TARJOUS JA INFOA UUDESTA HOITOKOKONAISUUDESTA!

Luisa ja Pauliina tässä hei!

Saimme markkinoinnin tehtävän, jossa saimme suunnitella uudet hoitokokonaisuudet. Aikaisemmin mainostimme näyteikkunassa erikseen mm. geelilakkauksia ja spa-luxus käsihoitoa, joten tästä innostuneena Pauliina onkin suunnitellut näistä hoitokokonaisuuden, jossa yhdistyy hoitava ja hemmotteleva käsihoito sekä O.P.I geelilakkaus.

Seuraavaksi Luisa kertoo enemmän geelilakkausesta:

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle lakkattavaa geelimäistä lakkaa, joka kovetetaan kynsiuunissa. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi vaan (kevyempi) vaihtoehto kynsille, joka kestää noin 2-3 viikkoa. Lakkaus on hellävarainen ja tekee luonnon kynnestä vahvemman, joten näin monet ovatkin saaneet omat kyntensä kasvamaan pidemmiksi. Voit valita värivalikoimasta mieleisesi värin kynsille.

Pauliina kertoo lisää uudesta hoitokokonaisuudesta:

Prinsessan käsihoito geelilakkauksella

Hoito aloitetaan siistimällä kynnet ja kynsinauhat, jonka jälkeen tehdään geelilakkaus. Lakkauksien jälkeen kädet kuoritaan ja käsiin hierotaan hoitava kynsinauha öljy sekä naamio. Tämän jälkeen asiakas saa käsiinsä hoitavat ja lämmittävät parafiinit sekä rentouttavan päähieronnan. Hoito on loistava valinta vaikka tulevalle morsiammelle ja kaasoille tai ihan kenelle vain, joka haluaa tehokkaampaa hoitoa käsille sekä kestävät lakkaukset. Hoito on kestoltaan noin 1h 45min- 2h.

Paketin hinta on 68€, mutta on tällä hetkellä tarjouksessa 50€, koska haluamme vielä kokeilla hoitokokonaisuuden toimivuutta. Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti. ( 21.10-31.10.2020) Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin.

Luisa kertoo tulevien viikkojen aikana hänen suunnittelemasta hoitokokonaisuudesta, mutta vähän voidaan jo paljastaa, että kyseessä on ihana hemmotteluhoito kahdelle..

ihanaa syksyn jatkoa!

Luisa & Pauliina


OPISKELIJOIDEMME TEKEMÄ UUSI NÄYTEIKKUNA

Syksy on virallisesti saapunut myös Eana Centeriin. Jos et ole vielä huomannut, niin tule ihmeessä ihailemaan meidän opiskelijoidemme tekemää uutta näyteikkunaa. Taas yksi mahtava projekti, johon opiskelijamme ovat päässeet osallistumaan ja olemaan luovia. Koulussamme pääsee tekemään ja kokemaan muutakin opiskeluiden ja hoitojen lisäksi.

Tämän projektin kanssa opiskelijamme pääsivät itse ideoimaan ja suunnittelemaan uutta näyteikkunaa. Vain luovuus oli tässä rajana. Näin opiskelijat saivat näyttää myynti ja markkinointi osuuden, joka kuuluu näyttääkin koulussamme. Kuitenkin he saivat kokemuksen näyttää sen omalla tavallaan.

Näyteikkunan ihanan boheemi sisustus tuo lämpöä ja valoa tähän syksyn hämäryyteen.

Näyteikkunassamme saatat bongata pari kappaletta hopeisia kehyksiä, joissa näkyy kuvia ja tekstejä. Näissä opiskelijamme ovat päässeet itse kirjoittamaan valitsemistaan hoidoista jotain pientä. Kysessä ei ole ihan tavallisia hoitoja vaan enemmän spa-hoito tyylisiä.

Jos millään eksyt Aleksanterinkatu 24B:hen niin tule ihmeessä vilkaisemaan näyteikkunaamme ja jos mitenkään aikaa on, nii lukaise ehdottomasti meidän hoitotekstimme. Voi olla, että jokin näistä hemmottelevista hoidoista sopisi juuri sinulle!

- Laura

Kaksi on parempi kuin yksi

Aina ei haluaisi viettää yksin hemmottelevaa hetkeä vaan sen haluaisi jakaa jonkun kanssa. Löytyisikö sinulta kumppania, ystävää tai perheenjäsentä kenen kanssa haluaisit viettää tämän ihanan hoitohetken yhdessä?

Miltä kuulostaisi hemmotteleva kuumakivihieronta tai mukava spa-luxushoito jaloille yhdessä läheisen kanssa?

Meillä on mahdollista valita parihoidoksi minkä vaan hoidon vain haluat koko hoitolamme palveluvalikoimasta. Olemme saaneet valmiiksi uuden hoitohuoneen, jossa voidaan toteuttaa hemmottelevia ja rentouttavia parihoitoja rauhassa yksityisyydessä.

Varaa ihmeessä aika meiltä soittamalla numeroon 03-7822 880 tai 045-8830552

Tervetuloa!

-Laura

Parempi myöhään kun ei milloinkaan...

Päijät-Hämeen alueella vietetään valofestivaaleja 10.- 17.10.2020 välisenä aikana, myös koulumme osallistuu kyseiseen tapahtumaan. Opiskelijamme ovat päässeet tänään suunnittelemaan ja toteuttamaan näyteikkunaamme taideteosta, joka on nähtävillä koulullamme tästä päivästä (14.10) lauantaihin (17.10) asti.


Tule hemmottelemaan itseäsi hoitolaamme arjen keskellä, ajan voit varata soittamalla numeroon 03-7822 880 tai 045-8830552

Jemina

Aromahieronta supertarjous!

Koko lokakuun ajan aromahieronta meillä nyt 25€! (norm. 38€)

Nyt on koko vartalon hemmottelun aika! Onko jo syysstressiä ilmennyt? Onko olo uupunut ja keho kireänä päästä varpaisiin? Saattaa tämä hoito olla juuri sinua varten.

Aromaattinen hieronta koko vartalolle on kevyempää kuