjauksen, kuumakivihieronnan sekä turvehoidon. Turpeen vaikutusaikana saat rentouttavan pää-ja niskahieronnan.

Kuumakivihieronnassa vaikuttavina elementteinä toimivat lämpö, kosketus, öljy ja kivien paino rentouttavat kehoa ja mieltä. Hoidon aikana aineenvaihdunta vilkastuu, lihasjännitys laukeaa ja kehon kivut vähenevät. Hieronnassa käytettävä öljy imeytyy tehokkaasti ihoon kosteuttaen ja pehmentäen ihoa.

Turve on puhdas luonnontuote, joka sisältää useita hyödyllisiä hivenaineita. Hoidolla on useita hoitavia vaikutuksia erilaisiin kehon kiputiloihin ja vaivoihin, kuten turvotukseen, lihassärkyyn, verenkiertohäiriöihin, nivelvaivoihin sekä reumaattisiin kipuihin. Turve toimii myös antiseptisena apuna iho-ongelmien hoidossa ja lieventää ihottumien, atopian, aknen ja psoriasiksen oireita.

Tämän hoito on sinulle, joka kaipaat aikaa itsellesi, hetken, joka pysäyttää kiireen.

-Henna-

Äidille

Kätesi, jotka nostavat turvalliseen syliisi. Äänesi, joka lohduttaa ja kannustaa. Katseesi, josta huokuaa rakkaus ja luottamus.

Otit vastaan maailman tärkeimmän tehtävän, johon ei ole oppikirjaa, johon liittyy paljon olettamuksia, huolta, epäitsekkyyttä ja tunteiden hallintaa. Lohdutat ja rohkaiset, autat selviämään kompastuskivistä elämänpolulla. Ja vaikka et olisi vierelläni, olen aina sydämessäsi, jokaisen päivän ajatuksessasi.

Kohtaat huonot hetket rohkeasti. Kuuntelet, vaikka kuinka huudan ja ahdistun. Kuuntelet vaikket olisi täällä.

Äiti. Kun on minun vuoroni, nostan sinut turvalliseen syliini, puhun äänellä, joka lohduttaa ja kannustaa sinua. Katselen sinua ihaillen ja rakastaen. Pidän sinut sydämessäni, jokaisen päivän ajatuksessani. 

With love Petra

Haluan olla isona oman elämäni sankari

"Mikä susta tulee isona?" Lapsen mielessä vastaus voi olla hyvinkin selkeä, se voi olla työ, jossa ammattilainen näyttää sankarilta, se voi olla laulaja, joka pukeutuu upeisiin asuihin ja on tähti. Oikeasti ihan jokainen ammatti on sellainen, jonka harjoittaja on sankari, tähti. Jokainen ammatti vaatii oppimista ja jokaista ammattia pitää arvostaa.

Olen kokeillut ja pohtinut monia ammatteja. Peruskoulun jälkeen säikähdin kun muilla oli selkeä visio siitä, mihin kouluun haluaa.Valinnan kirjo oli kattava, kuitenkaan mikään ei tuntunut omalta. Tuntui, että on ihan lapsi vielä päättämään. Päädyin lopulta alaan josta minulle oli eniten kokemusta. Etenkin minun onnekseni asutaan maailmassa, jossa ammattia voi vaihtaa iästä riippumatta, sillä peruskoulun jälkeinen tie tuntui pakonomaiselta ja epämiellyttävältä.

Eri aloja tuli koluttua läpi, vuosia kului, kunnes päätin, että nyt on aika kerätä rohkeus ja toteuttaa kauan haaveilemani ammatti. Tutkin eri kouluja kunnes Eana Center sivut avautuivat. 17 kuukautta ahkeraa ja työntäyteistä opiskelua, juuri siihen sopivissa olosuhteissa, pääsee pyörittämään hoitolan arkea ihan tosissaan. Pääsee oppimaan monia erilaisia hoitoja. Koulu haastattelun jälkeen asettelin asioita vaakakuppiin, suurimpana siellä painoi se innostus ja helpotus, tuolla on minun paikkani. Koulu alkoi teoria painotteisesti mutta nopeasti lisättiin käytäntöä, jotka kulkivat käsi kädessä. Ensimmäiset ihka oikeat asiakkaat jännitti, tuntui oudolta koskettaa toista.

Nopeasti kuitenki tekemiseen tuli varmuutta ja uskallusta. Pystyi luottamaan siihen että tietää mitä tekee ja tiesi miksi tekee. Kanssani aloitti opintojaan myös kuusi naista. Meistä syntyi tiivis ryhmä, joiden työskentely on sujuvaa ja mutkatonta. Meistä tuli ystäviä, joiden kanssa naurusta ei tule loppua. En voi liiaksi korostaa miten suuri merkitys työyhteisöllä on ihan kaikkeen. Itselleni koulusta on tullut toinen koti. Siellä on itketty, siellä on naurettu, paristi jopa nukuttu taukotilan penkillä. Siksi on ensisijaisen tärkeää, että siellä on hyvä olla ja opiskella. Olen saanut valtavasti tukea ja apua opiskelun tielle osaavilta ohjaajilta, opettajalta sekä jo valmistuneilta opiskelijoilta. On ollut etuoikeutettua saada olla osana eanan arkea ja työporukkaa.

Opintoni ovat nyt loppusuoralla, takana paljon oppia ja tuntemusta. Uskomattoman monta sisäistettyä asiaa. Väsymykseltäkään ei ole voitu välttyä, mutta työporukka ja onnistuneet hoidot sekä mukavat asiakkaat muistuttaa siitä miksi juuri tämä on haaveammattini. Minusta tulee isona kosmetologi, oman elämäni sankari, tähti kauneudenhoitoalalla.

Petra

Denova Pro lempituotteeni

Koulumme käyttämä sarja on puolalainen Denova Pro. Sarjan missiona on kehittää korkealaatuisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita kohtuulliseen hintaan. Yritykselle eettiset ja ekologiset arvot ovat tärkeitä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ne ovat dermatologisesti testattuja ja tuotteilla on Green Point- ympäristötunnus. Sarja on palkittu ammattilaissarja kauneushoitoloille- saatavilla vain kauneushoitoloista ja heidän verkkokaupoistaan.

Oma lempituotteeni sarjasta on kuivan ja normaalin ihon Cleansing Milk- puhdistusemulsio. Tällä tuotteella lähtee myös vedenkestävä silmämeikki mutta se ei ole tarkoitettu ripsipidennyksille. Puhdistusemulsio syväkosteuttaa ihoa merkittävästi, palauttaa ihon luonnollisen elinvoiman ja terveen ihon sävyn.

Cleansing Milk- puhdistusemulsio sisältää tehokkaasti kosteuttavaa tara-puun hedelmäuutetta, se on hajusteeton ja sisältää myös hyaluronihappoa ja lakritsiuutetta. Lakritsiuute auttaa tulehduksia ja ihon punoitusta vastaan. Hyaluronihappo on superkosteuttava ainesosa ja sen hoitovaikutus kosmetiikassa perustuu juuri ihon kosteutukseen.

Aurinkoista kevättä !

P.s Pidäthän ihostasi huolta!

XXX Leena 

Hyvä asiakaspalvelija

Kosmetologin työ on hyvin asiakaslähtöistä ja asiakas on meille hyvin tärkeä. Asiakasta kuunnellaan ja luetaan, jotta hoitohetkestä saadaan miellyttävä ja onnistunut kokemus. Asiakkaan kanssa huomioidaan myös hoitotilanne, esimerkiksi hieronnan aikana vältetään puhumista, jotta asiakas saa rauhassa rentoutua ja keskittyä hyvänolon tunteeseen.

Ihmisluonteita on paljon ja jokainen asiakas on erilainen, osa haluaa keskustella, osa juttelee paljonkin ja syvällisestikin, osa taas haluaa rauhoittua ja hiljentyä. Osaamme näitä kaikkia kunnioittaa ja mukautua sen mukaisesti. Kosmetologeina olemme ammattitaitoisia ja osaamme ohjata asiakasta tarpeiden mukaisesti.

Ammattitaito ja tuotetuntemus luovat turvallisen ja antoisan hoitokokemuksen. Tuotteemme ovat meille tuttuja, jotta osaamme suositella ne asiakkaalle ja kertoa niistä enemmän.

Se miten asiakkaan palvelee vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hoitoon. Tarkoituksemme on jäädä asiakkaan mieleen positiivisesti, ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun myötä.

                                                                                        ~Petra~


Happohoidoilla kasvot kohti kevättä!

Kosmetologien ammattikäyttöön tarkoitetut X- Foliate- happokuorinnat ovat turvallisia ja tehokkaita happokuorintoja. Ne hajottavat ihon pinnalla olevaa keratiinisoluja toisiinsa sitovaa soluväliainetta, jolloin ihon uloin kerros eli sarveissolukerros kuoriutuu pois. Eri hapoilla on kemiallisten ominaisuuksiensa johdosta erityisiä ihonhoidollisia vaikutuksia, joiden ansiosta yhdistelemällä eri happoja voidaan tehokkaasti hoitaa yksilöllisiä iho-ongelmia.

X-Foliate happohoito tarjoaa toimivan ratkaisun yleisimpiin iho-ongelmiin:

couperosaan, akneen, pigmenttimuutoksiin ja ikääntyvän ihon haasteisiin. Hoidossa on neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokoostumusta:

Clear Skin- akneihon happokuorinta, Dark Spot Remover- pigmenttimuutoksia vastaan, Anti Couperose- couperosaihon happokuorinta, Anti Wrinkle-aikuisen ihon happokuorinta.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, esivalmisteleva suihke, hapon levitys kasvoille, neutralointi, naamio ja hoitovoide.

Hoidon kesto on n. 30 -45 minuuttia. Hoito tehdään sarjahoitona kerran viikossa, 4 -6 kerran sarjana. Aknen ja pigmenttimuutosten hoidossa suosituksena on aina 6 hoidon sarja.

Ennen hoidon aloittamista selvitetään mahdolliset kontraindikaatiot ja käydään läpi asiakkaan kanssa asiakastietolomake, jonka asiakas täyttää ja allekirjoittaa.

Olet sydämellisesti tervetullut koulumme hoitoihin!

XXX Leena


My way...

Olen aina ollut kiinnostunut kosmetiikasta ja kaikesta kauneuteen liittyvästä. Ammattihaaveeni teini-ikäisenä oli kosmetologin ammatti. Muistan silloin isäni sanoneen, että se ei ole mikään oikea ammatti.

No, vuodet (ja vuosikymmenet) vierivät ja huomasin olevani hieman leipääntynyt nykyiseen ammattiini. Halusin myös jotain vaihtelua elämääni. Kaikkien näiden vuosien ajan takaraivossa kolkutteli edelleenkin se toteutumaton haave kosmetologin ammatista. Olisikohan nyt minun aikani?

Kävin haastattelussa joulukuussa ja tämän vuoden helmikuussa tulee vuosi täyteen opiskelua. Vuosi on mennyt nopeasti ja olen oppinut todella paljon kaikkea uutta. Oppimisesta vielä sen verran, että näin "aikuisiällä" asioiden mieleenpainaminen ei käykään enää ihan kädenkäänteessä. Uuden oppimisessa auttaa että kiinnostus opittavia asioita kohtaan on suuri.

ja bonuksena olen saanut tutustua aivan huipputyyppeihin.

Hyvää viikonloppua ja tavataan koulumme monipuolisissa hoidoissa!

XXX Leena 

Lahjaideat jouluun meiltä  

Hyvä joulupukki, toivon joululahjaksi...

Taas on aika antaa joulun tulla ja keskellä kiireen arjen voi olla vaikea miettiä mitä antaa toiselle lahjaksi. Eanalla ovat tontut jo käyneet toimeen, sillä löydät meiltä joululahjat vaikka koko perheelle!💕

 • Valmiit lahjapakkaukset pakattuna kauniisti sellofaaniin tai meikkipussiin. Lahjapakkaukset sisältävät erilaisia ihonhoitotuotteita sekä osassa pakkauksissa on valmiina summalle lahjakortti meille! 😍 Ihana lahjaidea kenelle vain!

 • Ihonhoitotuotteiden lisäksi meiltä löydät kauniita koruja, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa. Ainutlaatuinen joululahja!

 • Jos hyvän mielen paketois, se joulun lahja paras ois. Meiltä saat lahjakortit paketoituna valitsemaasi hemmotteluhoitoon tai summalle. Varmasti hyvän mielen toiselle suot!

 • Jos asut kauempana, älä huoli meillä on käytössä verkkokauppa! Verkkokaupan kautta tilaat kätevästi lahjat toimipisteellemme tai kotiisi. Vinkkinä: voit tilata lahjat myös läheisesi kotiovelle! 💕 

Terveisin Eanan Tonttu  

-Ansela- 

Pehmeät huulet talveksi  

Mikään ei ole epämukavampaa kuin rohtuneet ja kipeät huulet. Tämä on monelle tuttu vaiva etenkin talven lähestyessä. Huulissa ei ole tali- tai hikirauhasia, jotka tuottavat ihoon rasvaa ja kosteutta. Huulemme eivät siis pysty itse tuottamaan kosteutta. Kuinka sitten estää huulten kuivumista?

 Tässä ovat minun vinkkini pehmeisiin huuliin:

1. Älä nuole huuliasi! Tiedän, että tekisi mieli lipoa taukoamatta huulia. Huulien lipominen kuitenkin aiheuttaa kosteuden haihtumista iholta, joka kuivattaa huulia entisestään.

2. Käytä ilmankostutinta: tämä pitää huoneen kosteustason hyvänä ja ehkäisee näin huulten kuivumista.

3. Huulten kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja voide pääsee vaikuttamaan paremmin. Voit käyttää huulille tarkoitettua kuorintavoidetta tai valmistaa sitä itse.

👉Kuorinta ohje: Sekoita pieneen kulhoon teelusikallinen sokeria sekä hunajaa, sekoita. Levitä huulille, voit kuoria sormin tai hieromalla ylä- ja alahuulta yhteen.

4. Löydä sinulle parhaiten toimiva huulivoide. Vinkki: Meillä on myynnissä Alexandrian huulivoiteita erilaisissa herkullisissa tuoksuissa 9 €/kpl.  

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille💕  

-Ansela-

Hetki-messut

Opiskelumme sisältää myös tapahtumien järjestämisen. Suunnittelemme opiskeluryhmän kanssa yhdessä mm. tapahtumassa tehtävät pikahoidot, myytävät tuotteet, messuosaston suunnittelun sekä kaiken muun tapahtuman järjestämiseen liittyvän.

Joka vuosi messukeskuksessa Kätevä -messujen yhteydessä järjestetään kauneuden, hyvinvoinnin, hemmottelun ja liikunnan tapahtuma.

Eana Center on myös mukana tapahtumassa 5-6.11.2022.

Osastoltamme löydät edullisia messutarjouksia tuotteista ja pikahoitoja.

-Jaana-

 Omat kolme suosikkiani syksyn ihonhoitoon  

Nyt on aika villasukkien ja huppareiden, syksy on nimittäin täällä taas. Minusta syksy on ihana vuodenaika. Silloin saa nauttia herkullisista, lämpimistä juomista ja kynttilöiden valaistuksesta. Eikä pidä unohtaa ihanan värikästä ruska aikaa😊 Tässä postauksessa esittelenkin meiltä kolme lempituotettani syksyyn.   

Itselläni on atooppinen iho, joten ihoni kuivuu helposti etenkin syksyn ja talven aikaan. Kertakäyttöiset kasvonaamiot ovat olleet tämän syksyn pelastus! Bielendan Gold Detox kasvonaamio on oma suosikkini kaikista meillä myynnissä olevista kertakäyttöisistä kasvonaamioista. Gold Detox sopii aikuiselle sekä herkälle iholle. Naamio heleyttää, poistaa väsymyksen merkkejä ja parantaa ihon sävyä välittömästi. Naamion käytön jälkeen huomasin heti, kuinka ihostani tuli tasaisempi ja raikkaan tuntuinen. Oma Spa -hetki kotona on ihan parasta, kun saan laittaa naamion kasvoille ja nauttia samalla kupillisen kuumaa.

Vinkki: Bielendan kertakäyttöiset kasvonaamiot 3 €/kpl 

Kasvonaamion lisäksi viikoittaista Spa -hetkeä kotona täydentää kehon kuorinta kuorintasaippuallamme. Kuorintasaippuat ovat käsintehtyjä ja hellävaraisia iholle. Kuorintasaippuoita saa erilaisissa herkullisissa tuoksuissa, oma suosikkituoksuni on kukkainen ja raikas "Plum Blossom". Kuorintasaippua vaahtoaa ihanasti iholla samalla puhdistaen sitä. Kuorin ihoa itse muutaman kerran viikossa, jotta kuolleet ihosolut irtoavat kuivalta iholta ja voiteet pääsevät imeytymään paremmin. Iho pysyy syksyn viileinäkin ilmoina pehmeänä ja hyvin hoidettuna.

Vinkki: Kuorintasaippuat 13,90 €/kpl

TARJOUS 2 kpl/ 25 € 

Minulla kädet ovat kovalla rasituksella, koska joudun työn puolesta käsittelemään monia erilaisia aineita, käyttämään hanskoja ja pesemään käsiä usein. Syksyn aikaan viileä ilmasto kuivattaa käsiäni entisestäänkin ja minulle syntyy helposti haavaumia kynsivallin alueelle. Kynsinauhaöljyn käyttö päivittäin on helpottanut huomattavasti atooppista ihoani. Öljy ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti, samalla vahvistaen kynsiä.

Vinkki: Kynsinauhaöljy 9 €/kpl  

-Ansela-

Lämpöä syksyyn kuumakivihieronnalla

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Hieronnassa käytettävät basalttikivet ovat tulivuoren purkauksista muodostuneita painavia laattakiviä, joilla on hyvä lämmönsitomiskyky. Kivien paino ja lämpö yhdistettynä hierontaan poistaa tehokkaasti lihasjännitystä, lisää nestekiertoa, vähentää stressiä ja parantaa yöunia.

Kuumakivihieronta on ylellinen elämyshieronta, jossa pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Meillä tehdään myös kuumakivihierontaa. Tule itse kokemaan lämpimien basalttikivien, tuoksuöljyjen ja klassisen hieronnan yhdistelmä. Lupaamme, että hieronnan jälkeen olosi on rentoutunut ja syksyn harmaus on ainakin hetkeksi poissa mielestä.

Soita ja varaa oma aikasi numerosta p. 045 883 0552.

-Elisa-

Jo Cleopatra aikoinaan nukkui kultanaamio kasvoillaan

Kultaa on käytetty ihon- ja terveydenhoidossa jo tuhansia vuosia. On väitetty, että jo Cleopatra aikoinaan nukkui kultanaamio kasvoillaan säilyttääkseen nuorekkaan kauneutensa.

Kulta heleyttää ja kirkastaa ihoa, hoidon ansiosta ihon nuorekas hehku palautuu. Kulta on puhdas luonnon mineraali, ihonhoitotuotteissa sitä käytetään sekä ihon kirkastamiseen että toksiinien poistamiseen. Kulta on erinomainen aine anti-ageing -hoitotuotteissa.

Elokuun tarjouksena meillä on Cleopatran kultahoito kasvoille (hoitoon sisältyy laite tai merilevänaamio 55€, ovh 77 €). Tule kokemaan kullan heleyttävä vaikutus ihollesi, rentouttavan hoidon kruunaa Cleopatran päähieronta. Voit varata ajan numerosta 045 883 0552. 

Muutakin kuin vain kosmetologikoulu? 

Kosmetologin ammatissa pääset toteuttamaan luovuuttasi, näet hoidoissa käden jälkesi, opit tuntemaan oman sekä asiakkaan ihon paremmin kuin koskaan. Jo heti opintojen alussa tulet laittamaan omankin kasvojenhoitorutiinin täysin uusiksi, tämän voin itse todistaa kokemuksen pohjalta 😊 Kosmetologin ammatti on paljon laajempi kuin mitä monet osaavatkaan ajatella, tulet tämän 17 kuukauden aikana oppimaan erilaisten hoitojen lisäksi, asiakastilaisuuksien järjestämistä, pääset opettelemaan sosiaalisen median käyttöä työkalunasi hoitolan pidossa, opit tuntemaan ihmisen anatomiaa sekä pääset olemaan osana ihanaa opiskelijatiimiä, joka tukee ja kannustaa porukalla hankalienkin päivien ylitse. Pääset tulevassa ammatissasi kohtaamaan päivittäin uusia asiakkaita, joiden elämään voit jättää lähtemättömän vaikutuksen.

Meidän koulumme rikkauksiin kuuluu laajan siivousopin lisäksi 😉, nykyaikaiset ja trendikkäät palvelut, jotka palvelevat sinua opintojen jälkeen työnhaussa tai oman hoitolan perustamisessa. Opintojen aikana pääset hiomaan sokerointitekniikkaasi sekä taivuttamaan ripsiä 2020-luvun trendien mukaisesti.

Nyt on sinun aikasi mennä kohti uutta ja tarttua tilaisuuteen aloittaa uudet opinnot ja päästä osaksi meidän opiskelutiimiämme. Elokuussa 2022 alkavalle kurssille on haku auki. Pääset täyttämään hakulomakkeen nettisivuiltamme ja olemme sinuun yhteydessä hakuprosessin edetessä. 

-Amanda-

Hyvä paha aurinko - vinkkejä UV-säteilyltä suojautumiseen

Kevätaurinko alkaa näyttäytymään ja lämmittämään ihanasti. Sitä on odotettukin! Vaikka aurinko osaa helliä ja tehdä hyvää, sillä on myös harmillisia ominaisuuksia meidän ihollemme. Tässä pieni tiivistelmä auringon hyveistä ja paheista 😊

Mitä UV-säteily on?

Aurinko tuottaa kolmea erilaista ultravioletti- eli UV-säteilyä: UVA-, UVB- ja UVC-säteilyä. UVA-säteily aiheuttaa ihon ruskettumisen ja tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin. UVB-säteily on suurimmalta osalta vastuussa ihon punoituksesta. Kaikista lyhyin aallonpituus on UVC-säteilyllä ja se pääsääntöisesti imeytyy ilmakehään. Tavallinen ikkunalasi suodattaa UVB-säteilyn, mutta ei UVA-säteilyä.

Mitä hyötyä UV-säteilystä on?

Aurinko saa ihon tuottamaan D-vitamiinia, joka on hyödyllistä luuston sekä immuunijärjestelmän kannalta. UV-hoitoja käytetään myös joidenkin ihosairauksien, kuten psoriaasin tai atooppisen ekseeman, hoitoon. Auringon säteet vapauttavat ihossa endorfiinia, joka vaikuttaa positiivisesti mielialaan.

Mitä haittoja siitä on?

UV-säteily aiheuttaa ihossa ruskettumista. Ruskettuminen on ihon keino suojata omia solujaan säteilyltä. UV-säteet käynnistävät melaniinin tuotannon ihon epidermiksen melanosyyteissä. Melaniini imee itseensä säteilyä ja siten suojaa tuman DNA:ta. Näin ollen kaikenlainen auringonottaminen altistaa erilaisille DNA-vaurioille. Ne taas voivat aiheuttaa melanoomaa eli ihosyöpää. Iholla on hyvä muisti, joten jos iho on päässyt palamaan useasti, se myös muistaa sen. Aurinko voi aiheuttaa maksaläiskiä, sillä iho tuottaa ylimääräistä melaniinia, jos se altistuu liian paljon UV-säteilylle. Lisäksi säteily vanhentaa ihoa rappeuttamalla sidekudosta.

Miten suojautua auringolta?

Aurinkosuojia on kahdenlaista: fysikaalista sekä kemiallista. Fysikaalinen suoja sisältää sinkki- ja titaanioksideja, jotka heijastavat säteitä pois iholta eikä imeydy ihoon. Kemiallinen suoja sitoo itseensä säteilyä ja muuttaa ne harmittomiksi. Aurinkosuojaa tulisi lisäillä päivän mittaan useasti, jotta suojaus pysyy tarpeeksi vahvana läpi päivän. Kasvoille olisi hyvä olla juuri kasvoille soveltuva voide. Muistathan tarkistaa, että aurinkovoide suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Kesäaikaan suojakerroin saisi olla spf-50. Erityisen polttava aurinko on keskipäivän aikaan, noin klo 11-15 välillä. Vaatteet ja päähineet ovat loistava keino pitää ihosi suojassa auringolta.  

Nautitaan aurinkoisista päivistä turvallisesti!

-Pauliina P

Timanttihionta - loistava hoito tasoittamaan, kirkastamaan ja puhdistamaan ihoasi!

Timanttihionta on loistava hoito tasoittamaan, kirkastamaan ja puhdistamaan ihoasi tehokkaasti sekä hellävaaraisesti. Hoito sopii lähes kaikille ihotyypeille.

Timanttihionta tehdään laitteella, jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Timantinhionnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Timanttihionta hoitaa tehokkaasti:

 • kuiva, karhea, epäpuhdas iho
 • akne, arvet, pigmenttimuutoksia
 • isot ihohuokoset, paksu iho, liikasarveistuminen
 • sopii kaikille ihoille erilaisten- hoitopäiden ansiosta

Menetelmä on täysin kivuton! 😊

Vasta-aiheet timanttikuorinnalle:

 • allerginen tai auringonpolttama iho
 • ihosairaudet
 • kasvaimet/tunnistamattomat ihomuutokset
 • Roaccutan-lääkitys (varoaika 6kk lääkekuurin päättymisen jälkeen
 • erityisen couperoottinen, ohut tai herkkä iho'

Huom! Iho on hyvä suojata auringolta vähintään 3pv timanttihionnan jälkeen mahdollisten pigmenttimuutosten vuoksi!

YKSI HOITOKERTA 36€

SARJAHOITO 3­­­ + 1 108€

-Jane

TURVEHOITO

Niska-hartia seudulle

Turvehoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä mielen, että kehon. Mikäli kärsit selän alueen näppylöistä tai muista iho-ongelmista, lihaskalvo- ja lihaskireyksistä, huonosti nukutuista öistä, hidastuneesta aineenvaihdunnasta, tai heikentyneestä ääreisverenkierrosta, on turvehoidoista apua juuri sinulle!

Turvehoito on hoitokeino, jossa käytetään turvetta kehon rentouttamiseen ja puhdistamiseen.

Turpeen hoitovaikutus perustuu suurilta osin sen erinomaiseen lämmönsitomiakykyyn, elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen. Lisäksi turve stimuloi kudoksia, rentouttaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, sekä sitoo itseensä kuona-aineita. Turve myös rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa.

Turpeesta 85% on vettä ja loput bioaktiivisia kiintoaineita kuten humus- ja humiinihappoja.

Turve sisältää lisäksi runsaasti erilaisia mineraaleja kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Hoidon yhteydessä nämä hapot pääset imeytymään solutasolle. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita.

Hoitoturpeesta on apua moniin vaivoihin kuten:

 • lihassärkyihin
 • nivelvaivohin
 • reumaattisiin kipuihin
 • turvotuksiin
 • verenkiertohäiriöihin
 • nivelrikkoon
 • niska- ja hartiaseudun lihaksiin
 • psoriasikeen
 • ihottumiin
 • akneen
 • stressi

Hoidon aluksi tehdään kuorinta koko selän alueelle ja tämän jälkeen lämmin turve levitetään selkään.

Lämmittävä turve vaikuttaa 20min, jonka aikana hierotaan pää, sekä jalat.

Lopuksi tehdään rentouttava niska- hartiahieronta.

YKSI HOITOKERTA 50€

KOLMEN HOITOKERRAN SARJA 105€

hoidonkesto n. 75min

Tule kokeilemaan ja ihastu 😊 

-Pauliina R.

Sokerointi

Keväinen auringonpaiste on saanut linnut laulamaan, on siis juuri oikea aika aloittaa kesää varten säännöllinen sokeroinnissa käynti.

Sokeroinnilla on monia hyötyjä ihokarvojen poiston lisäksi, joita jokaisen iho kaipaa. Sokeroinnin kuorivan ominaisuuden ansioista iholta poistuu hilseilevä kuollut ihosolukko, iho kirkastuu ja on silkkisen pehmeä.

Sokerointi on hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, jonka vuoksi sitä voidaan tehdä kaikille kehon osille. Säännöllisesti tehtynä sokerointi hidastuttaa karvan kasvua sekä heikentää karvan laatua. Koska sokeroinnilla poistetaan koko karva, et joudu kärsimään pistelevästä sängestä niin kuin sheivauksen jälkeen. Jos kärsit paksusta ja vahvasta karvasta, suosittelen ehdottomasti testaamaan sokerointia.

Meidän koulussamme käytetään Alexandria Professionalin sokereita ja jokainen opiskelija on käynyt Alexandrian-maahantuojan koulutuksen.

Fun fact: Sokerointi on itseruskettavaa käyttävien paras ystävä. Sokerointi kuorii ihoa ja tekee ihosta pehmeän, sen ansiosta itseruskettava levittyy kauniisti eikä jätä läikikkäitä alueita.

Hyödynnä huipputarjous ja koe sokeroinnin ihanuus ihollasi! Huhti-Toukokuun tarjouksena säärien ja kainaloiden tai bikinialueen-sokerointi 35€ (norm. 50€) Tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin! 

-Amanda-

IHON IKÄÄNTYMINEN

Mitä ihollemme tapahtuu ikääntyessä?

Ikääntyessä iho ohenee ja sen toimintakyky heikkenee. Orvaskeden läpäisyesteen luontaisten rasvojen määrä vähenee, ja iho kuivuu herkemmin. Kuivuessaan iho saattaa kutista ja jopa tulehtua. Ohentunut iho myös rikkoutuu herkemmin ja on alttiimpi nirhaumille ja haavoille. Kollageenin ja elastaanin määrän vähentyessä, ihon kimmoisuus alkaa heikentyä. Lisäksi solujen uudistumisen hidastuessa alkavat juonteet ja rypyt muodostua nopeammin. Myös pigmenttisolujen määrä vähenee, siitä johtuen iho ruskettuu huonosti tai rusketus on epätasaista. Ihoon ilmaantuu siis herkemmin pigmenttimuutoksia, kuten maksaläiskiä.

Kuinka ihon ikääntyminen näkyy eri vaiheissa?

 • Noin 25-28 -vuotiaana alkaa ihollamme näkyä ensimmäisiä merkkejä ikääntymisestä. Tässä vaiheessa solujemme uudistuminen alkaa pikkuhiljaa hidastua ja pieniä juonteita alkaa ilmestyä
 • 30-40 -vuotiaana ihosolujen uudistuminen kestää jo paljon kauemmin. Ihon kollageenisynteesi alkaa vähentyä ja ihosta tulee ohuempi ja veltostuneempi. Tällöin alkaa muodostua juonteita silmien ympärille sekä nenän ja suun ympärille.
 • 40+ iässä kollageenisynteesi vähenee yhä enemmän ja ihon veltostuminen on pysyvää. Lisäksi 50 -vuotiaasta eteenpäin verisuonet muuttuvat yhä hauraammiksi, iho punoittaa ja pigmenttiläiskiä voi ilmestyä.

Mitkä tekijät nopeuttavat ihon ikääntymistä?

Suurin vaikutus ihoon on auringon UV-säteillä. Jo varhaisessa vaiheessa iho altistuu auringolle ja se kannattaa oppia suojaamaan aurinkosuojavoiteilla, mutta erityisesti ihon ohuentuessa se on todella tärkeää. Tupakka ja alkoholi vaikuttuvat myös ihoomme ja jättävät jälkensä. Ihoon vaikuttaa negatiivisesti unenpuute ja stressi sekä liikkumattomuus vaikuttavat negatiivisesti ihoomme.

Voimmeko sitten hidastaa ikääntymisen merkkejä?

Kyllä! paras keino on suojata iho auringon UV-säteiltä. Jopa Suomen talvessa olisi hyvä käyttää kasvoille kertoimia SPF 15-20 ja kesällä SPF 50. Myös oikeanlaiset ihonhoitotuotteet auttavat hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Kosteutus on kaiken A ja O. Hyaluronihappo, lipidit (korkealaatuiset öljyt), sekä iholle tärkeät vitamiinit kuten E-, C-, ja B-vitamiinit pitävät yllä ihon luonnollista toimintaa.

Apua ikääntymiseen Kosmetologilta!

Kosmetologilla on käytössään voimakkaampia tuotteita, kun mitä kotihoitoon tarkoitetut tuotteet ovat, siksi ne ovat tehokkaampia ja niillä päästään ns. pintaa syvemmälle. Erilaiset hionnat, hapot, sekä muut laitteet, joilla kuorinta on voimakkaampaa, kuorivat iholta kuolleen ihosolukon ja nopeuttavat solujen uudistumisprosessia. Erityisesti sarjahoitoina näillä saadaan aikaan upeita tuloksia. Kosmetologeilla on myös käytössään erilaisia puhdistus- ja imeytyslaitteita, joilla ihoon saadaan sitä pientä extraa. Puhdistuksella ihohuokosista saadaan kaikki pienimmätkin vapaat radikaalit poistettua (mm. saaste, katupölyt, meikki), tämän jälkeen iho on raikkaan ja kirkkaan puhdas. Imeytyksellä taas imeytetään ihon pintaa syvemmälle ravitsevia ja kiinteyttäviä ainesosia, sekä kiihdytettyä solujen uudistumista.

Nyt on siis oiva hetki aloittaa toimet ikääntymisen merkkejä vastaan😊 

Pauliina R.

X-FOLIATE PHA, happohoito haastavalle ja herkälle iholle

Koulullamme uutena happohoidot, jotka uudistavat ihoa nopeasti ja tehokkaasti. Luonnollisuus on nyt

vallitseva kauneusihanne - nyt halutaan iho, joka on täydellinen myös ilman meikkiä. Kuitenkin kaikkein

herkkäihoisimmat, joilla on tehohoitoa vaativia haastavia iho-ongelmia (mm. pigmenttimuutokset,

häiritsevät juonteet tai liikarasvoittuvuus), eivät usein löydä itselleen riittävän herkkävaraisia ja samalla

tehokkaita happohoitoja. Bielenda X-Foliate PHA-happohoito tarjoaa nyt tehokkaan, mutta hellävaraisen

happohoidon herkkäihoisten asiakkaiden hoitoon. Ne hajottavat ihon pinnalla olevaa keratiinisoluja

toisiinsa sitovaa soluväliainetta, jolloin ihon uloin kerros eli sarveissolukerros kuoriutuu pois. Eri hapoilla on

kemiallisten ominaisuuksiensa johdosta erityisiä ihonhoidollisia vaikutuksia, joiden ansiosta yhdistelemällä

eri happoja voidaan hoitaa tehokkaasti yksilöllisiä iho-ongelmia. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi ja

heleämpi. Hoito auttaa häivyttämään ikääntymismuutoksia, kuten juonteita ja pigmenttilaikkuja sekä

ehkäisemään epäpuhtauksia.

- Sarjahoitona kerran viikossa, 4- kerran sarja hintaan 176 €, päätämme joka hoito kerran

rentouttavalla päähieronnalla.

- Aknen ja pigmenttimuutosten hoidossa suosituksena on  kuuden hoidon sarja.

- Neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokoostumusta; ikääntyvä, couperosa, akne,

pigmenttimuutokset


Kaipaako ihosi kirkastusta kevään tullen, tervetuloa tutustumaan! 

-Tiia

Meikkausopetusta workshopissa

Lauantaina 5.3. vanhimmalla kurssilla oli jännittävä päivä, kun pääsimme treenaamaan meikkaustaitojamme ensi kertaa käytännössä. Olimme opiskelleet meikkauksen teoriaa Pipsa Stenlundin johdolla jo aiemmin: olimme oppineet paljon muoto- sekä väriopista ja tekniikoista sekä oikeasta meikkausjärjestyksestä.


Meikkauksessa tulee ottaa huomioon sekä asiakkaan toiveet että hänen kasvojen piirteensä. Jos asiakas haluaa korostaa esimerkiksi vihreitä silmiään, voidaan valita tiettyjä sävyjä, jotka tuovat säihkysilmät esiin ihan uudella tavalla. Hyvän meikkipohjan tekeminen on kaiken a ja o, se takaa heleän ja kestävän meikin koko päiväksi.


Workshopissa Pipsa näytti ensin tutoriaalin yhdelle opiskelijalle. Sen jälkeen harjoittelimme päivämeikin tekoa toisillemme. Pipsa opetti meitä tosi kannustavasti ja rohkaisi kokeilemaan erilaisia tekniikoita, kun perustaidot ovat karttuneet. Opimme paljon vinkkiviitosia, joilla saadaan korostettua kasvoja kauniisti.

 
Odotamme innolla, että pääsemme tekemään lisää erilaisia meikkejä, kuten värikkäitä silmiä ja juhlameikkejä!

-Pauliina P

Suihkurusketus

Kevät ei ole enää kaukana. Kaipaako ihosi luonnollista rusketusta ilman auringon haitallisia UV-säteitä? Meillä on sinulle ratkaisu.

Unelmien sävy ihollesi helposti ja turvallisesti. Suihkurusketuksen lopputulos on tasainen ja terveen päivettynyt.

Iholle suihkutetaan ohuena sumuna näkymätöntä ainetta, joka reagoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä.

Suihkurusketus on luonnollinen myrkytön hoito.

Suihkurusketus säilyy ihotyypistä ja elämäntyylistä riippuen 4-10 päivää. Kuten luonnollistakin rusketusta hoitaakseen, myös suihkurusketuksen säilymistä voi edistää kosteuttamalla ihoa kosteusvoiteella.

Ennen suihkurusketusta:

-poista tarvittavat ihokarvat vähintäänkin edellisenä päivänä

-kuori iho (vältä tuotteita jotka sisältävät öljyjä) ja kosteuta iho edellisenä päivänä hyvin

-pukeudu rennosti (tummat ja löysät vaatteet, jotta rusketus saa rauhassa kehittyä ja välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissa)

-vältä muiden itseruskettavien tuotteiden käyttöä viikkoa ennen suihkurusketukseen tulemistaHinta:

1/2 - vartalo 26 €

koko vartalo 39 €


-Jane

Kuorintasaippuat vartalolle

Ihon kuorinta on tehokas keino pitää iho terveenä, kuulaana ja hyvinvoivana.

Nämä aivan ihanat käsintehdyt kuorintasaippuat täydentävät viikottaista spa-hetkeäsi.

Herkulliset tuoksut kuten vadelma, passion, ananas, mango, kookos, greippi, mansikka, gentleman ja monta muuta hurmaavaa tuoksua tuovat kylpyhuoneeseen hemmottelevan kokemuksen.

Kenelle kuorinta erityisesti sopii?

 • Karhealle, rasvaiselle, suurihuokoiselle ja elottoman väriselle iholle
 • Ikääntyvälle iholle
 • Pigmenttiläiskille
 • Ennen itseruskettavien aineiden käyttöä (tällöin väristä tulee tasaisempi)
 • Kuorinta sopii kaikille, jotka haluavat helliä ihoa. Myös vartalovoide imeytyy paremmin kuorinnan jälkeen!

Kuorinnan vaikutukset

 • Iho puhdistuu perusteellisesti. Kuolleet ihosolut irtoavat sen pinnalta
 • Ihon väri kirkastuu ja sen pinta silottuu
 • Pintaverenkierto vilkastuu ja ihon väri paranee
 • Ihovoiteet imeytyvät paremmin

Nämä kuorintasaippuat ovat hellävaraisia ja siksi sopivat kaikille.

Jos ihosi on rikki tai tulehtunut vältä saippuan käyttöä sen kohdalla.

Hiero kuorintasaippuaa iholle pyörivin liikkein. Ihanasti vaahtoava saippua puhdistaa myös tehokkaasti.

Kuorintasaippua tarjous 2kpl/ 25€

tai yksittäin 13.90€

Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi! 

-Pauliina R

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Ripsien kestotaivutus on täysin uudenlainen käsittely, jolla saat omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Koulullamme käytetään Yumilashes -tuotteita, joiden tuotekehitys pohjaa vankkaan alan asiantuntemukseen. Hoitoja saa tehdä vain heidän kouluttamansa kosmetologi. Kestotaivutus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta taivuttaen ripsesi ylöspäin, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä, tuuheammilta ja korkeammilta. Ripset myös värjätään kestoväreillä aina hoidon yhteydessä. Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien luonnollinen elinkaari. Käsittelyssä huolellisesti valitut aktiivi-aineet hoitavat, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä.

Yumibrows on kulmien laminointi- menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa. Menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Kulmien laminointi on nouseva trendi asiakkaille, jotka kaipaavat nopeaa menetelmää luonnollisten kulmien korostamiseen.

Käsittelyn jälkeen ripsien kosteuttamiseen ja ravitsemiseen on suositeltavaa käyttää Yumin hoitavaa,  väritöntä keratiinimaskaraa. Keratiini on proteiini, joka korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja.

Helmikuun ajan kestotaivutus ja kulmien laminointi yhteishintaan 50 € (norm. 80€). 

Lämpimästi tervetuloa!

-Tiia


Helmikuun hemmotteluhoidot 2022

Helmikuu(kin) on ystävän arvostamisen aikaa. Olemme luoneet kaksi uutta hoitokokonaisuutta juhlistamaan ystävänpäivää. Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia hemmotteluhetkestä ystävän tai rakkaan kanssa? <3

 
Rentouttava jalkahoito, 90 min 60 €

Hemmottelu alkaa kylvetyksellä. Hoidossa käsitellään jalkapohjat raspaten ja huolitellaan kynnet sekä kynsinauhat siistiksi. Jalkoja hemmotellaan kuorinnalla ja naamiolla. Kaiken kruunaa kuumakivillä tehty jalkahieronta ja lämmittävät parafiinit.

 
Kaunistava jalkahoito, 90 min 60 €

Hemmottelu alkaa kylvetyksellä. Jalkapohjat käydään läpi raspilla ja kynnet sekä kynsinauhat huolitellaan siistiksi. Jaloista tulee silkkisen pehmeät kuorinnan ja naamion avulla. Kirsikkana kakun päällä ovat geelilakkaukset haluamallasi sävyllä. Lopuksi vielä rentouttava hieronta.

 
Hoidot toteutetaan rauhallisessa ja tunnelmallisessa hoitohuoneessa. Tule siis viettämään laatuaikaa kaksin: tuo läheisesi hemmotteluun, saatte toisen hoidosta -50 %!


Psst. Hoidot ovat saatavilla vain helmikuun 2022 ajan. Tarjous voimassa vain helmikuun 2022 ajan eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin.

-Pauliina P

Kuivaharjauksella virkeämpi iho

Erityisesti näin talven keskellä iho kärsii kuivuudesta. Kuollut ihosolukko tekee ihon pinnasta samean ja väsyneen näköisen. Kuivaharjaus sopii todella hyvin kuivalle ja karhealle iholle sekä ikääntyneelle iholle. Se tekee hyvää myös, jos on heikko ääreisverenkierto tai aineenvaihdunta. Kuivaharjausta ei suositella ohuelle tai erittäin aralle iholle. Sitä ei tulisi suorittaa, mikäli alueella on tulehdus tai ihotauti.

 
Kuivaharjaus vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja edistää hiusverisuonten toimintaa. Kun kuollut ihosolukko poistetaan, iho näyttää välittömästi virkeämmältä ja kirkkaammalta. Kuivaharjaus kuorii sekä karaisee ihoa. Solujen hapen- ja ravinnonsaanti paranevat, kuona-aineiden poistuminen tehostuu sekä vastustuskyky lisääntyy.

 
Kuivaharjauksen voi tehdä joko kintaalla tai harjalla. Se tulisi tehdä pyörivin, pitkin liikkein. Hoidon tulisi tuntua mukavalta, se ei saisi olla epämiellyttävää. Liian voimakas harjaus voi aiheuttaa mustelmia ja laajenneita verisuonia. Kuivaharjaus sopii erinomaisesti esimerkiksi kokovartalohieronnan alkuun: näin hierontaöljy pääsee kosteuttamaan ihoa paremmin.

Psst! Kuivaharjaus kokovartalohieronnan yhteydessä 10 € (norm. 12 €) tammikuun ajan :) Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

-Pauliina P

Ihonhoidon tärkeys!

Hyvän ihon perusta lähtee huolellisesta puhdistuksesta.

Hyvin hoidettu iho pysyy terveenä ja auttaa pitämään sen pidempään nuorekkaampana. Hyvin puhdistettu iho vastaanottaa paremmin hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat eivätkä lika ja kuona-aineet pääse kasaantumaan. Säännöllinen puhdistus on hyvä suorittaa aamuin ja illoin.

Toinen tärkeä asia on kuorinta. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, joka saattaa tukkia ihoa. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavaisempi voiteiden hoitaville ainesosille. Erilaisia kuorintoja on kaupat täynnä mutta pääasiassa ne voitaisiin lajitella mekaanisiin ja kemiallisiin kuorintoihin. Mekaaniset kuorinnat sisältävät rakeita ja kemiallisissa kuorinnoissa kuorivina aineina toimivat entsyymit tai hedelmähapot. Entsyymi ja hedelmähapot ovat oiva valinta kuivalle, ohuelle, herkälle ja couperosa iholle.

Ihon puhdistamisen jälkeen kasvoille levitetään kosteuttava hoitovoide. Ilman pientä kosteuttavaa apua iho ei pysty suojaamaan itsesään mm. ilmansaasteilta, stressiltä ja muilta haitallisilta tekijöiltä. Kasvovoide valitaan oman ihotyypin mukaan. Päivä- ja yökäyttöön on olemassa omat voiteensa. Yö on iholle tärkeää aikaa uudistumisen kannalta, joten yövoide saisi olla hieman ravitsevampi. Todellista Täsmähoitoa saat kun laitat kasvovoiteen alle seerumin. Näin seerumi pääsee vaikuttamaan ihoon tehokkaasti pienen molekyylikokonsa ansiosta.

Iho kaipaa myös välillä tehohoitoa ja kasvonaamiot ovat tähän oiva valinta. Naamioita suositellaan käytettävän noin yhdestä kahteen kertaan viikossa ihotyypistä riippuen. Valikoimassa on paljon erilaisia naamiota. Naamio tulisi valita ihon sen hetkisen kunnon ja ihotyypin mukaan. Yleisimpiä naamioita ovat rauhoittavat, virkistävät, puhdistavat ja kiinteyttävät naamiot.

Yksi hyvin tärkeä asia, jonka ihmiset usein unohtavat on aurinkosuoja. Monesti ihmiset yhdistävät aurinkosuojan käytön vain kesään ja rannalle, mutta todellisuudessa sen käyttöä suositellaan vuoden ympäri - jopa kylmässä ja pimeässä suomessa talviaikaan. UV-suoja ehkäisee ihosyöpää sekä ennaltaehkäisee ikääntymistä.

Ihonhoidon peruste on säännöllinen kotihoito, mutta välillä on hyvä myös tarttua ammattilaisen apuun. Kosmetologilla on aina lisäkonstinsa saada iho näyttämään entistäkin kuulaamalta ja hyvinvoivalta. Apukeinoja hoitoloissa on paljon ja näin hoitavat ainesosat pääsevät pureutumaan iholla hieman pintaa hieman syvemmälle. Ammattilaiselta saat myös samalla hyviä vinkkejä omaan päivittäiseen hoitoon.

-Pauliina R.

Liikunnan hyödyt iholle sekä hyvinvoinnille

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeä osa ihonhoitoa. Terveyttä ja hyvinvointia edistävällä liikunnalla tarkoitetaan kaikkea fyysistä aktiivisuutta, jonka tavoitteena on toimintakyvyn paraneminen sekä ylläpitäminen. Liikunta puolestaan ylläpitää terveyttä ja auttaa painonhallinnassa. Liikkuessa vapautuu endorfiineja, joiden ansiosta mieliala kohenee. Liikunnan positiivinen vaikutus ääreisverenkierron toimintaan näkyy iholla, happi kulkeutuu hiussuonia pitkin kehon äärialueille kuljettaen samalla tärkeät ravinteet mukanaan. Tämän ansiosta iho on terveen värinen ja hehkuva.

Talvisesongin trendikkäin harrastus on avanto. Tiesitkö näitä avannon hyötyjä?

 • Verenkierron paraneminen

 • Hidastaa solujen vanhenemista

 • Säilyttää ihon kimmoisuutta

 • Auttaa palautumaan

Kehon ja mielen hyvinvoinnin To-Do-lista

 • Rauhallinen iltalenkki kauniissa maisemissa

 • Avanto - Pipo päässä, muistathan tasaisen hengitysrytmin!

 • Sauna tai lämmin suihku - Lorauta kiuluun muutama tippa eteeristä öljyä ja rentoudu

 • Leffailta, ilman somea lempiherkkujen kera <3  

-Amanda


MIESTEN IHONHOITO 

Miksi miesten pitäisi käydä kasvohoidossa?

 Säännölliset kasvohoidot ovat yleisempiä naisten keskuudessa. Ammattilaisen tekemässä kasvohoidossa on hyvä käydä ajoittain, mutta myös kasvojen ihon päivittäinen puhdistaminen ja hoitaminen kotona ovat todella tärkeitä. Miehet ovat yleensä huolettomampia hoitamaan ihoaan kuin naiset ja voiteet sekä erityisesti kasvojenpuhdistusaineet jäävät helposti käyttämättä. 

Pitäisikö miesten todella huolehtia kasvojen ihostaan?

 Vastaus on ehdottomasti KYLLÄ! Päivittäinen kasvojen hoito ja säännölliset käynnit kosmetologilla ovat yhtä tärkeitä miehille kuin naisille. Miehen kasvojen iho on noin 25% paksumpi ja happamampi kuin naisen iho ja usein hieman karkeampi ja siinä on myös korkeampi kollageenipitoisuus. Miehen kasvojen ihon ikääntyminen alkaa itseasiassa myöhemmin kuin naisilla, sillä se kestää paremmin ympäristön vaikutuksia. Miehen ihon ikääntymisen alkaessa, iho kuitenkin ohenee nopeammin ja rypyt ovat syvempiä.

 Nuorten miesten kasvojen iho on usein rasvaisempaa ja aiheuttaa siksi erilaisia iho-ongelmia. Iho-ongelmien välttämiseksi on hyvä kiinnittää huomiota ihon hoitoon ja käydä säännöllisesti kasvohoidossa. Ammattiapua vaativat iho-ongelmat ovat samat miehillä ja naisilla, esimerkiksi akne.

 On olemassa myös toinen tärkeä tekijä, miksi miehen iho tarvitsee erityistä huomiota. Miehet käyttävät erilaisia parranajo- ja trimmausvälineitä (kuten partaveitsiä), jotka rasittavat kasvojen ihoa. Parranajo tylsällä terällä voi ärsyttää ihoa, jolloin iho voi vaurioitua ja siinä voi esiintyä pistelyä ja punoitusta. Tällainen jatkuvasti ärtynyt iho voi muuttua harmaaksi ja aristavaksi. Tästä syystä on tärkeää, että käytetään oikeanlaisia parranajotuotteita ja kosteutetaan ihoa aina parranajon jälkeen.

 Miesten olisi ehdottoman tärkeää käydä aika ajoin kosmetologilla kasvohoidossa vaikka hoitaisikin ihoaan myös kotona. Ammattilainen osaa ohjeistaa oikein tuotteiden valinnassa ja käytössä sekä ihon hoidossa. Tämä on tarpeellista etenkin silloin, jos kärsit iho-ongelmista.

 Kerran kasvohoitoon tullut mies tulee lähes aina hoitoon uudelleen ja oppii lisäksi pitämään omatoimisesti huolta ihostaan. Kosmetologilla kävijöistä miehiä on n. 7-10 prosenttia, mutta määrä on kasvanut huomattavasti esimerkiksi parinkymmenen vuoden takaisiin aikoihin verrattuna.


 Kaikki tekemämme kasvohoidot sopivat myös miehille!

 Peruskasvohoito 49€

 Luxuskasvohoito 72€

 Hionta/ultraäänipuhdistus 36€ (sarjahoito 3+1 yht.108€)

 Nuorisoihonpuhdistus (alle 25v.) 34€

 Voit varata ajan puhelinnumerosta: 045-8830552

 Tervetuloa hoitoon, miehet! :)

-Jane

NÄYTTÖJÄ ENSI VIIKOLLA!

Ensi viikolla osalla opiskelijoista on erilaisten hoitojen näytöt, joihin on vielä vapaita aikoja. Opiskelijoille olisi tärkeä saada  riittävästi asiakkaita, jotta saisivat näytettyä  mahdollisimman paljon osaamistaan eri hoidoissa. Ensi viikolla olisi siis hyvä hetki tulla rentoutumaan esimerkiksi hierontaan, jalkahoitoon tai vaikkapa kasvohoitoon. Kysele meiltä aikoja numerosta 0458830552 :)

-Pinja

Helmikuussa opiskelemaan!

Nyt olisi oiva mahdollisuus lähteä opiskelemaan kosmetologiksi. Helmikuussa alkavaan koulutukseen on haku käynnissä parhaimmillaan ja olisi ilo saada sinut mukaan iloiseen joukkoomme. Koulutus on 17 kuukauden mittainen ja valmistaa sinut laajalla teoriatiedolla käytännön työtä varten. Koulutus pohjautuu laajasti käytännön työlle, mutta mikäs sen parempaa kuin päästä samantien toteuttamaan opittua tietoa. Koulussamme pääset harjoittelemaan erilaisia käsi- ja jalkahoitoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja sekä ehostusta. Näiden lisäksi opiskelemme asiakaspalvelua, markkinointia ja myyntiä. 

Opiskella voit kokopäivä opiskelijana tai monimuotona töittesi ohessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Tervetuloa opiskelemaan Etelä-Suomen Kosmetologikouluun! 

-Pauliina R.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen hoidoissa ja hermostollisten ongelmien hoidoissa. "Kuumilla" 54-63 asteisilla kivillä hierottaessa ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Lihakset rentoutetaan laittamalla lämmitetyt luonnonkivet keholle ja lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä. Tämä hoitomuoto on hellävarainen, mutta erittäin tehokas.

Kuumakivihieronnan vaikutukset:

- voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava

- yksi erittäin hyvä lihasjännityksen laukaisijoista

- vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti

- veri-ja imunestekierto lisääntyy

- aineenvaihdunta tehostuu

- hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa

- purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa

Kuumakivihieronnan vasta-aiheita:

Kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Hierontaa ei tehdä suonikohjuihin, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle. Myös muut hieronnan vasta-aiheet ovat esteenä tälle hoidolle, kuten esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa, jne. Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy sitä meiltä.

Hoito toteutetaan tunnelmallisessa, hämärässä hoitohuoneessa, rauhallisen musiikin soidessa. Hoito on ihanan ylellinen ja syksyn viileyden keskellä kokonaisvaltaisen lämmittävä ja rentouttava.

Tervetuloa nauttimaan!

-Tiia

Hemmotteluideoita isälle

Isänpäivä lähestyy ja nyt onkin hyvä hetki muistaa isää, vaaria, pappaa, isäpuolta tai ukkia tarjoamalla hemmotteluhetki arjen keskelle. Tämän vuoden marraskuun tarjouksena ostaessasi lahjakortin (minimi 40 € arvoisen) saat 10 € lahjakortin kaupan päälle. Kun ostat yli 100 € arvolla lahjakortin/lahjakortteja, saat 15 € lahjakortin kaupan päälle. Lahjakorttimme ovat vuoden voimassa ja niitä voi ostaa tiettyyn hoitoon tai haluamallesi summalle. Lahjakorttitarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Erityisesti isän mieltä voisi lämmittää erikoisjalkahoito (48 €), jossa kuorinta ja jalkanaamio tekevät jaloista pehmeät. Ylellistä hemmottelua tuo kuumakivihieronta (46 €), jossa mieli ja keho pääsevät rentoutumaan toden teolla. Vai kaipaisiko isä peruskasvohoitoa (49 €) tuomaan kosteutta ja virkistystä talven kynnyksellä?

Ihanaa isänpäivää!

PS. Olemme auki 20.11. klo 9-14, tervetuloa! 

-Pauliina P

AJANVIETETTÄ RYHMILLE

Mietitkö ajanvietettä ryhmällesi pikkujouluihin, tyhy-päiville tai johonkin muuhun tilaisuuteen? Nyt olisi hyvä mahdollisuus tilata asiakastilaisuus meiltä Eanasta. Voimme suunnitella juuri teidän ryhmällenne sopivan tilaisuuden toiveidenne mukaisesti. Käytössämme on isot hoitolan tilat ja pystymme järjestämään tilaisuuden ryhmällenne sopivaksi. Jos ryhmänne jäsenet haluavat eri hoitoja voimme järjestää ensin samassa tilassa esimerkiksi tee/kahvihetken tuote-esittelyn kera, jonka jälkeen siirtymä hoitoihin hemmotteluun. Kaikki hoitomme löydät sivuiltamme oppilastyöt ja hinnasto kohdasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Eanan asiakaspalveluun nro. 0458830552 laskutusec@gmail.com

- Anne

Avoimet ovet - tapahtuma 

EANA CENTERISSÄ

Meillä on ilo järjestää 3.11 keskiviikkona klo.12-16 Avoimet ovet-tapahtuma kosmetologikoululla. Ohjelmassa on mm. pikakäsihoitoja (10€) sekä pää-ja hartiahierontaa (10€). Tutustumista EANA CENTERIN toimintaan ja myyntituotteisiin. 

Arvomme tapahtuman päätteeksi lahjakortin yhteen valitsemaasi perushoitoon, joten kannattaa tulla paikalle edes piipahtamaan!

ILMAINEN KAHVITARJOILU TERVETULOA!


-Anne ja Elisa

VAIKUTTAJAMEDIA TAPAHTUMA

Meillä kosmetologikoulun opiskelijoilla oli ilo päästä osallistumaan vaikuttajamedia tapahtumaan, joka järjestettiin Liikekeskus Korilla Villähteellä. Paikalle saapui Lahden vaikuttajia, jolle paikalliset yritykset esittelivät toimintaansa. Koulun puolesta päätimme tarjota minihoitoja aina päähieronnasta jalkahierontaan. Tehtävä oli annettu meille jo aikaisemmin, jotta saimme rauhassa suunnitella omaa pistettämme.

Saavuimme koululle kahdelta ja ensimmäinen tehtävä oli täyttää auto tavaroilla, jotka lähdimme viemään tapahtumapaikalle. Tavarat purettuamme aloitimme pisteemme kokoamisen. Halusimme paikastamme mahdollisimman tunnelmallisen ja rentouttavan, joten hyödynsimme bambutuoleja sekä tunnelmavaloja. Mielestämme onnistuimme tässä ja saimmekin hyvää palautetta.

Hoitoja pääsimme tekemään pitkin iltaa ja suosituimmaksi nousi päähieronta. Pääsimme myös itse kiertelemään ja ihastelemaan muiden yritysten pisteitä.

Päivän päätyttyä purimme pisteemme, pakkasimme auton ja suuntasimme kohti kotia, nukkumaan. Tapahtuma oli hieno kokemus! On mahtavaa, että saamme opiskelijoina olla mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia.

P.s Tapahtuman järjestäminen jatkuu, koska pian on HETKI-messut rentouttavien minihoitojen muodossa. Nähdään siellä 😊

-Nicita

Spa vartalohoito- iltama Eana Centerissä


Mietitkö ihanaa hemmotteluhetkeä sinulle ja ystävillesi tai työkavereillesi pimeneviin iltoihin ? Meillä olisi oiva mahdollisuus järjestää juuri teille pieni hemmottelu- ilta, sisältäen spa-vartalohoidon jokaiselle -50% alennuksella (ei voida yhdistää muihin palveluihin, tarjouksiin tai lahjakortteihin). Hoitoon kuuluu vartalokuorinta sekä klassinen vartalohieronta. Halutessanne voimme kattaa pientä tarjottavaa ja  esitellä esim. ihania kuorintasaippuoitamme, jonka aikana teemme teille päähieronnat, sekä hemmottelemme teitä käsiä pehmentävillä lämpimillä parafiineilla.

Meidän kuorintasaippuoita on montaa eri tuoksua ja ne kuorivat sekä puhdistavat ihoa ja vilkastavat pintaverenkiertoa. Saippuat ovat houkuttelevan näköisiä ja ovat käsin tehtyjä.

Tässä idea esim. pikkujouluksi ?

Talven tullen iho kaipaa kuorintaa sekä kosteutusta säännöllisesti. Illan aikana jos varaat ajan meille mihin tahansa vartalohoitopalveluun saat itsellesi kuorintasaippuan tarjous hintaan mukaasi.

Mikäli kiinnostuit olethan yhteydessä meihin, sovitaan juuri teille sopiva ajankohta hemmottelulle.

p. 045 8830552                                                                                   -Elisa

Yhteydenotot: toimisto@kosmetologikoulu.com


HEHKU - KASVOHOITO

Tarvitseeko ihosi hehkua kesän jälkeen? Kaipaako kasvosi uutta ilmettä hektisen arjen keskellä?

Ihana UUTUUS kasvohoito on nyt saatavilla! Olemme luoneet uuden tehohoidon kasvoille, jossa yhdistyvät laitehoidot sekä ylelliset naamiot. Lisäksi käytämme Jaderullaa tai metallikuulia virkistämään silmänympärysihoa.

Varaa oma aikasi ja räätälöidään juuri sinulle sopiva HEHKU - kasvohoito.  Otamme huomioon asiakkaan toiveet, terveydentilan sekä mahdolliset sairaudet.

 

UUTUUS HEHKU - kasvohoidon hinta 105€ ja kesto 90min

IHANAA SYKSYÄ!

-Emmi

Muistutus lahjakorteista ja päivitystä hoitolamme arjesta

Löytyykö sinulta lahjakortti, jota olet pitkään miettinyt käyttäväsi? Nyt on sen aika! Syksy kuluu nopeaa vauhtia ja monien lahjakortit ovat menossa vanhaksi. Olisi ikävää, jos lahjakortti jäisi käyttämättä vain siksi, ettei muistanut sen olemassa oloa. Nyt haluankin muistuttaa sinua lahjakortistasi! Tarkistathan, että lahjakorttisi on vielä voimassa ja varaa aikasi ajoissa, jotta pääset nauttimaan ihanasta hemmottelulahjasta! Vanhaksi menneistä lahjakorteista emme voi hyvittää mitään.

Hoitolamme on saanut täydennystä uudesta ryhmästä joka vihdoin pääsi aloittamaan käytännön harjoittelun. Tällä hetkellä meitä on siis lähes 20 työntekijää hoitolassa, huippua! Työskentely suuressa ryhmässä on mahtavaa, sillä aina on joku, joka ehtii auttamaan kiireisen arjen keskellä. Uusi ryhmämme on myös sopeutunut erinomaisesti hoitolamme arkeen. Suuren ryhmämme ansiosta aikoja on siis varattavissa huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin. Pystymme siis mahdollistamaan hoidot yhä useammalle asiakkaalle!

Syksy on parasta aikaa hemmotella itseä. Anna kehollesi ja mielellesi mahdollisuus pysähtyä hektisen arjen keskellä rentouttavien hoitojen merkeissä. Me autamme sinua keräämään lisää energiaa kylmiin ja pimeneviin päiviin. 

Tunnelmallista syksyä kaikille!

-Fanni

KUVAUSPÄIVÄ

Koulumme on myös paljon muutakin kuin teoriaopiskelua ja työharjoittelua. Erilaiset markkinointitehtävät tuovat piristystä koulun arkeen.

Saimme tällä viikolla markkinointitehtävän, jonka pohjalta suunnittelimme uudet mainos- ja markkinointikuvat.

Aloitimme tehtävän suunnittelemalla budjetin sekä kauppalistan, mitä kaikkea tarvitsisimme kuvia varten.

Eilen vanhimmat opiskelijat pääsivät ostoksille, ostamaan rekvisiitta tavaroita kuvia varten.

Saimme myös itse ideoida minkälaisia ja tyylisiä kuvia haluamme. Teemaksi muodostui syksy, joulu ja isänpäivä.

Laitoimme rekvisiitta tavarat ja mallit valmiiksi ennen kuin kuvaaja saapui, jotta päästäisiin heti aloittamaan hommat sujuvasti.

Kuvauspäivä kokonaisuudessaan oli todella hauska ja kaikki sujui hyvin!

Ps kuvista tuli myös todella upeita! En malta odottaa, että tekin pääsette näkemään mitä kaikkea saimme aikaiseksi 😊

                                                                                                                                                                            -Nicita

Hemmottelupäivä lapsille?

Mietitkö kivaa paikkaa ja hauskaa tekemistä jossa voisit pitää syntymäpäivät tai päiväkoti ryhmän hemmottelupäivän?

Meillä EANA CENTER:ssä on isot tilat, paljon rekvisiittaa ja ihana henkilökunta toteuttamassa toiveenne.

Sopimuksen mukaan hoidamme myös tarjoilun puolestanne.

Räätälöimme mielellämme hoitoja toiveidenne mukaisesti

Muutamia toteutettavia hoitoja:

Mini käsihoito tai jalkahoito johon sisältyy: kylpy, viilaus, lakkaus ja hieronta

KasvomaalauksiaHoitoja voidaan aina räätälöidä ja tehdä hoitoja erilaisten toiveiden mukaan.

Lapsien hemmotteluun kauneushoitolassa ei aina tarvitse myöskään olla syytä tai juhlia joten jos kiinnostuit ja haluat hemmotella pienokaisia, olethan yhteydessä meihin niin suunnitellaan yhdessä ihana päivä.

Yhteydenotot: toimisto@kosmetologikoulu.com


LUXUSKASVOHOITO

Oletko kokeillut ylellistä Luxuskasvohoitoa? Luxuskasvohoito on täydellinen kasvohoito, jossa yhdistyy hemmottelu sekä tehokkuus. Luxuskasvohoito voidaan tehdä pelkästään tehokkailla tuotteilla tai ihotyypille sopivalla laitteella

Kasvohoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihotyypin, toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti eli suunnittelemme juuri sinun ihosi mukaisen hoidon!

Luxuskasvohoito sisältää:

 • Pintapuhdistuksen sekä ihoanalyysin
 • Kuorinnan tai laitekuorinnan (timanttihionta tai skin scrubber)
 • Syväpuhdistuksen ja kulmien siistimisen
 • Kasvo- ja niskahartiahieronnan tai hoitotuotteen imeytyksen laitteella (Hydreclat)
 • Naamion
 • Seerumin ja silmänympärysvoiteen, jotka voidaan imeyttää Jaderullalla
 • Päivävoiteen

'

Luxuskasvohoito on myös mahdollista tehdä kokonaan ylellisillä hoitolinjoilla, joita ovat:

 • Bielenda kultahoito, jossa kasvohoito tehdään kolloidista kultaa sisältävillä tuotteilla. Kultahoito kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Erinomainen pikakaunistaja iholle, joka kaipaa hehkua ja kosteutusta.
 • Total Lifting PPV-hoito, joka perustuu tehokkaisiin anti-age ainesosiin. Soveltuu ikääntyvälle ja kuivalle iholle.

Syyskuun ajan Luxuskasvohoito vain 62€ (norm.72€)!

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi! <3

-Emmi

Uusi hinnasto ja syksyn aukioloja

Syksy on koittanut ja meillä Eana Centerissäkin se tarkoittaa pieniä uudistuksia. Korona ajasta johtuen olemme joutuneet tekemään pieniä muutoksia hinnastoomme. Valikoimamme on myös täyttynyt uusista hoidoista! Aikaisemmin eläkeläisalennukset ovat olleet voimassa vain tiistai, keskiviikko ja perjantai aamuisin klo 9.00. Uudistuksen myötä hoitoja erikoishinnoin eläkeläisille voi varata edellä mainituille päiville klo 9.00 sekä 10.30! Alta näet uudet erikoishinnat eläkeläisille.

Erikoishinnat eläkeläisille:

Perusjalkahoito 38€

peruskasvohoito 42€

peruskäsihoito 20€

pakettihinnat eläkeläisille:

kasvo- jalka- ja käsihoito 90€

kasvo- ja jalkahoito 72€

kasvo- ja käsihoito 60€

jalka- ja käsihoito 55€

Uuden hinnastomme pääset kokonaisuudessaan näkemään nettisivuiltamme

Normaaleiden aukioloaikojemme lisäksi pidämme koulumme avoinna muutamina lauantaina! Hoitolaamme on mahdollista jo nyt varata aikoja näille päiville ja myymälämme on avoinna tuotteiden ja lahjakorttien myyntiä varten. Auki olevat lauantait näet alta:

25.9.

23.10.

20.11.

11.12.

18.12 (vain lahjakortti ja tuote myynti)

Ihanaa syksyn alkua!

-Fanni

YUMI LASHES & BROW LIFT

Joko olet kuullut ripsien kestotaivutuksesta ja kulmien laminoinnista?

Yumi lashes on kestotaivutus ripsille. Omat ripset saadaan näyttämään pidemmiltä ja näyttävämmiltä. Ripset värjätään myös hoidon lopuksi, jotta tulos on entistäkin upeampi! Kestotaivutus ripsissä kestää n.8-10 viikkoa.

Brow lift on kulmakarvojen laminointi menetelmä. Brow lift menetelmässä kulmat muotoillaan haluttuun muotoon sekä värjätään asiakkaan toiveen mukaisella värillä. Asiakas pystyy itse vielä kulmaharjalla muotoilemaan kulmakarvoja ihan miten itse haluaa käsittelyn jälkeen. Laminointi kestää kulmakarvoissa n.4-6 viikkoa.

                                                                                                                                                       jatkuu...


Meillä on ihan mahtava tarjous elo- ja syyskuun ajan, joka kannattaa hyödyntää!

Lash lift 50€ (norm. 55€)

Brow lift 40€ (norm. 45€)

Lash lift & brow lift 75€ (norm. 80€)

*Tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin

Ajan voit varata numerosta 045 8830552

Tervetuloa <3

                                                                                                                                                             -Nicita

SUUNNITTEILLA BABY SHOWERIT?

Etsitkö täydellistä lahjaa odottavalle äidille? Baby Showerit on ihana tapa muistaa odottavaa äitiä sekä juhlistaa syntyvää vauvaa. Juhlan tarkoituksena onkin hemmotella tulevaa äitiä ja tavata samalla ystäviä sekä läheisiä ennen vauvan syntymää. Hemmotteluhoidot sopivat erinomaisesti täydentämään Baby shower kutsuja! Raskaudessa odottajan keho on kovilla, joten hemmottelu on usein tarpeen.

Me olemme räätälöineet ihania hemmotteluhoitoja, jotka sopivat myös odottavalle äidille. Muulle seurueelle tarjoamme äidin hoidon aikana minihoitoja, kuten pikakasvohoitoja tai päähierontaa 25€/henk. Hoitomme tehdään lempein ottein ja miedoin tuottein. Voimakkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoon vaikuttavia hoitoja vältämme raskausaikana, kuten myös eteerisiä öljyjä ja turvetta. Lisäksi laitehoitoja ei raskausaikana suositella. Onneksi sopivia hoitoja löytyy äitien tarpeita silmällä pitäen. Odottajan hemmotteluun sopivat esimerkiksi hemmottelevat jalka- ja käsihoidot sekä miedoilla tuotteilla tehtävät kasvohoidot. Raskaana olevalle hoidot voidaan tehdä puolimakaavassa asennossa, jotta äidillä ja vauvalla on mukavat oltavat.

MAMA KASVOHOITO KÄSIHIERONNALLA

Kesto noin 75-90min. Hinta 50€.

Rentouttava kasvohoito odottavalle, jossa pääpainona hemmottelu (voidaan myös räätälöidä ihon tarpeen mukaan).

Sisältää:

 • alkupuhdistuksen
 • kuorinnan lämmittävällä kompressipyyhkeellä
 • rentouttavan kasvohieronnan ja lisäksi decoltee sekä niska-hartia hieronnan
 • naamion kasvoille
 • kasvonaamion aikana hierotaan kädet
 • ihotyypille sopivan päivävoiteen
 • lopuksi tarjoillaan lasillinen raikasta tuoremehua

MAMA JALKAHOITO VARPAANKYSIEN LAKKAUKSELLA

Kesto noin 60min. Hinta 50€.

Virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja.

Sisältää:

 • virkistävän ja ihoa pehmentävän jalkojen kuorinnan
 • kevyen jalkapohjien raspauksen
 • kynsien siistimisen viilalla
 • naamio, joka antaa elinvoimaa turvonneille ja väsyneille jaloille
 • varpaankynsien lakkauksen (omalla lakalla tai meiltä mahdollisuus ostaa)
 • lopuksi tarjoillaan lasillinen raikasta tuoremehua

Näin korona aikana huomioimme tilat/ hoitohuoneet jokaisen asiakkaan kohdalla sekä huomioimme koko Baby shower porukan toiveet hoitotiloista.


Kysy lisää ja varaa vauvajuhlat soittamalla 045-8830552 tai

sähköpostilla toimisto@kosmetologikoulu.com

-Emmi

SUIHKURUSKETUS

Onko kesäjuhlat tulossa?

Etkö halua kuluttaa ihoasi auringossa?

Toivotko että voisit itse vaikuttaa rusketuksen värin lopputulokseen ilman palamista?

Ennen rusketusta:

 • Kuori ihosi huolellisesti (poistaa kuolleen ihosolukon, tasoittaa ihon pintaa sekä parantaa rusketuksen kestoa)
 • Kosteuta ihoasi huolellisesti (ei kuitenkaan saman päivän aikana!)
 • Iholle ei suositella deodoranttia, tuoksuja, voiteita tai öljyjä samana päivänä kun rusketus on tehty (näin varmistetaan että väri tarttuu ja siitä tulee tasainen)
 • Puethan päällesi mahdollisimman löysät vaatteet (rusketus voi tarttua vaatteisiin heti laiton jälkeen)
 • Jos toivot rusketusta myös kasvoille, on suotavaa että kasvoilla ei ole meikkiä.

Ohessa kuva miltä tekijä näyttää.

Rusketusta tehdessä:

 • Hiukset kiinni
 • Korut pois
 • Rajat määräytyvät alusvaatteiden mukaan, rajaton rusketus mahdollinen

Rusketuksen jälkeen:

 • Rusketuksen kuivatus paikan päällä n.15min pukeissa joissa rusketus tehtiin
 • Ihon kosteutus ylläpitää rusketusta
 • Ensimmäinen suihkussa käynti aika ohjeistetaan rusketuksen jälkeen asiakaskohtaisesti
 • Päivettävät kotihoitotuotteet pidentävät rusketuksen kestoa
 • Kuorinta, kloori, sheivaaminen ja saunominen kuluttavat rusketusta nopeammin


puolivartalo: 26€

Kokovartalo: 39€

Lämpimästi Tervetuloa! 😊

-Krista

Kesän kuulumisia!

Syksy lähestyy ja vaikka loppukesä tarkoittaa yhden ajanjakson loppua, tarkoittaa se myös uuden alkua. Uusi lukukausi ja arki alkaa rullaamaan totuttuun tahtiin. Mutta hei, vielä on kesää jäljellä!

Työharjoittelun ohella pääsimme myös me viettämään kesälomaa pienissä sykleissä. Tämä kesä oli kuitenkin hyvin normaalista poikkeava, sillä harvemmin kesällä tulee suoritettua näin intensiivisesti koulua. Lähdin miettimään mitä kaikkea koulu ja työharjoittelu tarjosi tämän kesän osalta. Pääsimme tekemään paljon erilaisia hoitoja, joita ei muina vuodenaikoina niin paljoa normaalisti olisi.

Suureksi hitiksi nousi selkeästi geelilakkaukset. Muina vuodenaikoina olemme tehneet hyvin vähän geelilakkauksia, sillä ne selkeästi ovat kesällä suositumpia ja ymmärtäähän sen, onhan kauniit kynnet ihana piristys kesään! Saimme paljon täydennystä värivalikoimaamme ja hetkessä opimme luomaan kauniita kynsiä! Harjoittelimme myös geelilakkauksia jalkoihin, joka myös jäikin pysyvästi hinnastoomme huikean suosion jälkeen.

Toinen selkeä suosikki oli sokeroinnit. Ajanvaraus täyttyi tästä meidänkin suosikki hoidosta, emmekä olisi voineet olla iloisempia! Muistelimme aikoja, jolloin sai ihan tapella, kuka sokeroinnin pääsi tekemään. Suuren asiakasmäärän ansiosta pääsimme sokeroimaan lähes päivittäin ja harjoittelu tuotti selkeästi tulosta. Jokainen meistä kehittyi valtavasti lyhyessäkin ajassa!

Pääsimme myös harjoittelemaan meikkauksia ja hulluttelemaan räikeimmilläkin väreillä! Joskus koulusta lähdettyä meikki näytti siltä, kuin olisi jostain mallikuvauksista tullut! Tämä oli hauskaa yhdessä tekemistä myös ryhmien välillä, kun vanhempi ryhmä pääsi meikkaamaan nuoremman ryhmän. Toivottavasti syksyllä roolit kääntyvät vielä toisinpäin.

Kesä oli vauhdikas ja viikot menivät todella nopeasti. Ihanan ryhmän ja opettajien ansiosta myös huonotkin päivät kääntyivät paremmiksi. Syksy tuo uudet tuulet tullessaan ja innolla odotamme mitä viimeiset kuukaudet koulussa pitävät sisällään. Nyt on aika ottaa vastaan uusi ryhmä, joka aloittaa elokuun alussa!

PS. Vielä ehdit hyödyntää huikean MSCHIC:n meikkitarjouksen, joka on voimassa vielä heinäkuun ajan! Valitse kuusi tuotetta eri kategorioista vain hintaan 40€!

Hyvää loppukesää kaikille!

-Fanni 

HAKU KÄYNNISSÄ!

Kiinnostaako työ kauneuden ja hyvinvoinnin parissa? Oletko jo pitkään unelmoinut kosmetologin ammatista? Onko alanvaihto mielessä? Jos vastasit kyllä, niin hae meille opiskelemaan!

Kosmetologin työssä tuotat asiakkaalle hyvää oloa ja osaat tehdä asiakkaalle erilaisia kasvo-, jalka-, ja käsihoitoja sekä vartalohoitoja. Lisäksi osaamiseen kuuluu ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ehostus. Kosmetologi myös ohjaa ja neuvoo asiakkaita ihon itsehoidossa sekä kotihoitotuotteiden käytössä.

Meidän koulussa opiskelu painottuu käytännönläheiseen hoitolatyöhön ja päivittäisiin asiakas kohtaamisiin. Tekemällä oppiminen yhdessä kattavien teoriaopintojen kanssa antaa hyvän pohjan kosmetologin ammattiin.

Opinnot soveltuvat nuorille, aikuisille, alanvaihtajille, työn ohessa opiskeleville sekä ammattitaitoa syventäville. Opinnot voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi! Kokopäiväinen opiskelu sopii parhaiten, jos pystyt osallistumaan lähiopetukseen 5 päivänä viikossa. Koulutuksen kesto on 17kk. Monimuoto-opiskelu soveltuu silloin, kun sinulla on esimerkiksi hiusalan tai sosiaali- ja terveysalan koulutus entuudestaan ja opiskelet töiden ohella. Tällöin koulutuksen kesto on noin 17-30kk.

Haku elokuussa alkavaan koulutukseen on edelleen käynnissä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja koulutuksesta:

Puhelinnumero: 045-8830552

Sähköposti: toimisto@kosmetologikoulu.com


Aurinkoista kesää!

<3 kosmetologikoulun väki -Emmi

KESÄLOMALLA ON IHANA HEMMOTELLA ITSEÄ TAI ILAHDUTTAA LÄHEISTÄ<3

Hemmottele itseäsi tai ilahduta ystävääsi, perheenjäsentäsi taikka puolisoasi. Meiltä saa ostettua myös lahjakortteja, jotka ovat vuoden voimassa ostopäivästä. Ihana piristys arjen keskelle <3 Jos et osaa päättää mille hoidolle lahjakortin ostaisit, niin on myös mahdollista saada ostettua summalahjakortti, jolloin voit itse päättää minkä arvoisen lahjakortin haluat ostaa.

Nuorisoihonpuhdistus (alle 25-vuotiaille)

Nuorisoihonpuhdistus sisältää:

Pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen syväpuhdistuksen, kulmien siistimisen, naamion sekä kosteusvoiteen.

Hoidon yhteydessä on mahdollista laittaa kestovärit kulmiin sekä ripsiin 15€ hintaan 😊 Saa myös halutessaan vain kulmiin kestovärit (9€) tai ripsiin kestovärit (12€)!

Gelcolor-kestolakkaukset

Etenkin kesällä kestolakkaus on aivan mahtava, ei tarvitse joka toinen päivä lakkailla uudelleen kynsiä, jotta kynnet näyttäisivät hyviltä. Gelcolor kestolakkaus pysyy hyvänä siis pitkään! Meillä on paljon erivärisiä lakkoja, joten varmasti jokaiselle löytyy mieleinen värivaihtoehto!

Gelcolor-kestolakkaukset on mahdollista saada käsiin sekä jalkoihin.

Pikakasvohoito

Nopea mutta todella tehokas hoito. Kosteuttaa ihoa todella hyvin!

Pikakasvohoito sisältää:

pintapuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, naamion sekä kosteusvoiteen.

Tähänkin hoitoon on myös mahdollista saada kestovärit kulmiin sekä ripsiin 15€ hinnalla!

                                                                                                                                            Jatkuu...

Meiltä löytyy paljon erilaisia hoitoja, joten varmasti jokaiselle löytyy jokin hoito minkä haluaa <3 Verkkosivuiltamme löydät kaikki hoidot, joita me teemme.

Otamme myös mielellään ryhmiä vastaan, ajan voi varata numerosta 045-8830552 tai 03-7822 880.

Olemme avoinna:

Maanantai 10.00-18.00

Tiistai 9.00-17.00

Keskiviikko 9.00-17.00

Torstai 10.00-18.00

Perjantai 9.00-16.00

Olemme ottaneet huomioon koronarajoitukset, joten meillä on turvallista asioida! On myös mahdollista saada oma hoitohuone.

Tervetuloa hemmotteluun!

                                                                                                                                                                 -Nicita

DENOVA PRO IHONHOITOSARJA

Meillä Eana Centerissä on käytössä Denova Pro hoitolasarja, joka on syntynyt ajatuksesta: "korkealaatuinen ihonhoito kuuluu kaikille". Denova Pro tuotteita valmistaa Ziaja Ltd, joka on Puolan suurin kosmetiikan valmistaja. Denova Pro laboratoriot ovat tutkineet vuosia eri ihotyyppien tarpeita, joten sarjan hoitolinjoihin on valittu kullekin ihotyypille parhaiten sopivat luonnolliset ainesosat.

Denova Pro on yksi suosituimmista hoitolasarjoista, koska tuotevalikoima on laaja ja hintataso edullinen. Tässä ihonhoitosarjassa hinta-laatusuhde kohtaa. Ihonhoitotuotteita löytyy kaikille ihotyypeille sekä ikäryhmille, joten niiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin!

Couperosaihon hoitotuotteet: Soveltuu herkälle ja punoittavalle iholle, jossa esiintyy couperosan oireita (laajentuneita hiusverisuonia ja punoitusta). Hevoskastanjauute vähentää ihon punoitusta, supistaa laajentuneita verisuonia sekä sypressiuute rauhoittaa ihoärsytyksiä.

Kuivan ja normaalin ihon hoitotuotteet: Soveltuu kuivalle ja normaalille iholle. Hyaluronihappo kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Lakritsiuute antaa iholle suojaa. Ihosta tulee raikas ja elinvoimainen. Tuotteet sopii kaikenikäisille.

Rasvaisen- ja sekaihon hoitotuotteet: Soveltuu seka-ja rasvaiselle iholle. Maitoproteiini hillitsee talineritystä, taikapähkinäuute supistaa ihohuokosia ja lakritsiuute samalla kosteuttaa kuivia alueita. Ihon epäpuhtaudet vähenevät ja ihosta tulee kirkkaampi.

Epäpuhtaan ja akneihon hoitotuotteet: Soveltuu epäpuhtaalle ja akneiholle. Salisyyli- ja oleanolihappo vähentävät bakteerien kasvia iholla ja ehkäisevät tulehdusta. Antibakteeriset tuotteet vähentävät ihon rasvoittumista sekä finnien muodostumista.

Anti-Age ihonhoitotuotteet: Soveltuu aikuiselle 40+ ja 50+ iholle. Mikrokollageeni korjaa solutason vaurioita, kiinteyttää ja madaltaa ryppyjä sekä juonteita. Lisäksi hyaluronihappo syväkosteuttaa. Ihosta tulee elinvoimainen, jossa on näkyvästi vähemmän juonteita.

Lisäksi Denova Pro tarjoaa täydentäviä tuotteita jokaiselle ihotyypille: erilaisia kuorintoja, tehokkaita seerumeita, naamioita sekä silmänympärysvoiteita.

Pakko vielä nostaa esiin tässä postauksessa Denova Pron Mikrodermabraasio kuorinta. Se on voidemainen kuorinta, jossa hienojakoiset kristallit kiteet kuorivat ihoa. Sopii kuivasta ihosta sekaihoon, erityisesti aikuiselle iholle. Kiinteyttää, silottaa ja antaa heleyttä iholle.

 

Kaipaako sun ihonhoitotuotteen päivitystä? Meillä on myynnissä hoitolassamme Denova Pro ihonhoitotuotteita, joten tervetuloa ostoksille! Jos et ole ihan varma omasta ihotyypistäsi, niin autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet <3


-Emmi

Joukkueelle yhteistä tekemistä, mutta ideat vähissä?

Hei joukkueurheilijat ja ryhmässä harrastavat! Olisiko joukkueellanne tai ryhmällä tiedossa virkistyspäivä, mutta ideoita tapahtumaan ei ole? Tässä siihen ratkaisu!

Virkistyspäiviin saattaa olla hankala keksiä tekemistä, kun jotain erityistä haluaisi järjestää, mutta mitään ei tule mieleen. On selvää, että jokainen meistä nauttii hemmottelusta ja rentoutumisesta. Eikö olisi siis mahtava idea tuoda koko ryhmä hemmoteltavaksi stressaavien harjoitus- tai pelikausien keskellä?

Opiskelijoina rakastamme ryhmiä ja olemmekin odottaneet, että ryhmät saavat taas tulla hoitoihimme. Nyt se on taas mahdollista! Voimme räätälöidä juuri teidän näköisen virkistyspäivän, johon sisältyy opiskelijoiden tekemät hoidot sekä esimerkiksi luento haluamastanne kauneudenhoitoon liittyvästä aiheesta samalla raikkaita smoothieita nauttien! Laajan hoitovalikoimamme ansiosta jokainen joukkueen tai ryhmän jäsen pääsee nauttimaan itselle sopivasta hoidosta.

Ota yhteyttä ajoissa osoitteeseen laskutusec@gmail.com , niin voimme luoda teille ikimuistoisen virkistyspäivän! Tarjouksista ja päivän tapahtumista voimme neuvotella myöhemmin. Toivomme, että kiinnostusta riittää!

ps. tässä olisi myös hyvä muistamisidea kiitokseksi joukkueen taustalle tai vanhemmille, jotka kauden aikana tekevät paljon urheilijoiden menestymisen ja hyvinvoinnin eteen!

Liikunnan täyteistä kesää kaikille ja tsemppiä treeni- sekä kisakaudelle! :)

-Fanni

SKIN SCRUBBER

ULTRAÄÄNI

Mikä on skin scrubber?

-Skin scrubber on kosmetologilla tehtävä laitehoito joka tarkoittaa väliaineessa etenevää mekaanista aaltoliikettä eli ääniaaltoja sekä tasavirtaa joka tarkoittaa, että virran suunta pysyy tasaisena -> imeyttää

-Laite on kivuton, se korvaa esimerkiksi kasvohoidossa kuorinnan, höyryn sekä mekaanisen puhdistuksen

Laitteen vaikutus?

Vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa

Puhdistaa

Kuorii

Parantaa ihon väriä


Juttu jatkuu kuvien jälkeen..

Missä tapauksissa tämä laite on kuin tehty sinulle?

• Tukkoinen, eloton ja epäpuhdas iho

• Pienet tiukat mustapäät sekä näppylät

• Maksaläiskät

• Rypyt ja juonteet

• Pintakuiva iho

• Iho, joka kaipaa kuorintaa

• Sinulle joka et pidä mekaanisesta ihon puhdistuksesta

Missä tapauksessa skin scrubbia ei tehdä?

• Haavat

• Tulehdukset

• Kilpirauhassairaudet ( voidaan tehdä kasvoille)

• Tarttuvat ihotaudit

• Sydän- ja verisuonisairaudet

• Teko- ja metalliosat

• Kasvaimet

• Raskaus

• Tuki- ja liikunta elinsairaudet

• Sydämentahdistin

Ms-tauti

Epilepsia

Sillat hampaissa

Lävistykset (pienet korvakorut ei haittaa)

Tässä laitteessa sarjahoitosuositus on 3-5 x /1x viikossa.


Tervetuloa kokeilemaan tätä huikeaa laitetta!

                                      -Krista : )

HYDRECLAT

Luxuskasvohoidon yhteydessä on myös mahdollista saada hydreclat laitehoito.

Oletko jo kuullut hydreclat laitehoidosta? Tämä hoito on todella tehokas sekä kosteuttaa ihoa todella hyvin! Tule koittamaan ja huomaa tulokset jo heti ensimmäisen kerran jälkeen!

Kesäksi tämä laitehoito sopii erittäin hyvin.

Laite sopii sinulle, jos sinulla on:

 • Ikääntyvä, eloton, harmaa iho
 • Kuiva ja hilseilevä iho
 • Veltostunut ja juonteikas iho

Vaikutukset:

 • Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
 • Parantaa vaikuttavien aineiden imeytymistä
 • Parantaa mikroverenkiertoa
 • Stimuloi kollageenin tuotantoa ja lisää elastisuutta
 • Vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa
 • Kiinteyttää

Kontraindikaatiot:

 • Raskaus
 • Tahdistin, lävistys, metalliosat ihon alla (hoidettavan ihon alueella)
 • Haavat ja verenpurkaumat
 • Epilepsia
 • Kilpirauhassairaudet
 • Infektiot
 • -Roaccutan lääkitys ja vastaavat A-vitamiinihappoa sisältävät lääkkeet

Tervetuloa <3

                                                                                                                                   -Nicita

HEMMOITTELUA KESÄLOMAN KUNNIAKSI?

Heippa!

Isa ja Netta täällä. Meillä opiskelujen viimeiset näytöt lähestyy ja olemme sen vuoksi tehneet teille tarjouksen vartalohierontoihin. Tarjouksien lisäksi hoidon aikana tai jälkeen pienimuotoista tarjoilua luvassa, korona- aika tietenkin huomioiden 😊.

Seuraavat hoidot -20%

 • Kokovartalohieronta 24€ (Ovh 30€)
 • Kuumakivihieronta 36,80€ (Ovh 46€)
 • Aromahieronta 30,40€ (Ovh 38€)

Tarjous on voimassa 7-8.6.2021 varatuille ajoille!

*Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin.

Varaa aikasi numerosta: 045-8830552.

Lämpimästi tervetuloa!

 • Isa ja Netta

Asiaa sokeroinnista!

Kesä, vihdoin se on täällä! Enää ei tarvitse pakkautua miljoonaan vaatekerrokseen, vaan pääsemme nauttimaan auringon lämmöstä iholla. Kesällä Eana Centerissä suosituimmaksi hoidoksi on noussut sokeroinnit. Oletko miettinyt sokerointiin tuloa, mutta tietoa menetelmästä kaipaisit lisää?

sokerointi on yksi karvanpoiston muodoista, jossa ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla. Sokeri tarttuu siis ihon karvaan vieden karvan juurineen pois eikä katkaise sitä. Näin ollen karva alkaa kasvaa ohuempana, harvempana ja kasvu voi loppua jopa kokonaan! Sokeroinnin jälkeen karvat pysyvät poissa useamman viikon.

Hoitolassamme käytämme Alexandrian laadukkaita sokereita, joista löytyy koostumukseltaan useampi erilaatuinen sokeri jokaisen asiakkaan tarpeita auttaen. Sokerit ovat tehty 100% luonnollisista ainesosista, kuten sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta. Sokerointi on hygieenistä ja iholle hyvin hellävaraista.

jatkuu kuvan jälkeen...

Vinkkejä sokerointiin tulevalle:

Sokeroinnista ei kannata ottaa stressiä. Toimenpide on nopea, kätevä eikä läheskään niin kivulias kuin vahaus. Ennen sokerointiin tuloa ei sinänsä tarvitse tehdä mitään, mutta jalkojen rasvausta kannattaa välttää saman päivän aikana, sillä sokeri ei välttämättä tartu "liukkaaseen pintaan". Myöskään kuorintaa ei saa suorittaa ennen sokerointia, sillä sokerointi kuorii tehokkaasti.

Sokerointi saattaa aiheuttaa pientä punoitusta välittömästi sokeroinnin jälkeen, mutta hyvin harvoin se aiheuttaa allergisia reaktioita. Punoitus on normaalia ja se johtuu lisääntyneestä verenkierrosta hoitoalueella. Tästä johtuen sokeroinnin jälkeen suositellaan välttämään kuumia kylpyjä, saunaa ja hikiliikuntaa. Vaikka sokeri kuorii ihanasti ihoa, kannattaa iho kuoria viikon päästä ehkäistäkseen sisäänpäin kasvaneita karvoja. Myös ihon kosteutus on tärkeää. Hoidon jälkeen saat meiltä lisää kotihoito-ohjeita.

Ihanaa kesän alkua kaikille!

PS. Huomasithan uunituoreen sokerointi tarjouksemme edellisestä blogi tekstistä! Käy kurkkaamassa mitä tarjous pitää sisällään! 😊

-Fanni

Sääret sileiksi

Hei!

Tässä opiskelija Maija. Järjestän 25.-26.5 asiakastilaisuuden. Tarjouksena säärten sokerointi 15 e. (norm. 30 e). Tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin.) 
Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja ja sokeri kuorii myös ihoa. 

Varaa aikasi numerosta 045 883 0552!


-Maija 

SPA-LUXUSHOITO VARTALOLLE

Talvivaatteet on vihdoinkin siirretty varastoon ja esille kaivettu kesävaatteet, mutta talven jäljiltä vartalon iho on kuiva ja hilseilevä. Kuulostaako tutulta? Ei hätää, nyt on viimeistään vartalohoidon aika!

Meillä hoitovalikoimissa on ylellinen Spa-Luxus vartalohoito, joka rentouttaa mieltä, kehoa ja hoitaa ihoasi. Hoito sisältää kokovartalokuorinnan, joko suolakuorinnan tai vaihtoehtoisesti kuivaharjauksen. Suolakuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pintakerroksesta ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Kuivaharjaushanskoilla voidaan myös poistaa tehokkaasti hilseilevä iho ja se on loistava selluliitin ehkäisyyn. Huolellinen vartalon kuorinta on hyvä valinta jos haluaa kauniin ja tasaisen rusketuksen.

Spa-Luxus vartalohoidon kruunaa kokovartalohieronta, joka rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hoitoon kuuluu kosteuttavat parafiinit käsiin tai jalkoihin.

Spa-Luxus vartalohoito sopii lähes kaikille, jotka haluavat rentoutua ja huolehtia ihosta. Hoidon jälkeen on tärkeää ylläpitää vartalon ihon kuntoa myös kotona. Meiltä voi kotiin ostaa ihanan tuoksuisia ja kauniin värisiä kuorintasaippuoita, jotka puhdistaa sekä kuorii ihoa tehokkaasti. Lisäksi vartalon ihon kosteutus on tärkeää. Säännöllinen ihonhoito auttaa pitämään ihon hyvinvoivana ja terveenä.

Tervetuloa hoitomaan ihoa, kehoa ja mieltä Spa-Luxus vartalohoitoon!

P.s. Muistathan, että meillä tehdään myös sokerointeja ja sen avulla on mahdollista saada karvaton, pehmeä ja silkkinen iho!

-Emmi 

Hae meille opiskelemaan

Kiinnostaako kosmetologi tulevaisuuden ammattina? Meillä Etelä-Suomen kosmetologikoululla on opiskelija haku käynnissä syksyllä tai jopa ensi vuoden helmikuussa aloittaville ryhmille. Tämä koulu on 17 kuukauden pituinen, käytännön läheinen kosmetologin työhön laajasti perustuva, sinut kosmetologiksi valmistava koulu. Meillä on koulutustilat jotka ovat kuin kauneushoitola ja siinä samalla kuin työpaikka, harjoitellaan työyhteisössä toimimista, hoitolan kunnossa pitoa, hoitoja sekä teoriaa jotta osaamme tulevaisuudessa toimia kuin ammattilaiset. Henkilökunta koulullamme on osaava, huomioon ottavaa sekä tsemppaava, opiskelijoita otetaan huomioon sekä autetaan ja opetetaan mahdollisimman hyvin jotta he osaavat jatkaa omaa matkaansa kosmetologiksi. Tervetuloa tutustumaan. :)


-Krista


Äitienpäivä <3

Vieläkö on lahja hankkimatta? Muistutuksena meidän äitienpäivä lahjaideoista ja tarjouksista.

Olemme lauantaina 8.5 klo 10-14 auki jolloin voimme myydä lahjakortteja 😊

-Lahjakortteja valitsemallesi summalle tai hoidolle.

-Kuningatarhoito 50€ (ovh 59€) Huom! Tarjous koskee vain lahjakorttiostoja.

Kuningatarhoitoon sisältyy:

Kasvoille

-Pintapuhdistus

-Kuorinta

-Seerumi

-Hieronta

-Naamio

-Kasvovesi

-Päivävoide

-Silmänympärysvoide

Käsille

-Kuorinta

-Naamio

-Käsien hieronta

Ja vielä päähieronta <3

-Lahjakortin ostajalle -15% etuseteli, joka oikeuttaa kaikkiin denova-pro tuotteisiin.

-Meiltä löytyy koruja, lahjapakkauksia, kuorintasaippuoita ja kaikkea muuta ihanaa, tule kurkkaamaan mitä kaikkea löytyy <3

Lämpimästi tervetuloa asioimaan meille!

                                                                                                                                            -Nicita


Hemmottelua vailla?

Moikka! Isa ja Netta täällä. Myynnin ja asiakaspalvelun näyttö lähestyy. Olemme tehneet teille huippu tarjouksen spa-hoidoista, saat nyt kaksi hoitoa yhden hinnalla,(edullisempi hoito veloituksetta). Tarjous sisältää nämä seuraavat hoidot: Spa luxus vartalo- käsi- ja jalkahoito sekä ihana luxuskasvohoitomme.

Voit nyt hemmotella itseäsi ja ystävääsi tai vaikka hyödyntää tarjouksen vain itsesi hemmotteluun. Voit ottaa esimerkiksi spa luxuskäsi- ja jalkahoidon, jolloin saat luxuskäsihoidon veloituksetta.

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja aurinkokin alkaa tulla jo esiin, joten nyt on hyvä aika hemmotella itsesi kesäkuosiin.

Koronan vuoksi meillä on myös jokaiselle asiakkaalle tai kaveruksille omat hoitohuoneet, jolloin ei tule ylimääräisiä kontakteja muihin asiakkaisiin.

Me odottelemme innolla, että pääsisimme pitkästä aikaa tekemään ihania spa hoitojamme.

Lisätiedot ja ajanvaraukset hoitoihin puhelimitse: 045- 8830552

Tarjoukset käytettävissä 19-21.5.2021 Varatuille ajoille!

HUOM! Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin.

TERVETULOA HEMMOTTELUUN!

-Netta ja Isa

Mitä äidille lahjaksi?

Äitienpäivä lähestyy vauhdilla. Tällä kertaa haluaisit antaa jonkin erityisen lahjan ihanalle äidille, puolisolle, mummulle, anopille tai vaikka ystävälle, mutta mitään ei tule mieleen. Mitä hankkia lahjaksi jollekin, jolla on jo kaikkea? Me Eana centerilla haluamme auttaa sinua tämän kysymyksen kanssa! tässä muutama vinkki äitienpäivää ajatellen.

Äitienpäivää juhlitaan jo ensi viikon sunnuntaina 9.5. Lahjakorttimyyntiä varten pidämme hoitolan avoinna myös lauantaina 8.5. klo 10-14 välisenä aikana. Viimeisetkin Matti Myöhäset on silloin huomioitu, eikä kuitenkaan ole vielä liian myöhäistä lahjan hankintaa ajatellen! Lahjakorttien lisäksi voit myös ostaa muita hoitolamme ihania tuotteita.

Olemme tehneet huikean lahjakortti tarjouksen, joka on voimassa koko ensi viikon ajan! Jokainen äiti kaipaa hemmottelua. Muista omaa kuningatartasi ylellisellä kuningatarhoidolla. Hoito on arvoltaan vain 50€ (ovh 59€), joten nyt on oikea aika tarttua tarjoukseen! Tarjous koskee vain lahjakortti ostoja.

Hoitolastamme löytyy monipuolisesti ihon ja kauneuden hoitoon soveltuvia tuotteita. Laadukkaista Denova Pro:n tuotteista löydät jokaiselle ihotyypille sopivan hoitosarjan. Me autamme sinua asiantuntevasti valitsemaan oikeat tuotteet. Meiltä löydät myös erilaisia jalka-, käsi- ja vartalohoito tuotteita arjen hemmotteluun.

Hoitotuotteiden lisäksi myymälästämme löytyy kauniita koruja. Esimerkiksi ihanat Olla-korumme ovat loistava äitienpäivä lahja, sillä ne sopivat jokaisen äidin ranteeseen. Kauniit korut sisältävät mahtavia metaforia ja mietelauseita kuten "rakas äiti", "rakasta, unelmoi, hymyile" ja "she believed se could, so she did". Anna lahjaksi ihana viesti ranteessa, joka kuvastaa juuri sinun läheistäsi.

Tule rohkeasti hoitolaamme, niin autamme sinua kokoamaan juuri oikeanlaisen äitienpäivä lahjan! Ihanaa äitienpäivää jo etukäteen!

-Fanni

TYÖPAIKAN VIRKISTYSPÄIVÄ TULOSSA?


Kun haluatte irtaantua arkityöstä ja pysähtyä hetkeksi rentoutumaan, niin meillä Eana Centerissä se onnistuu.

Ihanat spahoidot sekä hieronnat tarjoavat hyvinvointia keholle ja mielelle. Panostaminen työntekijöiden hyvinvointiin kannattaa aina <3 Me opiskelijat myös odotamme innolla, että pääsisimme tekemään entistä enemmän hemmottelevia spahoitoja.

Valikoimistamme löytyy erilaisia hemmotteluhoitoja, kuten:

 • Spa-luxushoito jaloille
 • Spa-luxushoito käsille
 • Spa-luxuxhoito vartalolle
 • Luxuskasvohoito
 • Erilaiset hieronnat (kuumakivihieronta, päähieronta, aromahieronta, klassinen hieronta)
 • Ylellinen kuningatarhoito

Voimme myös räätälöidä juuri teille sopivan spahoito kokonaisuuden!

Näin korona aikana tiedustele Tyhy rahan käyttömahdollisuuksista sekä hoito mahdollisuuksista eli ota rohkeasti yhteyttä!

Laskutus tarjoukset voi lähettää sähköpostiin: laskutusec@gmail.com

tai

lisätiedustelut puhelimitse: 045-8830552

HUOM! Meillä on hoitolassa erilliset tilat/ hoitohuoneet jokaiselle asiakkaalle tai mahdollisuus porrastaa hoidot. Jokainen voi myös sopia hoitoajan oman aikataulun mukaan.TERVETULOA RENTOUTUMAAN!


-EmmiAURINKO JA IHO

Pitkän talven jälkeen on ihanaa, kun aurinko paistaa ja lämmittää. Auringonvalolla on monia hyötyjä ja valosta sekä lämmöstä kannattaa nauttia. Auringon säteilyn kanssa tulee kuitenkin olla varovainen, koska liiallinen auringolle altistuminen aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista ja lisää ihosyöpien riskiä.

Auringossa iho on hyvä suojata vaatteilla tai aurinkovoiteella, jossa on korkea UVA- ja UVB-suoja. Aurinkovoiteista löytyy kahta erilaista suojaa, fysikaalista ja kemiallista. Kemialliset aurinkosuojat imeytyvät ensin ihoon, jolloin niiden sisältämät UV-filtterit imevät osan UV-säteilystä itseensä ja vapauttaa ne lämpönä iholle. Fysikaalinen suoja jää ihon pinnalle ja heijastaa siitä auringonsäteet pois.

Ihon hoitoon on hyvä kiinnittää huomiota myös kesällä, koska kesä vaikuttaa ihonhoitoon monella tapaa. Kesällä iho altistuu auringon UV-säteilyn ja aurinkosuojatuotteiden käytön lisäksi myös hikoilulle. Lisäksi talven ihonhoitotottumukset sekä paksut voiteet on aika päivittää kesään sopiviksi. Nyt on siis erinomainen aika käydä kasvohoidossa, niin saat hehkuvan ihon kesäksi. Timanttihionnan ennättää vielä myös tekemään, mutta kyseistä hoitoa ei suositella kesäaikaan mahdollisten auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten vuoksi (muita laitehoitoja voidaan tehdä). Kasvohoidon yhteyteen on siis mahdollista saada laitehoito tai super kosteuttava merilevänaamio, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. 

                Tervetuloa päivittämään iho kesäkuntoon!

-Emmi

Ehostus

Viime viikolla vanhemmat opiskelijamme alkoivat opettelemaan ehostusta teoriassa.

Kävimme läpi ja vertailimme toistemme kasvoilla:

-Kuinka paljon erimuotoisia kasvoja, huulia, silmiä sekä kulmakarvoja on

- Kuinka erimuotoisia kasvoja suositellaan korostamaan ja varjostamaan

-Miten ja millä erilaisia kasvojen pigmenttejä sekä ongelmakohtia pystyy häivyttämään

-Minkä väristä luomiväriä suositellaan tietyn värisille silmille

-Kuinka meikkejä voi käyttää koko kasvoilla eri tarkoituksiin

Saimme myös kotitehtäviä aiheesta jotta osaamme itse selvittää kasvojen, huulien, silmien sekä kulmakarvojen muotoja.

Seuraavalla tunnilla opettajamme näyttää meille demon päivä- sekä iltameikistä.

Demo-tunnin jälkeen pääsemme meikkaamaan toisemme, harjoittelemme päivä-, ja ilta meikit.

Ryhmämme odottaa että pääsee loihtimaan meikkejä myös asiakkaille.


Ps. olethan nähnyt jo mahtavan tarjouksemme somessa?

Jos et niin voin paljastaa että tällä viikolla kaikki sokeroinnit -50%.

Lämpimästi Tervetuloa😊

                                                                                                                                                   -Krista                          

Kevään infoa

Blogin tarjous ei ole enään voimassa!  Muita tarjouksia tulossa. Pysy kuulolla :)

Äitienpäivä alkaa lähestymään, hyvä lahjavinkki kun ostat vähintään 40 € arvoisen lahjakortin saat kaupanpäälle 20 € arvoisen summa lahjakortin! (Lahjakortit ovat vuoden voimassa ostopäivästä) Tarjous on voimassa 15.4 asti. Meillä on myös myynnissä koruja, kuorintasaippuoita, meikkejä, lahjapakkauksia ja kaikkea muuta ihanaa, tule kurkkaamaan <3 Myös verkkokauppa shoppailu on mahdollista, sieltä voi ostaa lahjakortteja sekä tuotteita.

Kevät on vihdoinkin täällä. Muistithan että meiltä löytyy mm. sokerointia sekä vahausta, gelcolor- kestolakkaukset (varpaan- ja sormenkynsiin), vartalohoitoja ja paljon muita kivoja hoitoja kevääksi 😊

Uudet opiskelijat ovat alkaneet tekemään jalkahoitoja, jotka sujuvat jo todella hyvin! Vanhemmat opiskelijat aloittivat tällä viikolla ehostus-kurssin, josta tulee ensiviikolla oma blogiteksti.

Paljon on tullut kyselyitä, miten olemme kesällä auki, iloksenne voin kertoa, että olemme normaalisti auki myös kesän <3


Aukioloajat: MA 10-18, TI 9-17, KE 9-17, TO 10-18, PE 9-16


Oikein ihanaa kevättä <3

                                                                                                                                                                 -Nicita

Harvinaista herkkua tarjolla!

Mahtava jalkahoito tarjous! Uudet opiskelijamme aloittavat jalkahoidot ja nyt on mahdollista päästä heidän jalkahoitoihin tarjoushintaan! Pe 9.4 klo.9:30 ja 12:00 sekä ma 12.4 klo.10:30 ja 14:00 jalkahoidot vain 20€ (ovh.42€).

Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kuivan ihon hoidon, kynsien-ja kynsinauhojen siistimisen sekä jalkahieronnan. Jalkahoidon kesto noin 1h-1h30min (riippuu jalkojen kunnosta).

HUOM! Jalkahoidot eivät sisällä lakkausta, mutta jalkahoidon yhteydessä on mahdollista ostaa O.P.I-kynsilakka omaksi (14€ tai 16€), jolla teemme lakkauksen tai lakkaus omalla lakalla pientä lisämaksua vastaan (2€).

Näinä aikoina vapaita aikoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti!

Tervetuloa!

Ajanvaraukset numerosta:

045-8830552

*Ei voida yhdistää muihin lahjakortteihin tai tarjouksiin.


                                                -Emmi


Lahjakortteja, lahjakortteja!

Poikkeus olot koskettavat meitä kaikkia. Jotta opintomme etenisivät, ovat asiakkaat enemmän kuin tärkeässä roolissa käytännön läheisellä alalla. Opiskelijamme elävät stressaavia aikoja, sillä ilman hoitolatyötä valmistuminenkin myöhästyy. Nyt sinulla on mahdollisuus tukea opintojemme etenemistä normaaliin tahtiin. Olemme tehneet huikeita tarjouksia ja lisää on vielä luvassa!

Ilahduta ystävääsi, hemmottele itseäsi ja samalla voit tukea koulun toimintaa. Kaikista vähintään 40€ lahjakorttiostoista saat kaupan päälle 20€ lahjakortin. Voit esimerkiksi ostaa lahjakortin kasvohoitoon ja siihen päälle vielä 20€ lahjakortin. Kaikki lahjakortit ovat vuoden voimassa. Tarjous on voimassa aina huhtikuun 15. päivään asti. Tule siis noutamaan omasi myymälästä tai verkkokaupastamme. Muistathan siis lunastaa KOODIN "EANA21" alennuskoodi kohdasta lahjakorttia ostaessasi verkkokaupastamme.

Kiitämme jo etukäteen!

-Fanni

Meikki uutisia!

Kevät tekee kovasti tuloaan myös Eana centerissä. Päivät pitenevät ja olemme päässeet nauttimaan myös ihanasta auringosta. Muistatko vielä syksyltä huikean meikkitarjouksemme, joka piristi meitä pimeinä ja kylminä iltoina? Vaikka ihanat ilmat tuovatkin meille energiaa, saattaa mieli olla maassa poikkeusolojen takia. Me haluamme Eana Centerissä piristää kaikkien mieltä ja siksi toimmekin ihanan ja toivotun MSCHIC tarjouksen takaisin!

Jatkuu kuvan jälkeen...

Huulipunat, poskipunat, luomivärit, korostusvärit... MSCHIC on huippusarja, josta löydät laajan valikoimat ihania meikkejä. Myös pehmeät siveltimet tuovat sopivasti luksusta arkeen. Hoitolamme valikoima on laaja ja se pitää sisällään myös hyvin suositun mineraalipuuterin monissa eri sävyissä. Jokaiselle meikkituotteelle löydät juuri siihen sopivan siveltimen.

Tule keräämään itsellesi MSCHIC-meikkikassi huippuhintaan vain 40€ (ovh n.130€-160€)! Voit valita 5 tuotetta eri kategorioista. Näin edullisia tarjouksia ei liian usein näe, joten tule nappaamaan omasi ajoissa. MSCHIC- meikkejä löydät myös verkkokaupastamme. Kerätään yhdessä sinulle sopiva meikkisetti. Me autamme mielellämme! Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun asti. (tarjous koskee vain kivijalkakaupan meikkejä.) 

Jatkuu kuvan jälkeen...

Tässä esimerkkikassi:

(suluissa tuotteen kategoria)

Light 1N - mineraalipuuteri (mineraalipuuterit)

kabuki brush- sivellin (isot siveltimet)

Brunette - kulmaväri trio (kulmavärit)

Summerlove - poskipuna ( korostusvärit)

coral crush - huulipuna (huulipunat)

(Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin)

Ihanaa kevättä kaikille! 

- Fanni

GelColor lakkaus varpaan kynsille nyt meiltä!

-Geelilakkaus jaloille 30€ (sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan sekä lakkauksen)

-Geelilakkaushuolto jaloille 43€ (sisältää vanhan geelilakkauksen poiston, jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan sekä uuden lakkauksen)

-Geelilakkaus perusjalkahoidon yhteydessä 60€ (sisältää perusjalkahoidon sekä lakkauksen)

-Geelilakkaus pakettihoidon yhteydessä 18€ (esim. kasvo-, jalka-ja käsihoitopaketin yhteydessä)

Mikä kesto kestolakkaus?

Kestolakkaus on kauneushoitolassa tehtävä lakkaus, joka kovetetaan LED-lampulla. Siinä missä tavallinen kynsilakka kestää virheettömänä vain muutaman päivän, kestolakkaus pysyy kynsissä parista viikosta jopa kuukauteen. Kestoon vaikuttaa myös oman kynnen kunto. Käsittelyä suositellaan uusittavaksi noin kolmen viikon välein. (GelColor kestolakkaus ei ole sama asia kuin geeli-, ja rakenne kynnet.)

                                  -Krista

MASKNE-KASVOHOITO

Kesto n.30min, hinta 35€

Maskne tarkoittaa maskin tai hengityssuojaimen käytöstä johtuvia iho-ongelmia.

Oireileeko ihosi kasvomaskin käytön seurauksena? Meidän uutuus hoidollamme voimme auttaa sinua!

AHA-happohoito madaltaa ihon pinnan PH-arvoa, mikä ehkäisee bakteerien kasvua iholla. Poistaa iholta myös erittäin tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa ihoa ja nostattaa talia auttaen puhdistamaan huokosia.

Mitä maskin alla tapahtuu?

-Ihon lämpötila nousee

-Iho menettää kosteutta

-Talineritys kiihtyy kauttaaltaan

-Ihon oma suoja heikkenee

-Iho ärsyyntyy hankauksesta

-Bakteerien kasvu iholla lisääntyy

Mitä hoitoon kuuluu?

-Pintapuhdistus

-AHA-happokuorinta

-Naamio

-Kasvovesi

-Seerumi

-Päivävoide

Mikä helpottaa masknea?

-Välipuhdistukset

-Kun käytät hellävaraisia tuotteita

-Vaihdat maskia usein

-Säännöllinen kosmetologilla käynti

Mitkä ovat kontraindikaatiot?

-Couperosa

-Päällä oleva aknekuuri

-Haavat, ihorikot, tulehdukset

-Ihosairaudet

Maanantaina ja tiistaina (15-16.3) tämä hoito on super tarjouksessa! Hinta vain 25€

Ajan voit varata numerosta 045-8830552 

<3

                                                                                                                                              -Nicita                                                                                                                                                                      

OLEMME AUKI NORMAALISTI

Maanantaina: 10-18

Tiistaina: 9-17

Keskiviikkona: 9-17

Torstaina: 10-18

Perjantaina: 9-16

Kevät lähestyy, ihana aika hemmotella itseä <3 Meiltä löytyy paljon erilaisia hoitoja sekä myös pakettihoitoja! Eikö olisikin ihanaa saada esimerkiksi kasvot ja jalat samaan aikaan kuntoon?

Meillä on myös lahjakorttimyyntiä, loistava tapa ilahduttaa arjen keskellä ystävää, puolisoa taikka perheenjäsentä (Lahjakortit ovat vuoden voimassa)

Sitten vähän ikävimpiin uutisiin, korona-aika valitettavasti ei ole ohi ja haluamme noudattaa uusia suosituksia sekä takaamaan kaikille turvallisen olon tullessaan hoitolaamme, tässä muutamia ohjeistuksia ja toiveita:

-Tulethan hoitolaan kasvomaskin kanssa

-Tule vain terveenä

-Desinfioithan kädet heti kun tulet tiloihimme, oven edestä löytyy desinfiointi aine

-Odotustila ei ole käytössä, ohjaamme suoraan omaan hoitohuoneeseen

-Isojen tilojen vuoksi pystymme noudattamaan uusia suosituksia

-Jokaiselle asiakkaalle on oma hoitohuone tai tila

-Kaikki opiskelijamme käyttävät kasvomaskia

-Huolehdimme erityisen tarkasti yleisten tilojen, hoitohuoneiden, pintojen ja maksupisteen desinfioinnista

TERVETULOA!

                                                                                                                                -Nicita

JALKOJEN OMAHOITO

Jalkojen omahoito on tärkeää, koska hyvällä omahoidolla voidaan edistää jalkojen terveyttä sekä ennaltaehkäistä monenlaisia jalkavaivoja.

Jalkojen omahoito-ohjeita:

· Jalkojen pesu sekä kuivaus

Pese jalat päivittäin haalealla vedellä ja tarvittaessa miedolla saippualla. Kuivaa jalat ja varpaiden välit aina huolellisesti.

· Tarkista jalkojen kunto

Hautuneisiin varpaanväleihin suositellaan lampaanvillaa. Jos ihon tai kynsien kunnossa ilmenee poikkeavaa tai ihorikko ei parane muutamassa päivässä, on syytä mennä ammattilaisen vastaanotolle.

· Jalkojen rasvaus

Jalat ja sääret tulee rasvata päivittäin. Varvasvälejä ei rasvata ettei varvasvälit haudu.

· Kynsien hoito

Kynsiä ei saa leikata liian lyhyiksi, koska kynsien tehtävä on suojata varpaiden pään ihoa hankaukselta ja paineelta. Kynnet leikataan varpaan pään muotoisesti, kulmia ei pyöristetä.

· Sukkien ja kenkien huolellinen valinta

Valitse hyvät sukat ja kengät. Sukissa tärkeää on riittävä koko sekä materiaali, joka hengittää. Sukat vaihdetaan päivittäin. Kengät tulee olla oikeankokoiset ja malliset. Kenkä ei saa puristaa eikä hölskyä  jalassa.

· Jalkavoimistelu

Jalkojen säännöllinen voimistelu vahvistaa jalkaterän lihaksia sekä vilkastuttaa verenkiertoa.


 Jalkojen omahoidon lisäksi on hyvä käydä jalkahoidossa säännöllisesti.  Pidetään huolta jaloistamme!

-Emmi
klassisen ja urheiluhieronnan erot

Oletko koskaan miettinyt, mitä eroa on klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan välillä? Vaikka molemmat hierontatyylit toteutetaan lähes samoin kaavoin, on niissä paljon eroja. Tässä tekstissä pääset tutustumaan hierontojen vaikutuksiin ja eroihin, jotta sinunkin olisi helpompi hahmottaa, miten me täällä koulussa hieromme. Keräsin alle muutamia kohtia hieronnan vaikutuksista, sekä urheiluhieronnan ja klassisen hieronnan eroista.

Kivun lievitys

Urheiluhieronta perustuu fyysisten kipujen ja kireyksien hoitoon sekä lihashuoltoon, kun taas klassisessa hieronnassa jatkuva liike ja pehmeä ote luovat lihaksiakin rentouttavan tunnelman. Klassinen hieronta ei siis perustu lihaskipujen hoitoon, mutta hierontaliikkein niitäkin voidaan lievittää. Jos koet urheiluhieronnan olevan liian voimakasta, on klassinen hieronta kosmetologin tekemänä juuri sinua varten!

Hemmottelu ja rentoutus

Kuvittele itsellesi stressaava päivä. Olet juossut paikasta toiseen monta tuntia ja kehosi kaipaisi rentoutusta. Klassinen hieronta sopisi täydellisesti päivän päätteeksi, tai miksei jopa kesken työpäivänkin. Tunnelmallinen huone, musiikki ja rentouttavat liikkeet saavat ajan hetkeksi pysähtymään. Samalla saat hemmoteltua itseäsi ja kehosi rentoutuu. Kuten edellä mainittiin, perustuu urheiluhieronta kehon huoltoon, kun taas kosmetologin tekemä klassinen hieronta rentoutumiseen ja nautintoon ja sitä kautta kehon hyvinvointiin.

Tunnelma

Meillä täällä kosmetologikoulussa on hyvin tärkeää, että tunnelma on kunnossa. Asiakkaalle pyritään järjestämään mahdollisimman rentoutunut kokemus muillakin elementeillä kun vain hierovilla liikkeillä. Hiljainen musiikki, tunnelmallinen huone ja lämpö ovat suuressa osassa hierontaa järjestettäessä. Tunnelmalla on merkittävä vaikutus hierontaa tehdessä, ja näin voit saada rentoutuneet olon niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Jatkuu kuvan jälkeen...

Urheiluhieronta liitetään usein osaksi lihashuoltoa, kun taas klassisen hieronnan avulla pyritään rentouttamaan lihaksia. Jotta kehosi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, olisi hieronta hyvä ottaa osaksi arkea. Vaikka urheiluhieronta pyrkii hoitamaan kipuja ja kireyksiä, olisi välillä hyvä kokeilla kevyempääkin hierontaa. Joskus voimakkaassa hieronnassa voi huomaamattakin ikään kuin jännittää lihasta vastaan, jolloin tiukasta otteesta ei ole hyötyä, ehkä pikemminkin haittaa. Kokeilemalla voit löytää juuri itsellesi sopivan hierontamuodon.

Uudet opiskelijamme ovat aloittaneet koulun vauhdikkaasti. Käsihoidot menevät jo kuin itsestään ja tällä hetkellä he harjoittelevat jo klassista hierontaa. Torstaina 4.3. onkin mahdollista päästä heidän hoidettavaksi tarjoushintaan! ! Olemme ottaneet poikkeusajat huomioon ja jokainen asiakas hoidetaan omassa huoneessa ilman muita asiakas kontakteja. Varaathan aikasi ajoissa. 😊

Kokovartalohieronta 60 min 24€ (ovh 30€)

Puolihieronta 30 min 16€ (ovh 20€)

-Fanni

Olemme normaalisti auki talviloma viikon!

Tervetuloa hemmoteltavaksi Eana Centerille myös talviloma viikolla joka päivä. Meiltä on myös saatavilla ihania yksittäisiä hemmottelu hoitoja sekä ihan mahtavia kahden ja jopa kolmen hoidon pakettihoitoja talven kylmyyteen ja kevään odotukseen. Hoidon jälkeinen kotihoito on myös todella tärkeää, meiltä löytyy loistavat ihon sekä kauneuden hoitotuotteet joka ikisen asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin Eana Centerin myymälästä joka sijaitsee koulumme aulassa, Tervetuloa ostoksille ja hoitoihin!

Tiesitkö että kestovärit, parafiinit käsille tai jaloille, pikakäsihoito ja 10min lisähieronta käsille, jaloille tai päälle ovat hoidon yhteydessä mahdollisia pienestä lisämaksusta.

Ihanaa kevään odotusta kaikille & Lämpimästi Tervetuloa!<3

-Krista😊

Kuivat ja karheat kädet?

Nyt on loistava tilaisuus tulla laittamaan kädet kuntoon, sillä meidän uudet opiskelijat tekevät 18.2 (torstaina) käsihoitoja 10€ hintaan <3 (Normaalihinta 25€) Kesto n. 60min. Ajan voit varata numerosta 045-8830552

Hoito sisältää:

-Käsikylvyn

-Kuorinnan

-Kynsien siistimisen

-Kynsinauhojen hoidon

-Rentouttavan käsihieronnan

-Haluttaessasi voi lakata kynnet

-Omalla lakalla (2€)

-O.P.I- kynsilakalla (Jää omaksi, hinta 14-16€)


Jatkuu...

+10€ parafiinihoito käsille, erinomainen kuivalle talvi iholle! Kesto n. 20min

Parafiinin vaikutus:

-syväkosteuttaa

-Parantaa ihon aineen vaihduntaa

-Rentouttaa

-Lievittää kipuja

-Tulee ihanan pehmeät kädet

-Häivyttää uurteita ja ryppyjä

TERVETULOA!

Ps muistathan että olemme avoinna lauantaina 13.2! Meillä on ihania ystävänpäivä tarjouksia <3

*Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin

                                                                                                                                                 -Nicita

YSTÄVÄNVIIKKO <3

Eana Centerissä vietetään ensi viikolla ystävänviikkoa (8.-13.2.2021) ja sen kunniaksi luvassa on upeita tarjouksia sekä ihania lahjakortteja. Mikä olisikaan ihanampi tapa, kun muistaa läheisiä hemmottelevalla lahjakortilla tai nauttia yhdessä ihanista hoidoista?

Tapahtuma huipentuu lauantaina 13.2 mahtaviin tarjouksiin ja olemme silloin avoinna klo.9-14.

Sydämellisesti tervetuloa!

Ystävänviikon tarjoukset (8.-13.2.2021):

 • Ihana-kasvohoito lahjakortti: erikoiskasvohoito peruskasvohoidon hinnalla 47€ (ovh 58€)
 • Ihana-jalkahoito lahjakortti: erikoisjalkahoito perusjalkahoidon hinnalla 42€ (ovh 47€)
 • Kuorintasaippuat tarjoushintaan 10€ (ovh 12€)

Lauantain tarjoukset (13.2.2021):

 • Pikakasvohoito + parafiinit käsille tai jaloille 30€ (ovh 38€)
 • Päähieronta + parafiinit käsille tai jaloille 30€ (ovh 35€)

HUOM! Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin. 


TIMANTTIHIONNALLA TEHOA IHONHOITOON

Oletko jo kokeillut timanttihiontaa?

Timanttihionta on laitteella tehtävä kuorinta, joka perustuu laitteen alipaineeseen ja mekaaniseen liikkeeseen. Timanttihionta on kivuton, mutta tehokas hoitomuoto. Jo yhden kerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja kirkkaammalta, mutta parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoitona (kerran viikossa neljän viikon ajan).

Timanttihionta:

 • kuorii
 • parantaa ihon väriä
 • pehmentää ihoa
 • vaikuttavien aineiden imeytyminen tehostuu

Hoito sopii lähes kaikille ihotyypeille, myös nuorille ihonpuhdistuksen tilalle. Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on tulehdus hoidettavalla ihoalueella, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis tai ruusufinni, virusperäinen ihosairaus (herpes ja vyöruusu), syöpä, pahanlaatuisia ihomuutoksia tai ihoa ohentava lääkitys (esim.kortisoni, Roaccutan tai ihonhoidossa käytettävä antibiootti).

Timanttihionnan jälkeen on erityisen tärkeää huolehtia ihon hyvästä ja säännöllisestä kosteutuksesta. Samana päivänä kannattaa välttää saunaa sekä hikiliikuntaa. Vältä myös auringonottoa sekä suojaa ihoa aurinkovoiteella (sk 50). Tarkemmat kotihoito-ohjeet saat hoidon jälkeen.

Timanttihionnan hinta:

 • 36€/kerta
 • 23€ kasvohoidon yhteydessä
 • 108€ sarjahoito 3+1 eli 4.kerta on ilmainen!

Tule kokeilemaan tämä timanttinen hoito!-Emmi

Muutoksen tuulia

Heippa ja tervetuloa lukemaan uutta postausta kosmetologikoulun arjesta! Tällä viikolla opitaan taas jotain uutta ja uusia muutoksiakin on luvassa. Kolmoset ovat päässeet somepäivityksien maailmaan, ja tästä lähtien pääsettekin lukemaan myös heidän blogi postauksia. Opiskelijoiden keskuudessa näemme myös vallan vaihdon. Mitä mietteitä vanhimmalla ryhmällä on tästä? Näistä kuulet lisää postauksen edetessä.

Kolmoset pääsevät harjoittelemaan jotain aivan uutta. Ihana ja rentouttava kuumakivihieronta liittyy nyt myös heidän hoitovalikoimaansa jo heti tällä viikolla. Ja hei, mikä parasta, meiltä löytyy siihen tarjous joka on voimassa torstai (28.1.) päivän ajan! 60 min kuumakivihieronta VAIN 30€ (ovh 46€). Onpa mahtavaa! Psst... ajat kannattaa varata ajoissa, ettet jää tarjouksesta paitsi! 😊

(ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin)

"On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa.

Nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa"

Korona-aika on ollut pieni onni meille nuoremmalle ryhmälle, sillä olemme saaneet pitää puolet ykkösistä vielä vähän pidempään koulumme arjessa mukana. Nyt on kuitenkin heidän aikansa lähteä maailmalle kokeilemaan omia siipiään. Vaikka korona vaikeuttikin opiskelua, valmistuivat he kiitettävin suorituksin ja huippuarvosanoin koulustamme. Kävin kysymässä ykkösten mietteitä viimeisestä 18 kuukaudesta ja fiiliksiä tulevaisuudesta. Kiitos Janina, Pauliina ja Luisa vastauksista.

Kuvaile kolmella sanalla kulunutta koulutaivalta

Janina: Sokerointi on best

Pauliina: Intensiivinen x3

Luisa: Meikkaaminen on parasta

Mikä asia tai tapahtuma jäi erityisesti mieleen?

Janina: Henkka ja kivimutka -elokuvan kuvaukset, maskeerauksen assistenttina toimiminen

Pauliina: Maritan teoria tunnit

Luisa: Henkka ja kivimutka -elokuvan kuvaukset

Millä mielin lähdet kohti tulevaa?

Janina: Turvallisin mielin lähden tien toiselle puolelle kosmetologi yrittäjäksi The Placen tiloihin. Olen saanut hyvät avaimet koulusta ja nyt on aika käyttää niitä.

Pauliina: Huojentunein mutta haikein fiiliksin

Luisa: Mielenkiinnolla ja odottavaisin fiiliksin

Sana vapaa

Janina: Tsemppiä opiskeluihin tuleville ykkösille ja myös tuleville opiskelijoille! Pääsette kuulemaan Maritan parhaat miesvitsit.

Pauliina: Ei löydy enää sanoja

Luisa: Jeee koulu loppuu!!!

Kiitos, kun otitte meidät avoimin mielin mukaan hoitolan arkeen. Meidän on todella helppo jatkaa tästä eteenpäin. Kiitos kaikesta avusta ja neuvoista, joiden avulla olemme yhdessä tehneet työstämme helpompaa. Kiitos niistä iloisista hetkistä, jolloin olemme päässeet nauramaan vedet silmissä. Olette olleet meille korvaamattomia. Kiitos.

"Turvallista matkaa, me toivotamme näin

on aika purjeet nostaa ylöspäin"

-Fanni

YUMI LASHES & BROWS TARJOUS

Opiskelijamme ovat käyneet Kauneuskeskus Fenix:in järjestämän Yumi lashes & brows koulutuksen. Koulutuksessa opeteltiin ripsien kestotaivutus sekä uutuus kulmakarvojen laminointi. Haluamme tarjota opiskelijoillemme mahdollisuuden harjoitteluun. Tämän vuoksi olemme tehneet mahtavan tarjouksen muutamille joulukuun päiville.

Yumi lashes - kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa sekä irto-osia. Jos kuituripset eivät ole sinun juttusi ja haluaisit korostaa luonnollista kauneuttasi niin voimme suositella Yumi lashes - kestotaivutusta. Yumi lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Yumi lashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi brows on uusi kulmakarvojen laminointi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, proteiinin ja vitamiinien avulla. Yumi brows - käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Yumi brows - menetelmässä kulmat muotoillaan haluttuun muotoon, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvoja ei siis laminoida tiettyyn muotoon, vaan asiakas pystyy itse vielä kulmaharjalla muotoilemaan niitä miten haluaa käsittelyn jälkeen. Yumi brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

YUMI LASHES 40€ (ovh. 50€)

YUMI BROWS 35€ (ovh. 40€)

YUMI LASHES & BROWS YHDESSÄ 70€

Tarjous päivämäärät hoitoihin: 9.12, 10.12, 14.12, 16.12 ja 21.12

*Tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin*

Varaathan ajan soittamalle numeroon 03-7822 880 tai 045-8830552

- Laura

Näin hoidat talvi-ihoa

Ennakointi on avainasemassa ihon hoidossa, kesällä iho voi huomaamatta jäädä ilman jatkuvaa hoitoa. Aurinko ja lämmin sää pitävät ihosta huolta ilman sen suurempaa panostusta ja hoitamattomuus jää helposti päälle kesän jälkeen. Huomaatkin ihon olevan yhtäkkiä todella kuiva, kutiseva ja kiristävä siksi läpivuotinen ihon hoito on tärkeää.


Hoidon säännöllisyys, puhdistus, kuorinta ja kosteutus

Kuorintaa kannattaa tehdä säännöllisesti koko vartalolle ja kasvoille. Ihotyypin mukaiset tuotteet, herkälle ja kuivalle iholle sopivat monesti paremmin entsyymipohjaiset kuorintatuotteet ja rasvaiselle iholle karkeammatkin raekuorinnat. Vartalon kuorinnassa kuivaharjaus on todella hyvä vaihtoeto, se parantaa ihon väriä, kiihdyttää verenkiertoa ja saattaa auttaa jopa selluliitista eroon pääsemisessä. Sokerointia on myös hyvä tehdä läpi vuoden, se myös kuorii samalla kun karvat poistetaan ja vaikka karvaakaan ei olisi paljoa, siitä on ihon hoidossa hyötyä. Sokerointien välissä myös koti-hoitona ihon säännöllinen kuorinta ja kosteutus.

Vartalon ihonhoito kotona ja hoitolassa

- kuori säännöllisesti tai kuivaharjaa, kerran viikossa

- rasvaa iho päivittäin

- tee välillä rasvapesuja, jos ihosi on kerennyt kuivumaan pahasti

- käy sokeroitavana, auttaa myös yhdessä kuorinnan kanssa sisäänkasvaneisiin karvoihin ja niistä johtuneisiin tulehduksiin


Laitehoidot kasvojen ihon hoidossa

Jos kasvojen iho on päässyt kuivumaan enemmänkin ja tuntuu tukkoiselta ja samealta, laitehoidoista voi olla suuri apu. Meidän koulultakin löytyy mm. timanttihionta ja skin scrubber, joissa molemmissa on tavoitteena ihon kirkastastaminen ja ihon aineenvaihdunnan parantaminen. Iho alkaa tällöin myös vastaanottaa paremmin tehoaineita, jolloin ihosi hyötyy käyttämistäsi tuotteista paremmin. Laitteet ovat tehokkaimpia sarjahoitona. (4krt/kk, 1krt/vko)

Meiltä löytyy myös imeyttäviä laitteita, joilla saadaan ihoon vietyä kosteutta tehokkaasti. Tälläisen voi valita luxuskasvohoidon yhteydessä ja näitäkin laitteita voidaan tehdä sarjahoitona, jolloin hyöty on pidempikestoisempaa ja ihossa voi nähdä selkeän eron juonteidenkin häviämisessä.

Kasvojen puhdistustuotteet

Puhdistustuotteet kannattaa myös valita ihotyypin mukaisesti, liian puhdistava kuivattaa herkästi jo valmiiksi kuivaa ihoa ja saattaa hieman rasvaisemmankin ihon toimintaa ravisuttaa lisäämällä iholla epäpuhtauksia ja rasvoittuvuutta. Monesti vääränlainen puhdistustuote on syynä suureen osaan kasvojen ihoongelmissa, kuten kuivuus ja epäpuhtaudet. Ihonhoidossa luullaan helposti, että natisevan puhdas tunne on oikeanlainen ja maitomaiset puhdistustuotteet eivät saa ihoa riittävän puhtaaksi, mutta ne ovat monesti paras vaihto-ehto. Usein tulee valittua tehokkaampaa ja rasvaisempaa yövoidetta ja silti tuntuu, että apua ei löydy kuivuuteen, mieti silloin puhdistus tuotettasi, onko se oikeanlainen.

Tässä tärkeimmät kasvojen ihonhoito tuotteiden valinnasta ja käytöstä:

- taputtele aamuisin kasvoille kosteuttava kasvovesi

- lisää halutessasi seerumi, kun haluat imeyttää tehoaineita ihoosi tehokkaammin

- päivävoide

- illalla puhdista kasvosi hellävaraisella puhdistustuotteella, mieluiten emulsio, todella rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle geelimäisistä puhdistustuotteista voi löytyä sopivia, samalla rauhoittava, mutta talintuotantoa hillitsevä tuote

- kasvovesi ja taas halutessasi myös seerumi

- yövoide

Couperosa- iho

Tämä todella yleinen suomalaisten vaiva, näkyy punoittelevina poskina, kun kapillaarisuonten toiminta on heikentynyttä. Iho ärtyy herkästi sää vaihteluista. Liiallinen auringossa oleilu ilman kunnon suojakerrointa, pakkasessa ja tuulessa ulkoilu ilman ihon suojausta sekä elämäntavat muutenkin, tietyt ruoka-aineet, saunominen,tupakointi ja alkoholin käyttö voivat lisätä couperoosaa iholla. Tähänkin vaivaan saa helpotusta oikeanlaisista tuotteista, meidän koululta löytyy oma sarjansa couperosa ihon hoitoon Denova pro merkiltä. Näillä tuotteilla voidaan ennaltaehkäistä sekä hoitaa jo olemassa olevaa couperoosaa. Saunassa on helppo suojata iho vaikkapa couperosa iholle tarkoitetulla geelinaamiolla.

Tämän hetken maski suosituksesta syntyvät kasvojen iho-ongelmat

Jos mahdollista valitse sinun kasvoillesi sopiva ja istuva maski. Sen käyttö voi aiheuttaa kosketusihottumaa korvien taakse, nenänvarteen ja poskipäihin. Mekaanista hankausta voi lievittää suojaamalla näitä alueita hydrokolloidisidoksilla. Myös pigmenttiläiskät ovat mahdollisia, jatkuva hankaus tai ihoärsytyksestä johtuva tulehdus voi aiheuttaa ylipigmentaatiota tai häiriöitä.

Kasvomaskin käyttö voi myös lisätä akne ihon ongelmia, siksi riittävän usein uuteen maskiin vaihtaminen ja aina välissä kasvojen puhdistaminen voi hillitä ongelmien syntyä. Pro- tai prebioottituotteen lisääminen kotihoitorutiiniin voi auttaa mikrobitasapainon häiriintymisessä. Maskin käytön seurauksena korostuu kuorinnan ja kosteutuksen tärkeys. Epäsopiva meikki voi myös lisätä entisestään maskin alla akne- ja rosacea alttiilla iholla ongelmia. Sen sijaan kuiva iho saattaa hyötyä meikkivoiteen käytöstä tuomalla kosteutusta lisää iholle.

Käsien ja jalkojen hoito

Kädet kuivuvat varsinkin tämän hetkisen tilanteen vuoksi enemmän, kun käsien pesu ja desinfiointiaineiden käyttö on tehostettua. Käsiä ja jalkoja voi yhtälailla kuoria kerran viikossa ja kosteuttaa säännöllisesti. Parafiinihoito auttaa myös hyvin kuiviin käsiin ja jalkoihin.

Tänään meidän joulukalenterin luukusta aukesi tarjous Denova pro:n yö- ja päivävoiteisiin, -20%, tule nappaamaan omasi!

Ihanaa joulun odotusta!                                                                    -PauliinaMuista läheistäsi kukkalähetyksen ja lahjakortin avulla Lahden alueella

Me kosmetologikoululla haluamme auttaa teitä asiakkaita tänä jouluna muistamaan läheisiänne kauniilla joulukimpulla ja valitsemallasi lahjakortilla. Me myös toimitamme ne opiskelijoidemme avulla suoraan haluamaanne osoitteeseen Lahden alueella.

Voitte tiedustella lisää numerosta 03-7822 880 tai 045-8830 552 

Tilauksen voit tulla tekemään meille paikan päälle Aleksanterinkatu 24B tai voit mennä myös eana-centerin verkkokauppaan. Hinnat sisältävät haluamasi lahjakortin, kukkakimpun sekä kuljetuksen. https://www.eanacenter.com/p/lahjakortti/

Ihanaa joulun odotusta!

ps. seuraa somessa meidän joulukalenteria ja bongaa päivän tarjoukset! @eana_center               

-Pauliina

LAHJAKORTTIMYYNTI

Oletko vailla joululahja ideaa? Mikä olisikaan parempi joululahja, kuin saada lahjakortti ihanaan hemmottelevaan hoitoon arjen keskellä. Nyt poikkeusaikana meiltä voit tilata lahjakortin helposti verkosta nettisivujemme verkkokauppa osiosta. Lahjakortin voi myös tulla ostamaan koulultamme. Voit valita lahjakortin johonkin hinnastomme hoidoista tai tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita mieluisensa hoidon tai käyttää sen hoitolassa myynnissä oleviin tuotteisiin.

Valikoimasta löytyy palveluita naisille ja miehille ja myös kaiken ikäisille. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja se tulee käyttää viimeistään sen viimeisenä voimassaolopäivänä.

Linkki lahjakorttien ostoon:

https://www.eanacenter.com/lahjakortit-kosmetologipalveluihin/  PALA PARATIISIA - 125€

Uusi oppilaan keksimä hoito saatavilla!

Jos on jäänyt Thaimaa reissu tekemättä, älä huoli. Voit saada palan paratiisia ihan Lahdestakin.

Ota ihmeessä aikaa itsellesi ja tule hemmottelemaan vartalosi (45min) kuumakivihieronnalla, hoitamaan kasvosi rentouttavalla sekä hoitavalla kultakasvohoidolla (1h 30min), johon kuuluu seerumin ja kahden erilaisen kasvonaamion lisäksi jalkahieronta sekä parafiinihoito jaloille.

Rentouttava kuumakivihieronta toteutetaan lämpimillä basaltti kivillä koko vartalolle. Tämän jälkeen hemmotellaan ja hoidetaan kasvot kultahoidolla. Hoitoon sisältyy kiinteyttävä kultaseerumi, merilevä-kultanaamo, kiinteyttävä kultanaamo sekä silmänympärysvoide. Lisäksi jalkojasi hemmotellaan jalkahieronnalla, jonka jälkeen laitetaan lämpimät parafiinit vaikuttamaan jalkoihin. Hoidon aikana hierotaan myös päätäkin. Hoito tarjoaa palan paratiisia.

Varaa ihmeessä aika soittamalla numeroon: 03 7822 880 tai 045 8830 552

- Laura

For men

For men hoito on uutta hoitokokonaisuutta jota me oppilaat saimme suunnitella. tunnelma on suunniteltu miehille sopivaksi ja hajusteet.

Hemmottele miespuolista henkilöä. Meidän uudella for men hoito kokonaisuudella joka on suunniteltu miehille joittenka kädet kuivuu ja halkeilevat töissä. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja pehmentää ihoa ja lämmin parafiini kosteuttaa ja lämmittää käsien ja jalkojen ihoa. jalkapohjat hoidetaan kevyesti ja kynnet leikataan ja viilataan. Sillä aikaa kun parafiinit vaikuttavat. Hierotaan päätä ja loppuun viellä hierotaan kädet ja jalat. Tämä hoitokokonaisuus on aivan ihana lahjaidea miehille. Tervetuloa meille hemmotteluun!

TÄMÄN HOITOPAKETIN HINTA ON 75€ 


-Sara

LUISAN SUUNNITTELEMA UUSI HOITOKOKONAISUUS

Kuten Pauliina jo aiemmin kertoi, saimme tehtävän, jossa saimme suunnitella kokonaan uudet hoitokokonaisuudet. Suunnittelin hemmottelevan RELAX hoitopaketin kahdelle.

Kokonaisvaltaiseen hemmotteluhoitoon sisältyy kasvojen, käsien ja jalkojen kuntoa ylläpitävää hoitoa. Hoito soveltuu loistavasti esimerkiksi äidille ja tyttärelle, kaveruksille tai pariskunnille. Tietysti hoidon voi myös halutessaan ottaa yksinkin.

Seuraavaksi kerron hieman tarkemmin mitä kaikkea hoidossa tehdään:

RELAX hoitopaketti kahdelle:

Kasvot

Alkupuhdistus, kuorinta, (kulmien siistiminen), hieronta, naamio, (kestovärit), kasvovesi ja päivävoide.

Kädet

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, (lakkaus), käsivoide ja hieronta

Jalat

Jalkojen pyyhkiminen lämpimillä pyyhkeillä, kuorinta, kynsien siistiminen, (lakkaus), voide ja hieronta

Hoito kestää n. 75-90min.

RELAX hoitopaketin hinta on 75€

Tervetuloa rentoutumaan uuteen hoitoon kenen kanssa vain haluat!

Ihanaa syksyä kaikille!

-Luisa


ISÄNPÄIVÄLAHJAKSI HEMMOTTELUA

Onko vielä isänpäivälahja löytämättä? Meiltä saat ihanan hemmottelevan isänpäivälahjakortin kahteen erilaiseen hoitoon. Myös isät nimittäin ovat hemmottelun tarpeessa.

Olemme tehneet isänpäivää ajatellen lahjakortti tarjouksia. Meiltä saat valita lahjaksi koko hinnastostamme minkä hoidon vaan ja lisäksi meiltä löytyy myös isänpäivälahjakortteja. Esimerkiksi voi valita hoitavan isänpäivä jalkahoidon, johon kuuluu hoidon lisäksi jalkabalsami tai sitten hemmotteleva isänpäivä onnen pekka - kasvohoito, johon saa isä sitten itse valita parafiinihoidon joko käsille tai jaloille.

Isänpäivä jalkahoito + tuote on 50€

Isänpäivä onnen pekka - kasvohoito on 50€

Muut hoidot ja hinnat löytyvät nettisivumme hinnastosta.

Lahjakortteja myymme tämän viikon (vko 44) sekä seuraavan viikon (vko 45) ajan hoitolassamme (Aleksanterinkatu 24B). Palkitse ihmeessä isääsi, puolisoasi, ukkiasi hoitavalla sekä hemmottelevalla hoidolla!

- Laura

TARJOUS JA INFOA UUDESTA HOITOKOKONAISUUDESTA!

Luisa ja Pauliina tässä hei!

Saimme markkinoinnin tehtävän, jossa saimme suunnitella uudet hoitokokonaisuudet. Aikaisemmin mainostimme näyteikkunassa erikseen mm. geelilakkauksia ja spa-luxus käsihoitoa, joten tästä innostuneena Pauliina onkin suunnitellut näistä hoitokokonaisuuden, jossa yhdistyy hoitava ja hemmotteleva käsihoito sekä O.P.I geelilakkaus.

Seuraavaksi Luisa kertoo enemmän geelilakkausesta:

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle lakkattavaa geelimäistä lakkaa, joka kovetetaan kynsiuunissa. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi vaan (kevyempi) vaihtoehto kynsille, joka kestää noin 2-3 viikkoa. Lakkaus on hellävarainen ja tekee luonnon kynnestä vahvemman, joten näin monet ovatkin saaneet omat kyntensä kasvamaan pidemmiksi. Voit valita värivalikoimasta mieleisesi värin kynsille.

Pauliina kertoo lisää uudesta hoitokokonaisuudesta:

Prinsessan käsihoito geelilakkauksella

Hoito aloitetaan siistimällä kynnet ja kynsinauhat, jonka jälkeen tehdään geelilakkaus. Lakkauksien jälkeen kädet kuoritaan ja käsiin hierotaan hoitava kynsinauha öljy sekä naamio. Tämän jälkeen asiakas saa käsiinsä hoitavat ja lämmittävät parafiinit sekä rentouttavan päähieronnan. Hoito on loistava valinta vaikka tulevalle morsiammelle ja kaasoille tai ihan kenelle vain, joka haluaa tehokkaampaa hoitoa käsille sekä kestävät lakkaukset. Hoito on kestoltaan noin 1h 45min- 2h.

Paketin hinta on 68€, mutta on tällä hetkellä tarjouksessa 50€, koska haluamme vielä kokeilla hoitokokonaisuuden toimivuutta. Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti. ( 21.10-31.10.2020) Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin.

Luisa kertoo tulevien viikkojen aikana hänen suunnittelemasta hoitokokonaisuudesta, mutta vähän voidaan jo paljastaa, että kyseessä on ihana hemmotteluhoito kahdelle..

ihanaa syksyn jatkoa!

Luisa & Pauliina


OPISKELIJOIDEMME TEKEMÄ UUSI NÄYTEIKKUNA

Syksy on virallisesti saapunut myös Eana Centeriin. Jos et ole vielä huomannut, niin tule ihmeessä ihailemaan meidän opiskelijoidemme tekemää uutta näyteikkunaa. Taas yksi mahtava projekti, johon opiskelijamme ovat päässeet osallistumaan ja olemaan luovia. Koulussamme pääsee tekemään ja kokemaan muutakin opiskeluiden ja hoitojen lisäksi.

Tämän projektin kanssa opiskelijamme pääsivät itse ideoimaan ja suunnittelemaan uutta näyteikkunaa. Vain luovuus oli tässä rajana. Näin opiskelijat saivat näyttää myynti ja markkinointi osuuden, joka kuuluu näyttääkin koulussamme. Kuitenkin he saivat kokemuksen näyttää sen omalla tavallaan.

Näyteikkunan ihanan boheemi sisustus tuo lämpöä ja valoa tähän syksyn hämäryyteen.

Näyteikkunassamme saatat bongata pari kappaletta hopeisia kehyksiä, joissa näkyy kuvia ja tekstejä. Näissä opiskelijamme ovat päässeet itse kirjoittamaan valitsemistaan hoidoista jotain pientä. Kysessä ei ole ihan tavallisia hoitoja vaan enemmän spa-hoito tyylisiä.

Jos millään eksyt Aleksanterinkatu 24B:hen niin tule ihmeessä vilkaisemaan näyteikkunaamme ja jos mitenkään aikaa on, nii lukaise ehdottomasti meidän hoitotekstimme. Voi olla, että jokin näistä hemmottelevista hoidoista sopisi juuri sinulle!

- Laura

Kaksi on parempi kuin yksi

Aina ei haluaisi viettää yksin hemmottelevaa hetkeä vaan sen haluaisi jakaa jonkun kanssa. Löytyisikö sinulta kumppania, ystävää tai perheenjäsentä kenen kanssa haluaisit viettää tämän ihanan hoitohetken yhdessä?

Miltä kuulostaisi hemmotteleva kuumakivihieronta tai mukava spa-luxushoito jaloille yhdessä läheisen kanssa?

Meillä on mahdollista valita parihoidoksi minkä vaan hoidon vain haluat koko hoitolamme palveluvalikoimasta. Olemme saaneet valmiiksi uuden hoitohuoneen, jossa voidaan toteuttaa hemmottelevia ja rentouttavia parihoitoja rauhassa yksityisyydessä.

Varaa ihmeessä aika meiltä soittamalla numeroon 03-7822 880 tai 045-8830552

Tervetuloa!

-Laura

Parempi myöhään kun ei milloinkaan...

Päijät-Hämeen alueella vietetään valofestivaaleja 10.- 17.10.2020 välisenä aikana, myös koulumme osallistuu kyseiseen tapahtumaan. Opiskelijamme ovat päässeet tänään suunnittelemaan ja toteuttamaan näyteikkunaamme taideteosta, joka on nähtävillä koulullamme tästä päivästä (14.10) lauantaihin (17.10) asti.


Tule hemmottelemaan itseäsi hoitolaamme arjen keskellä, ajan voit varata soittamalla numeroon 03-7822 880 tai 045-8830552

Jemina

Aromahieronta supertarjous!

Koko lokakuun ajan aromahieronta meillä nyt 25€! (norm. 38€)

Nyt on koko vartalon hemmottelun aika! Onko jo syysstressiä ilmennyt? Onko olo uupunut ja keho kireänä päästä varpaisiin? Saattaa tämä hoito olla juuri sinua varten.

Aromaattinen hieronta koko vartalolle on kevyempää kuin klassinen hieronta. Lihaksia muokataan pehmein sively- ja lymfahieronta ottein. Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä, joista asiakas saa valita toivomansa hierontaöljyn vaikutuksen mukaan. Vaihtoehtoina on esimeriksi virkistävää, rentouttavaa, lihaskipuja hoitavaa, stressiä lievittävää ja nestekiertoa parantavaa öljyä tai öljyn voi valita ihan vain tuoksunkin mukaan.

Aromahieronnan teho perustuu paitsi hierontaliikkeiden, mutta myös käytettävien eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan.

Toki hierontaa voi ottaa vain nauttiakseen hyvästä olosta ilman varsinaista syytäkin! Eteeriset öljyt poistuvat elimistöstämme 8-24 tunnin kuluessa hoidon päättymisestä.

*tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin

Ajanvaraus puhelimitse: 03-7822 880 tai 045-8830552

- Laura

Spa-luxus hoidot

Spa-luxus hoidot on hoitolamme rentouttavimmat ja hemmottelevamme hoidot, jotka sopivat täydellisesti pimeneviin ja kylmiin iltoihin ja talviajan väsymykseen. Tule rentoutumaan moniin eri spa-luxus hoitoihin. Spa hoitoja voi tehdä päästä varpaisiin on spa-luxus kasvohoitoon saa valita ihanat spa-tuotteet tai putsaavan tai kirkastavana, elvyttävänä laitehoitona. Käsi-, jalka- ja vartalohoitoihin kuuluu teho kosteuttava parafiini, lämmin tee hoidon jälkeen ja ihanan lämmin ja pimeä spa-tunnelma.

- Sara

MSCHIC mineraalimeikkipuuteri

Mschic:in bestseller baked mineral foundation on puuterimainen mineraali meikkipohja- peittävä, levittyy helposti ja on luonnollinen. Se sisältää valoa taittavaa ainesosaa sekä antioksidantteja ja sulautuu ihosi sävyyn täydellisen luonnollisesti.


Kaivattu sävy Maple/light 1N on jälleen saatavilla. Sävy sopii keskivaaleille ihon sävyille.

Tämänkin tuotteen voit valita loka- ja marraskuun ajan tarjouksessa olevaan tuotekassiin (puuterin ovh. 30€)

Koko kassin ovh. jopa 140€

Sokeroinnilla silkinpehmeäksi...

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, mutta myös kuorii ja puhdistaa ihoa. Sokerointi on monelle kuukausittainen tapa pitää iho siistinä ja karvattomana.

Sokeri on 100% luonnontuote ja sillä pystytään poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa 3mm pituista, mutta olisi hyvä jos ensimmäisellä sokerointikerralla karva olisi hieman pidempää. Karvat poistetaan hellävaraisesti aina kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkea eikä pistävää sänkeä synny. Sokeroinnin jälkeen karvat kasvavat hauraampina sekä pehmeämpinä.

Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti poistettua karvat herkimmiltäkin alueilta. Sheivaaminen on siis historiaa. 

Varaa oma aikasi sokerointiin ja huomaa huikea tarjouksemme 23.9.2020-25.9.2020

Kainaloiden sokerointi 12€ sekä Säärien sokerointi 20€ 

Ajanvaraus: 045-8830552 tai 03-7822880

(Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin)


-JaninaHenkka ja Kivimutka elokuva - yökuvaukset

Koulumme oli maskeeraus apuna Henkka ja Kivimutka elokuvan kuvauksissa. 

Viimeisellä viikolla oli myös yökuvauksia, johon osallistuimme. Kuvaukset alkoivat noin yhdeksän aikaan illalla ja kestivät noin viiteen aamulla. Yökuvaukset olivat mielenkiintoisia, sillä oli kiva nähdä samalla miten elokuvaa tehdään yöllä pimeässä. Onneksi kuvauspaikalla oli hyvä valaistus niin näimme hyvin tehdä maskeeraukset näyttelijöille.

Yöllä oli myös viileämpää kuvata, mutta onneksi meillä oli vilttejä mukana ja taukovaunu, jossa oli lämmitys, minne pääsimme tauoilla lämmittelemään. Yökuvauksissa ei myöskään sen pahemmin väsyttänyt, koska olimme ulkona kuvaamassa, niin raikas ulkoilma piti koko kuvausporukan hyvin hereillä.

Yhtenä yönä kuvauksissa oli pieni suloinen vieraileva tähti

Elokuvan yökuvaukset ja kuvaukset kaiken kaikkiaan oli mahtava ja mielenkiintoinen kokemus. Kuvaus porukka oli huikea ja näyttelijöiden kanssa oli kivaa työskennellä!

-Luisa

Koulumme oli maskeeraus apuna Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka elokuvan kuvauksissa

Päämaskeeraajana toimi Riikka Felin kampaamo Tanhuasta. Maskeeraus apulaiset Luisa, Pauliina, Janina ja Siiri.


Ensimmäinen kuvauspäivä oli vielä kesäisen lämmin...


Elokuva oli täynnä tunnettuja näyttelijöitä, kuten Kaija Kiiski ja Heikki Nousiainen.

Päivät olivat toisinaan kiireisiä ja välillä sai odotella ja seurata kuvauksia...

Lapsia maskeeratessa täytyi ottaa huomioon, ettei meikki ollut liian raskas eikä lopputulos liian laitettu, ellei tietyt kohtaukset sitä vaatineet... Kuten alla :)

Oli hienoa saada olla mukana projektissa.

                                                                                                                        -Pauliina

VIRUKALENTERIT 2021 MEIKKI KOKEMUS

Koulumme tarjoaa mahtavia kokemuksia opiskelijoillemme ja tällä kertaa pääsimme osallistumaan Vierukalenterit 2021 kuvauksiin meikkaamalla upeat liikunnanohjaajaopiskelijat. Kahden päivän kuvaukset menivät nopeasti, vaikka meitä oli vain kaksi meikkaajaa ja tasan 50 opiskelijaa meikattavana. Kuitenkin opiskelijat saatiin kuvaus valmiiksi meikin ja kampausten kera.

Paljoa emme kuvauksista voi paljastaa ennen kalenterin julkaisua, mutta tässä kuitenkin hieman ´´behind the scenes´´ meininkiä.

Meikkaus sujui todella rennosti. Vaikka kysessä olikin pikameikki niin aikaan saatiin kuitenkin näyttävät meikit. Tytöille teimme näkyvän smokey eye- silmämeikin sekä varjostuksia ja pojille varjostusten lisäksi kevyttä ehostusta kasvoille.

Vierumäen vuoden 2021 tyttö- ja poikakalenterit ovat pian taas saatavilla, jotenka muista tilata omasi! (infoamme myöhemmin kalenterin tilauksesta)

- Laura

Parafiinihoito - haluatko pehmeämmät kädet ja jalat?


Varsinkin näin syksyn tullessa nämä hoitavat ja lämmittävät parafiinit houkuttelevat monia tulemaan hoitoihin.

Meillä parafiinihoitoja tehdään käsiin ja jalkoihin. Se voidaan tehdä jonkun toisen hoidon yhteydessä tai pelkästäänkin.

Parafiini on vahamaista, steariinin tapaista ainetta, joka jäähtyessään jähmettyy ja tekee iholle kalvon, joka estää kosteuden haihtumista iholta. Parafiini on todellinen tehokosteuttaja, joten se on todella hyvä apu vaikkapa jalkahoidon päätteeksi, jos kärsii karheista kantapäistä tai nivelsäryistä. Parafiinihoidosta on ollut apua monille nivelrikosta kärsineille sekä reumaa sairastaville, reuman hoidossa parafiinia tulee käyttää reuman rauhallisessa vaiheessa. Parafiini kiihdyttää myös verenkiertoa ja on hyvä apu kylmistä käsistä ja jaloista kärsiville.

Hoito on kestoltaan noin 15 minuuttia.

Meillä on tällä hetkellä myös tarjous, parafiinit käsiin tai jalkoihin vain 10€ hoidon yhteydessä!

Tervetuloa hoitoihin ja mukavaa syksyä, pysytään terveinä!

-Pauliina


Kaipaatteko hyvinvointia ja hemmottelua kiireisen työnteon ja arjen keskellä? Tässä olisi hyvä vaihtoehto vaikkapa tyhypäiviin!

Useimmilla kesälomat ovat takanapäin ja arjen aherrus alkaa, joten tilaa pienelle hemmottelulle on myös hyvä antaa!

Meillä on tarjota hemmottelua myös ryhmille työpaikoilla ja muissa yhteisöissä!

Mikä olisi ihanempaa kuin kasvohoito kasvojen ja pään hieronnalla tai vaikkapa jalkahoito ihanilla lakkauksilla. Meiltä löytyy laaja valikoima ihania Opin kynsilakkoja, joista saapui juuri uusi erä upeita sävyjä!Me Eana centerissä voimme tarjota teille ihanaa arjen luxusta hoitojemme avulla. Olemme kosmetologikoulu aivan Lahden keskustassa Aleksanterinkadulla. Tiloistamme löytyy rauhalliset paikat jokaiseen hoitoon, jossa on yksityisyyttä ja suojaa myös tälläisenä aikana. Hoitajamme ovat suojattu maskein ja tilanteeseen sopivin suojin ja välinein.

Meille voi varata hoitoja niin yksityishenkilönä kuin ryhmänäkin. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kasvo- ,käsi,- jalka- ja vartalohoitoja. Hoitoja voi varata myös pakettina, jolloin hoitoon voi valita tehtäväksi samalla kertaa vaikkapa kasvo- sekä jalkahoidon.

Ryhmille järjestetään omat rauhalliset tilat, jossa voi nauttia halutessaan mukana tuotuja naposteltaltavia ja juomia :)

Lisää hoidoistamme löydätte sivuiltamme www.eanacenter.com ja varauksia otamme mielellämme vastaan puhelimitse numeroista 03-7822 880, 045-8830552 sekä ryhmätilauksissa myös sähköpostitse laskutusec@gmail.com

Tervetuloa!

-Pauliina

SYKSY SAAPUU

Suomessa vuodenajat tuovat vaihtelua ja haasteita ihonhoitoon

Tiesitkö, että syksyllä ihosi tarpeet muuttuvat ilman viilentyessä sekä valon vähentyessä. Monen iho saattaa kesän jäljiltä olla paremmassa kunnossa, kun normaalisti olisi muina vuodenaikoina. Kuitenkin olisi hyvä säilyttää ihon hyvä kunto kesän jäljiltä ympäri vuoden hyvässä kunnossa. Koska sää viilenee ja talvi lähestyy, alkaa iho kuivumaan herkemmin. Syksyllä on siis hyvä alkaa kiinittämään huomiota ihon kosteuttamiseen sekä korjailla ihoa kesän vaurioilta.

Hoito ja tuotteet on sovellettava ihotyypin mukaisesti. On siis aika suosia ihon kosteuttamista ja kuorimista. Syksyllä olisi hyvä panostaa hyvään seerumiin sekä kosteuttavaan päivä- ja yövoiteeseen. Itse laitan iltaisin yövoiteen alle Denova pro:n energisoivan seerumin, joka sisältää laminaria digitata- merileväuutetta sekä C-vitamiinia, jotka hoitavat kuivaa, pintakuivaa, ohutta tai harmaan sävyistä ihoa. Tämä seerumi lisäksi uudistaa ihoa ja tuo happea soluille sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Kosteutettu iho suojaa tehokkaammin ulkoisilta haitoilta ja rasituksilta, kuten lämpötilaeroilta.

Ja vaikka monella kuivuu iho hieman talvea kohden, olisi hyvä muistaa säännöllinen kuorinta. Kaikilla ihon väri samenee rusketuksen hävitessä. Jotta iho kirkastuisi ja sen toiminnat normalisoituisi, tarvitaan kuorintaa. Oma suosikkini olisi Denova pro:n hellävarainen entsyymikuorinta, joka sopii sekä couperosaiholle että normaalille ja kuivalle iholle. Tässä papaiini kuorii ihoa hellävaraisesti ja perusteellisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa. E-vitamiini ja provitamiini B5 kosteuttavat iho tehokkaasti. Lisäksi kuorinta edistää aktiivisten ainesosien imeytymisetä.

Tärkeää on seurata oman ihon tarpeita ja hyväksyä ne. Syksyn ihonhoito nimittäin palkitsee talvella. Kun syksyllä ihoa on hoitanut hyvin, talven pakkaset, kuiva sisäilma ja lämpötilojen vaihtelut aiheuttavat mahdollisimman vähän vahinkoa iholle. Lisäksi syksyllä tehty ihonhoito lisää tarvittavaa vastustuskykyä iholle talvea varten.

- Laura


ELOKUUN VALMISTUJAISMEIKKI

Onko valmistujaiset tai ylioppilasjuhlat tulossa?

Meillä osaavat kosmetologiopiskelijat tekevät sinulle haluamasi juhlameikin. Valitsemme yhdessä sopivat tuotteet ja meikki on asiakaslähtöinen. Voit halutessasi tuoda omia meikkejäsi mukana.

Ihoa on hyvä valmistella meikkiä varten, jolloin meikki asettuu kasvoille kauniimmin. Iho olisi hyvä kuoria muutamaa päivää aikaisemmin ja ihon kosteutus on tärkeä muistaa.

Meillä on itseasiassa tällä hetkellä tarjouskin juhlameikistä. Juhlameikin normaali hinta on 37€, mutta nyt se on -50% eli hintaa jää jäljelle vain 18,50€.

Tarjous on voimassa koko elokuun ajan! :)

-Pihla :)

UUDET LAHJAKORTIT

Meiltä löytyy nyt valikoimasta kaksi uutta lahjakorttia.

Nuorisoihonpuhdistuksen, ihoanalyysin sekä perusteellisen ihonhoidonneuvonnan hinta on 45€.

Pikakasvohoidon, ihoanalyysin sekä perusteellisen ihonhoidonneuvonnan hinta on 35€.

Molempiin hoitoihin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyry, syväpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, kasvovesi ja päivävoide. Täytämme hoidon aikana perusteellisen ihoanalyysikortin sekä kotihoitotuotesuosituslomakkeen, jotka asiakas saa mukaan.

Nuorisoihonpuhdistus soveltuu nuoremmalle iholle, alle 25-vuotiaalle ja siinä keskitytään enemmän epäpuhtauksien poistamiseen.

Pikakasvohoito soveltuu kaikille ja jokaiselle ihotyypille.

-Pihla :)


Walk in-iltapäivä 21.7

Hei, täällä kirjoittelee tämän kuun lopussa valmistuva kosmetologiopiskelija Mona. Järjestän koulullamme 21.7 kello 15 Walk in-iltapäivä -tapahtuman. Teillä on mahdollisuus kävellä ovistamme sisään ilman ajanvarausta ja saada pientä hemmottelua arjen keskelle. Tarjoamme:

- Kestovärejä niin kulmille kuin ripsillekkin. Hintaan 5 € /kappale tai 10 € yhteensä.

-Pikakäsihoitoja (noin 30 min.) . Halutessa lakkaus kynsille omalla lakalla 2 € tai myynnissä olevat O.P.I - lakkamme 14 / 16 €.Samalla teillä on mahdollisuus hoitajanne kanssa keskustella ihonhoitoon liittyvistä kysymyksistä ja tarvittaessa kysellä neuvoja tai vinkkejä. 

Jokaiselle hoitoon ehtivälle on luvassa myös ilmainen MSCHIC-huulikiilto. 

Tapahtuman ajankohta on siis 21.7 kello 15-16.30, joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Nähdään pian ja tervetuloa <3!Luxuskäsihoito + o.p.i


Kun kädet altistuvat jatkuvalle pesemiselle ja desinfioinnille, on hyvä sen lomassa huolehtia käsien tarpeellisesta kosteutuksesta ja hyvinvoinnista. Meidän ihana spa-luxuskäsihoitomme on tehokosteuttava ja rentouttava käsihoito, joka sisältää käsien kuorinnan, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon+kylvyn, käsihieronnan sekä lämmittävät ja pehmentävät parafiinit! Nyt 28 ja 29 viikoilla spaluxuskäsihoito on hoitolassamme -30% (ovh.37€) ! Tuotetarjous hoidon yhteydessä sisältää O.P.I:n laadukkaan kynsinauhaöljyn tai kuorinnan -50% (ovh.29.90€) 

Tervetuloa nauttimaan!


-Emmi


HAAVEENA KOSMETOLOGIN AMMATTI?


Oletko aina haaveillut kosmeotologin ammatista? Elokuussa alkavalle kurssillemme on vielä paikkoja jäljellä ja haku on nyt päällä.

Kosmetologin ammatti on hyvin monipuolinen. Koulutukseemme sisältyy jalka-ja käsihoitopalvelut, kasvohoitopalvelut, ehostuspalvelut, myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu, vartalonhoitopalvelut, kylpylähoitopalvelut ja neuvontapalvelut. Koulutukseemme kuuluu myös sokerointi ja kestolakkaukset. Hoitolatyötä pääsee tekemään paljon, mutta teoriaopinnot kulkevat käytännön mukana koko koulutuksen ajan.

Koulutuksemme kestää vain 17 kuukautta, jonka jälkeen olet valmis kosmetologi!

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

- Taika


Luksuskasvohoito

Kaipaako ihosi kosteutusta ja virkistystä tai onko ihossasi paljon epäpuhtauksia?

Luksuskasvohoito on tehokas tapa hoitaa kasvojen ihoa. Hoito on mahdollista toteuttaa joko tuotteilla tai koneella. Kone hoidoilla voimme kosteuttaa ihoa syvemmältä, poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuoria ihoa tehokkaasti, joka edesauttaa ihon sävyä tasaantumaan, sekä kirkastamaan ihoa jolloin ihosta tulee eloisamman näköinen. Kone valitaan asiakkaan kanssa keskustellen hänen ihon tarpeista sekä hänen omista toiveista hoidon suhteen. Tuotteilla tehtynä koneen tilalle tulee seerumi, silmänympärysvoide sekä kovettuva merilevänaamio. Tuotteet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan parhaan lopputuloksen saamiseksi.

- Kosmetologikoulun opiskelija Janika

TURVEJALKAHOITO & 

ERIKOISJALKAHOITO

Hoitolassamme on myös mahdollisuus valita turvejalkahoito tai erikoisjalkahoito. Molemmissa hoidoissa käsitellään jalkapohjat, kynnet, kynsinauhat sekä kovettumat. Molempiin hoitoihin kuuluu myös jalkakylpy ja jalkojen hieronta.

Erikoisjalkahoitoon kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös kuorinta ja naamio. Kuorinta poistaa hyvin kuollutta ihosolukkoa ja naamio kosteuttaa tehokkaasti. Erikoisjalkahoidon kesto on n. 1h 15-25min.

Erikoisjalkahoidon hinta on 47€ eli vain 5€ enemmän kuin perusjalkahoito.

Turvejalkahoitoon taas kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös turvehaude, kuorinta ja pihkavoide. Turpeella on monia hyviä vaikutuksia. Se kosteuttaa, rentouttaa sekä lämmittää ja hoitaa ihoa. Pihkavoide auttaa hyvin halkeamiin sekä kovettumiin. Turvejalkahoidon kesto on myös n. 1h 15-25min.

Turvejalkahoidon hinta on 60€.


Saat heinäkuun ajan turvejalkahoidon yhteydessä O.P.I lakan kaupan päälle ja ilmaisen lakkauksen TAI ilmaisen parafiinihoidon myös käsille. Hoidon aikana on myös mahdollista ostaa 10€ pikakäsihoito, mikä tehdään hoidon yhteydessä.

Jos olet jo käynyt perusjalkahoidossa, suosittelen kokeilemaan muitakin jalkahoitojamme!

Tervetuloa nauttimaan hoitolaamme. <3

-Taika 

SPA-LUKSUSJALKAHOITO

SPA-hoitomme ovat hyvä tapa rentoutua ja hakea hemmottelua arkeen. Yksi SPA-hoidoistamme on SPA-luksusjalkahoito. Siihen kuuluvat jalkojen hieronta, jalanpohjien ja kynsien kevyt käsittely sekä parafiinihoito. Parafiinihoito lämmittää, rentouttaa, kosteuttaa, auttaa lihasjännityksiin sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Parafiinihoito lievittää myös kipuja. Jalkoihin tuleva parafiini kuuluu hoitoon, mutta halutessasi parafiinit voi laittaa myös käsiin. Hoidossa pääset rauhalliseen huoneeseen ja hoidon aikana voi vaikka nukahtaa😊. Hoito sopii kaikille, ketkä tarvitsevat stressinlievitystä tai hetken omaa aikaa ja rentoutumista. Hoidon kesto on n. 1,15min-25min.Saat heinäkuun ajan SPA-luksusjalkahoidon yhteydessä O.P.I lakan kaupan päälle ja ilmaisen lakkauksen TAI ilmaisen parafiinihoidon myös käsille. Hoidon aikana on myös mahdollista ostaa 10€ pikakäsihoito, mikä tehdään hoidon yhteydessä.

-Taika🥰


OLEMME AUKI NORMAALISTI KOKO KESÄN! <3

Hoitolaamme on mahdollista tulla hoitoihin koko kesän ajan hoitolan aukioloaikojen mukaisesti. Kesän aikana tulevia tarjouksia kannattaa pitää silmällä ja nykyisiä tarjouksia kannattaa myös hyödyntää! :) Tulethan rentoutumaan ja nauttimaan myös kesällä. <3


-Taika

    Vartalon ihonhoidon kesäspesiaali


Kesä on alkanut, myös ihosi pitää olla valmis hehkumaan kauniina kokokesän. Me hoidamme sen puolestasi sillävälin kun sinä rentoudut ja nautit olostasi.

Vartalon ihoa voi hoitaa monin eritavoin. Karvanpoistot on parastapa tuoda oma kaunis ihosi esille. Karvanpoistoja tehdään meillä sokeroinnilla ja vahauksella. Sokerointi on parempi vaihtoehto isommille alueille kun puolestaan vahaus pienemmille alueille kuten kasvoille. Me neuvomme sinua valitsemaan oikean tavan ja annamme hoito ohjeita jatkoon.

Kosmeettisella hieronnalla parannetaan verenkiertoa ja samalla rentoutetaan mieltäsi. Nämä vaikuttavat positiivisesti oman ihosi hehkuun ja edistää ulkoista ja sisäistä kauneutta. Ennen hierontoja suositellaan myös ihon kuorintaa minkä voi tehdä ylellisellä suolalla tai kuivaharjauksella. Nämä kuorintamenetelmät toimivat myös loistavana apuna selluliitin vähentämiseen. Meillä on nyt mahtavia tarjouksia kauniin kesäiseen ihoon, juuri sinulle. Tarjoukset voit käydä katsomassa instagramista, facebookista, nettisivuilta

Kaunista aurinkoista kesää kaikille 

                               -Siiri

                                                                             Kesän spa-tarjoukset

Kesä on alkanut ja lämpimät ilmatkin viimein saapuneet! Tämä tarkoittaa sitä, että myös kesälomat starttaavat käyntiin. Nyt onkin siis täydellinen aika hemmotella itseään ja päästä rentoutumaan. Tarjoammekin spa-vartalohoidot -20% koko heinäkuun ajan.


Tarjoukseen kuuluvat hoidot:

Spa-luxushoito vartalolle

Spa-luxushoito vartalolle on hemmotteleva hoito koko keholle. Hoitoon kuuluu kuorinta joko kuivaharjauksena tai suolakuorinnalla, jonka jälkeen tehdään kokovartalohieronta ihanan tuoksuisella voiteella. (Valittavana vesimeloni, suklaa ja appelsiini). Lisäksi hoitoon kuuluu lämmittävät ja pehmittävät parafiinit käsille tai jaloille. Kesto noin 1,25-1,5 tuntia.

Aromahieronta

Aromahierontaan kuuluu hierominen eteerisellä öljyllä. Valittavissa on eri vaikutuksen omaavia öljyjä, omien tavoitteiden mukaisesti. Vaikukset voivat olla esimerkiksi rentouttavia, virkistäviä tai stressiä lievittäviä. Eteeriset öljyt imeytyvät verenkiertoon ihon sekä hengitysteiden kautta. Liikeet ovat hieman kevyemmät kuin klassisessa hieronnassa. Kesto noin 1 tunti.

Päähieronta

Päähieronnalla pyritään niin kehon, kuin mielenkin rentoutumiseen. Hieronta vilkastuttaa niin aineenvaihduntaa kuin verenkiertoakin. Hieromme päänahkaa, korvia sekä niska-, ja hartiaseutua sekä yläselkää. Kesto noin 30 minuuttia.

Kuumakivihieronta

Loistava hoito viileämpiin ja sateisempiin kesäpäiviin. Vartalo hierotaan lämpimillä kivillä, joita myös asetetaan ympäri kehoa hieronnan ajaksi lämmittämään. Kesto noin 1 tunti.

Ihanaa kesänjatkoa kaikille ja nähdään hoidoissa!

Ystävällisin terveisin Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan oppilaat ja henkilökunta

ÄIDILLE, MUMMILLE,ISOMUMMILLE

OLEMME TEHNEET VERKKOKAUPPAAN TARJOUKSIA ÄITIENPÄIVÄÄ AJATELLEN. 

MYYMÄLÄSSÄ PALVELEMME TEITÄ 5.-9.5.2020 KLO 9-17. PALJON TOIVOTUT HEMMOTTELEVAT JA HOITAVAT LAHJAKORTIT ÄIDILLE, MUMMILLE, ISOMUMMILLE. PIRISTÄ JA MUISTA MEIDÄN JA POSTIN AVULLA LÄHEISIÄSI. 

TÄLLÄ VIIKOLLA TEEMME PIENTÄ REMONTTIA HOITOLASSA JOLLA TAKAAMME JOKAISELLE ASIAKKAALLE YKSITYISEN JA HYGIENISEMMAN OMAN TILAN HOIDON AJAKSI. MEILLE NÄINÄ AIKOINA JA TULEVAISUUDESSA ON TÄRKEÄÄ ETTÄ ASIAKKAAT SAAVAT OMAN PIENEN TILAN TULLA RENTOUTUMAAN. 

OPISKELIJOIDEN VALMISTUMINEN SIIRTYY JA NÄIN OLLEN MEILLÄ ON KESÄLLÄ ENEMMÄN TEKIJÖITÄ KUN NORMAALISTI. TUTKINTO NÄYTÖT MYÖS SIIRTYIVÄT ELI PYSYKÄÄHÄN KUULOLLA NÄYTTÖTARJOUSTEN KANSSA. 


AURINKOISTA TIISTAITA KAIKILLE.  

BLOGI

Meillä on nettisivuillemme juuri aukaistu verkkokauppa, josta pystyy kätevästi tilaamaan lahjakortit  sekä ostamaan eri palveluja ja tuotteita. Olemme kiitollisia jos tuette toimintaamme juuri lahjakortin ostolla tai minkään muun tuotteen hankinnalla juuri näinä aikoina jotka ovat haastavia ihan kaikille yrityksille!

Tänäkin vuonna näinä aikoina on nyt mahdollista hankkia paljon toivotut ja suositus Äitienpäivälahjat lahjakortin muodossa. Olemme tehneet teille tärkeille asiakkaille super- etuja. Jalkahoidoista huikeita tarjouksia. Hemmottelevat hoidot sekä ihanat kasvohoidot odottavat myös lahjansaajaa. 

Olemme erittäin kiitollisia #tukekaapienyrittäjiä 

Ystävällisin terveisin, 

Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan opiskelijat ja henkilökunta


MAALISKUU

Meillä on ihania keväisiä uutisia teille. Nyt kun aurinko paistaa on aika tulla laittamaan itseään kuntoon kevättä varten, Etelä-Suomen kosmetologikoulun hoitolaan :)
Koko maaliskuun ajan tarjouksessa on kasvo-jalkahoitopaketin varanneille kestovärit joko kulmille tai ripsille tai pikakäsihoito veloituksetta.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin, lisätietoja saat kysymällä!
Kasvohoidossa ihosi analysoidaan ja valitaan juuri sinulle sopivat tuotteet, iho puhdistetaan ja käydään läpi ongelmakohtia. Kasvohoidon parhautta on hieronta,
klassinen hieronta vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa, parantaen ihosolujen ja kudosten hapen sekä ravinnonsaantia, ja pehmentää ihoa. Ihoa kiinteyttävät liikkeet
yhdistettynä juuri sinulle sopiviin tuotteisiin takaavat parhaan lopputuloksen. Lopussa laitettavalla naamiolla saadaan vielä tehostettua jo hoidossa tehtyä työtä.
Kulmien siistiminen kuuluu aina kasvohoitoon.
Jalkahoidossa saat jalkasi kauniiksi kevättä varten. Meillä on myynissä opin lakkoja mikäli haluat lakkauksen jalkahoidon yhteydessä, tai voit tuoda oman lakan
mukanasi jolloin veloitamme lakkauksesta kaksi euroa.
Nyt kun valittavana on pikakäsihoito tai kestovärjäys niin kerron teille vielä hieman niistä.
Kestovärit valitaan asiakkaan toiveiden mukaan tai suosittelemme sinulle sopivaa väriä.
Kun puolestaan taas pikakäsihoidossa käydään kynnet ja kynsinauhat läpi sekä siistitään ne. Kädet hierotaan ja hoitoon käytämme ammattituotteita.
Saat hoidoissamme kotihoito ohjeita ja tietoja tuotteista, joilla pystyt ylläpitää ihosi kuntoa. Mikä ihana tilaisuus laittaa itsensä kuntoon alkavaa kevättä
varten ja odotella tulevia aurinkoisia kelejä :)
-Siiri

Haasttattelussa Etelä-Suomen kosmetologikoulun opiskelijamme Emmi

Haastattelin kesällä valmistuvaa opiskelijaa opintojen kulusta ja siitä miten ne ovat sujuneet.

Mikä on ollut parasta opiskelussa?

Ehdottomasti koulun mukava ilmapiiri sekä pienet ryhmät, joissa opetus on henkilökohtaistettua. Parasta on myös opiskelijakaverit joilla on myös samat mielenkiinnon kohteet (alaan littyvät asiat). Nopea tempoinen kolutus on myös iso plussa. Ihanat asiakkaat myös piristävät päiviä.

Miksi suosittelisit kouluamme?

Nopea tempoinen opiskelu että mielenkiintoiset sekä monipuoliset oppitunnit ja koulutukset alaan liittyvistä asioista. Koulussamme on pitkät tauot, jolloin jaksaa pitkätkin päivät. Koulumme sijainti on loistava ja asiakkaita riittää jokaiselle päivälle. Koulussamme on myös ihanat opettajat, joiden kanssa rentoa ja mukavaa.

Mitä mieltä olet alastamme?

Olen tykännyt. Ala on ollut mielessäni jo pienestä asti ja koulutus vastasi odotuksiani. Tältä alalta oppii paljon hyödyllisiä asiaoita myös omaan päivittäiseen arkielämään. Ala on myös oiva jos oman yrityksen perustaminen kiinostaa, sekä nykyään asiakas kuntaa on paljon ja se kasvaa koko ajan.

Mikä on ollut hankalinta koulun aikana?

Normaalia lyhyemmät lomat sekä tiukat aikataulut, joihin kyllä tottuu koulun edetessä. Jotkut kokeet ovat myös tuntuneet hankalilta, mutta käytäntö on onneksi meillä pääosassa.

-Kosmetologikoulun opiskelija Janika

Viikot 8 & 9

Viikoilla 8 sekä 9 meillä on muutamia tarjouksia joihin kannattaa tarttua!

Geelilakkaukset ovat tarjouksessa 20 eurolla (norm. 38€) Geelilakkojen sävyjä löytyy monia erilaisia, joten voit valita mieleisesi! :) Geelilakkaukset tehdään omaan kynteen ja lakat kovetetaan uunissa, mutta eivät ole kuitenkaan rakennekynnet.

Nuorisoihonpuhdistus 25€ (norm. 34€) Iho pintapuhdistetaan ja pehmitetään kuorinnalla ja höyryllä. Ihoa syväpuhdistetaan komedoraudalla ja puhdistuksen jälkeen iho desinfioidaan, jonka jälkeen laitetaan naamio sekä päivävoide.

Ihonpuhdistus hellävaraisella laitteella esimerkiksi timanttihionta tai skin scrub 29€ (norm. 36€). Aluksi tehdään pintapuhdistus, jonka jälkeen aloitetaan konehoito.

Timanttihionta kuorii, pehmentää ihoa, tasoittaa ihon väriä sekä tehostaa aineiden imeytymistä. Timanttihionta sopii vanhemmalle iholle.

Skin scrub hieroo syvemmältä kuin sormet, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, puhdistaa, kuorii sekä tasoittaa ihon väriä. Skin scrub sopii nuorekkaammalle iholle.

Lisätietoja saat meiltä kysymällä. Tarjoukset voimassa vain viikoilla 8 ja 9. Varaathan aikasi sen mukaisesti.

Kevättä odotellessa on ihanaa hoitaa itseään ja tulla rentoutumaan, tervetuloa!

Pihla ja Siiri :)

Ystävänpäivä

Tervetuloa viettämään 14.2 ystävänpäivää hoitolaamme. Tule nauttimaan ja rentoutumaan ystäväsi tai jonkun muun läheisesi kanssa.

Ystävänpäivä lähenee eli pian pääsemme viettämään ystävien ja pariskuntien juhlaa. Suomessa ystävänpäivä ei ole vain pariskuntien juhla vaan monelle se päivä on myös ystävyyden päivä. Ystävänpäivänä on ihanaa muistaa jotain tärkeää ja rakasta ihmistä elämässään. Muistuta rakkaimpaasi hoidolla, lahjakorteilla tai myymälästä löytyvillä tuotteilla. Jos et keksi sopivaa lahjaa tai haluat lisätietoa hoidoista ota meihin yhteyttä tai tule käymään paikan päälle.

Jos tulette ystäväsi kanssa yhdessä hoitoihin ystävänpäivänä, saatte toisen hoidon puoleen hintaan!

Pihla ja Taika <3

Sokerointi

Huom talvilomailijat!

Näin kevään ja kesän lähestyessä alkaa kiinnittämään enemmän huomiota ihokarvoihin ja ihon hyvinvointiin. Sokerointi on helppo ja nopea, samalla ihoa kuoriva ja hoitava tapa poistattaa ihokarvoja. Karvat lähtevät juurineen jolloin iho pysyy sängettömänä pitkään. Kesän ja lomamatkojen tullessa sokerointi on paras vaihtoehto verrattuna normaaliin sheivaamiseen, jolloin sänki ilmestyy jo seuraavina päivinä. Meillä hoitolassamme ovat käytössä Alexandria professionalin tuotteet, joilla saamme aikaiseksi pehmeän ja miellyttävän lopputuloksen.

-Emmi

Vanhojentanssi meikit

Vanhojentanssit lähestyvät ja valmistelut kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Oppilaamme ovat juuri käyneet monipuolisen meikkikurssin ihanan Pipsan opastuksella ja ovat nyt valmiita tuleviin meikkeihin. Meiltä voi varata 6.2. vanhojentanssimeikin oppilastyönä.

Vanhojen tanssit on pitkään jatkunut suomalainen perinne, jota viettävät lukiossa toiseksi viimeistä vuotta opiskelevat oppilaat. Vanhojentanssit ovat monelle yksi lukion kohokohdista. Tansseissa oppilaat pääsevät loistamaan puvuillaan, meikeillään ja kampauksillaan. Monet pääsevät tällä tavoin toteuttamaan itseään ja omaa tyyliään. Ennen oli tapana pukeutua vanhahtavaan tyyliin ja mennä täysin koreografian mukaan. Nykyään onneksi oppilaat pääsevät itse lopputanssissa vaikuttamaan koreografiaan ja tietenkin omaan olemukseensa.

Ehostus on tärkeä osa kokonaisuutta ja antaa ilmettä kasvoille. Meikki tekee kokonaisuudesta viimeistellyn ja täydellisen. Meikistä voi tehdä oman näköisensä ja omaan tyyliin sopivan. Meikistä voi tehdä kevyen tai vahvan, ilta- tai päivämeikin.

-Taika :)


Meikkaus

Vuoden vaihduttua meillä on päivitelty meikkivarastoja, järjestetty meikit ja testattu vähän niitä:) Meikit ovat löytäneet myös myymälän puolella uudelle näkyvämmälle paikalle. Meillä on myymälässä kosmetiikkasarja MSCHIC, ja tällä hetkellä tuotteet on alennetuin hinnoin myynnissä ;)

Viimeviikosta alkaen opiskelijat ovat olleet meikkaus koulutuksessa, taitoja on hiottu ja harjoiteltu uusia kikkoja. Samoin sävyjen yhteensopivuutta on mietitty ja miten saada oikeat värit valittua asiakkaalle. Pipsa Stenlund on ollut järjestämässä meille tämän ihanan meikkiopetuksen. Pipsa on lahtelainen meikkaaja, kuka on epäsäännöllisen säännöllisesti tehnyt meikkaajan töitä jo kahdeksan vuotta. Nyt kun parhaat niksit, ja oikeaoppiset taidot on kaikilla hallussa, niin ihana päästä näyttämään taitoja hoitolanpuolella. Olemme tehneet harjoitusmeikkejä toisillemme ja kokeiltu erilaisia tyylejä. Myös opettajat ovat saaneet osansa meikistä ;) On ollut kyllä kivaa taas kun on jotain normaali arjesta poikkeavaa. Kaikki pöydät notkuu meikeistä ja välineistä, kuten nuo ihanat siveltimet. Ja tytöt pääsevät toteuttamaan itseään meikatessa toisiaan:) Tälläviikolla meillä on meikkien kanssa vielä täysi tohina päällä. Kosmetologin ammatti on paljon muutakin kun meikkejä mutta nämä taidot on kyllä hyvä olla kaikilla kosmetologeilla ja mikä parasta, meillä kyllä panostetaan näihin kurssien sisältöihin.

Jos haaveilet kosmetologin ammatista niin ensikuussa alkaa taas uusi kurssi, sinne on vielä muutama paikka vapaana. Lisätietoja saa soittamalla meille:)

-Siiri

Tässä vielä myymälästä kuvaa

Mietitkö millaisen joululahjan ostat työkaverille, työntekijälle?


Meiltä löydät ihanat hoitolapalvelut pukinkonttiin! Valikoimastamme löytyy mm. jalka-, kasvo- ja käsihoitoja. Lisäksi kylmään talveen tuo iloa vaikka kuumakivihieronta. Meiltä löytyy myös spa- ja luxushoitoja. Työpäivän jälkeen tai ennen työpäivää on ihanaa päästä rentoutumaan. Tulethan ostamaan meiltä joululahjat!


Joulunavaus lauantaina 23.11
Joulu tekee tuloaan ja tuo tullessaan paljon lämmintä tunnelmaa ja ihania
jouluvalmisteluja. Kiireen keskellä on hyvä myös pysähtyä ja muistaa että jouluna
tärkeää on myös rauhoittuminen ja läheisten muistaminen.
Unohda joulun kiireet ja tule rentoutumaan hoitolaamme. <3
Lahdessa vietetään joulunavausta lauantaina 23.11, jolloin myös me olemme
avoinna klo 9-14.
Vapaana vielä aamuaikoja esimerkiksi kasvo- tai jalkahoitoon. Ajanvaraukset
soittamalla numeroon: 037822880.
Päivän aikana ohjelmassa pikakäsihoitoja ja kestovärejä ilman ajanvarausta,
sekä vaatekutsut joissa paikalla NOSH:in edustaja malliston kanssa klo 10-14.
Tule rentoutumaan ja tekemään löytöjä!


Muistathan myös hankkia lahjakortit hyvissä ajoin pukinkonttiin ja hyödyntää
samalla marraskuun tuntuvan lahjakorttiedun.

" Lahjakortin (min.40€) ostajalle 10€ arvoinen lahjakortti kaupan päälle"

Myymälästä myös paljon lahjaideoita.


Ihanaa ja rauhallista joulunodotusta kaikille! <3


18.6.2019

Mitä kosmetologi opintojen jälkeen?

Monella herää kysymys, että mitäs sitten koulun jälkeen tekisi?
Kosmetologista on yleinen harhakuva, että ainut vaihtoehto on yrittäjyys.
Suurin osa valmistuneista alkavatkin yrittäjiksi, mutta vaihtoehtoja on monia.
Avaan tässä muutamia:
Kosmetologina voit työskennellä muuallakin kuin hoitolassa tai omassa yrityksessä.
Esimerkiksi kauppojen kosmetiikkaosaston myyjät ovat usein kosmetologeja.
Myös kosmetiikan maahantuojien kanssa voi alkaa tekemään yhteistyötä.
Kuitenkin eniten kosmetologit työskentelevät kylpylöissä, isoissa hoitoloissa tai omissa
yrityksissä.
Jos jatkokoulutus kiinnostaa, niin kosmetologille löytyy myös alan korkeakoulututkinto
ammattikorkeakoulussa, mutta omaa osaamista voi hyvin päivittää ja lisätä myös erinäisillä kursseilla.
Kauneudenhoitoalan korkeakoulututkinto on nimeltään estenomi (AMK).
Estenomi on kauneudenhoitoalalla joustavasti toimiva asiantuntija. Hän työskentelee erilaisten
kauneudenhoitoalan ammattilaisten kanssa ja pystyy tarvittaessa toimimaan yhdyssiteenä esimerkiksi kosmetiikan tuotekehityksen, oston ja markkinoinnin välillä.

Tekstin on kirjoittanut toukokuussa 2019 valmistunut opiskelija Hanna.

17.6.2019

Opiskelun ja työharjoittelun arkea Etelä-Suomen Kosmetologikoulussa:

Aloitimme työharjoittelun hoitolassa noin vuosi sitten. Aluksi kaikki tuntui vähän jännittävältä, oli epävarma valinnoista ja tarvitsi opettajalta ja vanhemmilta opiskelijoilta apua. Virheiden tekemistä pelkäsi, vaikka on ihan normaalia, että niitä saattaa tulla alussa. Meillä oli paljon opittavaa ja muistettavaa esimerkiksi työjärjestyksessä ja hierontakaavoissa. Muistamme vieläkin kuinka jännitimme ensimmäisiä kasvohoitojamme asiakkaille. Tärkeää oli myös oppia tekemään hoidot oikeassa ajassa ja alkuvaiheessa hoidot venyivät kun ei ollut kokemusta.

Ajan kuluessa työjärjestykset oppi muistamaan ja alkoi tulla varmemmaksi valinnoistaan. Asiakaspalvelussa tuli rohkeammaksi kun tietoa alkoi kertymään hoitoihin ja tuotteisiin liittyen. Ensimmäiset näytöt teimme joulukuussa ja se jännitti sekä hermostutti kaikkia. Mutta näytöt menivät hyvin kaikilla ja sen jälkeen tunnelma oli rentoutuneempi. Ensimmäisistä näytöistä oppi paljon ja niiden jälkeen tekeminen alkoi olla varmempaa hoitolassa. Helmikuussa olimme messuilla töissä, ne jännittivät hieman aluksi, mutta menivät lopulta hyvin ja saimme hyvää oppia asiakaspalveluun liittyen. Toiset näyttömme suoritimme huhtikuussa ja ne eivät enää tuntuneet yhtä jännittävälle verrattuna ensimmäisiin.

Työharjoittelun loppuvaiheessa kokemusta on kertynyt jo niin paljon, etteivät hoitojen tekeminen tai asiakaspalvelu enää jännitä ja tekeminen on varmaa ja rennon oloista kaikissa hoidoissa. Osaamme kertoa asikkaalle hoidon kulusta ja tuotteista. Pystymme tekemään itse valintoja ja ottamaan vastuuta hoidoissa ilman opettajan suurempaa apua.

Tekstin ovat kirjoittaneet toukokuussa 2019 valmistuneet opiskelijat Anastasia ja Laura:)

30.5.2019

Opiskelusta Etelä-Suomen Kosmetologikoulussa!

Hei!
Olen nyt keväällä valmistunut kosmetologi Etelä-Suomen Kosmetologikoululta. Kerron tässä postauksessa hieman omaa kokemusta opiskelusta!
Ensin hieman itsestäni; olen 24-vuotias kahden lapsen äiti. Tämä ammatillinen koulutus on minulle jo kolmas, ei ole vielä aikaisemmat olleet ihan sitä mitä sitten haluaisikaan tehdä, mutta tämä kosmetologin työ on kyllä monipuolista ja mielenkiintoista. Asun Haminassa joten koulumatka on melko pitkä; noin 120 km suuntaansa.
Olen suorittanut opiskeluni monimuotona, eli kävin alkuun täysipäiväisesti töissä ja vapaapäivinä
koulussa. Joulukuussa jäin äitiyslomalle ja jatkoin siten koulunkäyntiä.
Minulle monimuoto-opiskelu sopi todella hyvin. Sain tehtyä töitä ja käytyä koululla tekemässä
käytännön työt. En ole mikään tunneilla istuja vaan haluan heti päästä hommiin, joten minulle
sopi hyvin, että teorian opiskelin kotona ja koululla pääsin heti käytännön harjoitteluun.
Monimuoto-opiskelijan haaste onkin siinä, että kaikki teoria opiskellaan pääsääntöisesti kotona,
vaikka koulullakin voi osallistua teoriatunneille, jos tuntuu ettei kotona saa opiskeltua kaikkea.
Kotiin sai aina kasan teoriaan painottuvia papereita kunhan muisti hieman kysellä niiden
perään. Monimuoto-opiskelijana suurin vastuu opiskelun etenemisestä on sinulla itselläsi, pitää
olla oma-aloitteinen ja ahkera!
Ilmoitin aina etukäteen päivät kun menin koululle, että osattiin myös varata minulle asiakkaita ja
suunnitella päiviä vähän sen mukaan mitä minulta oli vielä jäänyt tekemättä.
Ensimmäisten näyttöjen lähestyessä otin töistä 1kk palkatonta opintovapaata ja kävin joka päivä
koululla tehostamassa käytännön työtä niin, että näytöt menivät helposti.
Kyselin myös etukäteen aina mahdolliset koulutuspäivät esim kuumakivi, aromahieronta ja
sokerointi jotta pystyin pyytämään vapaata töistä ja pysyisin ryhmän mukana.
Itse kävin monimuotona koulutuksen samassa ajassa kuin päiväopiskelijat eli 17kk ja se
todellakin vaatii työtä, mutta mikään mahdottomuus se ei todellakaan ole!
Monimuotona voi toki käydä myös koulun niin, että se kestää kauemmin, itse halusin koulun alta
pois jotta pääsee taas eteenpäin. Olenkin luonteeltani hieman "kaikki heti nyt minulle" :D
Näillä eteenpäin!

Tekstin on kirjoittanut toukokuussa 2019 valmistunut Hanna :)

02.05.2019

Gel color- lakkaus

Gel color- lakkauksessa oman kynnen päälle kovetetaan UV-uunissa kiiltävä lakka. Lakkaukseen kuuluu alus- ja päällyslakat. Lakkauksia kovetetaan uunissa 30 sek. ajan. Rakennekynsiä luonnollisempi ja hellävaraisempi lakkaus kestää kynsissä noin 2-3 viikkoa. Lakkaus on aivan normaalin näköinen, mutta kestää kynsissä pidempään paremman ja siistimmän näköisenä.

Lakkaus suojaa hyvin omaa kynttä ja sopii esimerkiksi heille, joilla kynsien liuskoittuminen on ongelmana. Jos omat kyntesi ovat lyhyet, katkeilevat ja liuskoittuvat, etkä saa niitä kasvatettua, saat kestolakkauksen avulla kasvatettua halutessasi omaa kynttäsi. Lakkaus tekee kynnestä vahvan ja kovan ja näin oma kyntesi voi kasvaa sen alla.

Opiskelija LauraOpiskelijamme tekevät myös taitavia geelilakkauksia. Käytössämme ovat O.P.I:n laadukkaat geelilakat, joista saat valita itsellesi mieleisen kauniin sävyn.

Tai haluaisitko esimerkiksi ihollesi luonnollisen päivetyksen? Teemme hoitolassamme myös suihkurusketuksia, joka on helppo ja turvallinen tapa hankkia kaunis ja tasainen sävy ihollesi. Käytössämmeovat Fakebake suihkurusketustuotteet. 

Ennen suihkurusketukseen tuloa:

 1. Kuori iho vuorokautta ennen suihkurusketukseen tuloa
 2. Kosteuta ihoa riittävästi
 3. Ihon tulee olla puhdas, joten ei deodoranttia tai voiteita iholle
 4. Ota mukaan löysät vaatteet jotka voit pukea päälle rusketuksen jälkeen
 5. Aja ihokarvat noin vuorokausi ennen rusketukseen tuloa

Tutustuthan myös hoitolamme muihin palveluihin. Tarjoamme esimerkiksi ihoystävällisen karvanpoiston sokeroinnilla.

Tervetuloa!

Opiskelijat Marjut, Janita ja Anastasia


30.4.2019

Kohti kesää! 

Onko ihosi talven jäljiltä kuiva, samea ja eloton?

Näin keväällä olisi hyvä aika ehostaa kasvoja ja kuoria talven jäämät pois.

Timanttihionta on tehokas, kivuton, ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava erikoiskasvohoito. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja "tukkoisuuteen", pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin ja laajentuneisiin huokosiin. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle esim. mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Parhaimman tuloksen timanttihionnalla tule sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan. Mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta!

Näin keväällä on hyvä tehdä sarjahoito koska hoidon jälkeen ei suositella suoraa auringonvaloa.

Onko ihosi talven jäljiltä kuiva, samea, eloton ja epäpuhtaudet ovat tiukassa?

Skin scrub kirkastaa ja puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi.

Skin scrub on kivuton ultraäänipuhdistus joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoitoa jatketaan hoitoaineen imeytyksellä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä.

Parhaimman tuloksen Skin scrubilla saa sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan. Mutta tässäkin jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia aikaiseksi!

Muutamia huomioita milloin kumpakaan laitteista ei käy - Jos sinulla on iholla tulehdus, akne tai aknelääkitys.

Soita rohkeasti ja kysy lisää, jos jäi kysyttävää, mietitään yhdessä, kumpi olisi parempi vaihtoehto!

Ajanvaraus Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan oppilastöihin EANA Centerin aukioloaikoina numerosta 03 7822 880. Mikäli emme heti pysty vastaamaan, soitamme Teille takaisin mahdollisimman pian.

Tekstin on kirjoittanut: opiskelija Hanna

Sokerointi

03.04.2019

Nyt olisi oiva aika kokeilla, kesä lähestyy ja mikä olisi sen mukavampaa kuin pehmeät karvattomat sääret?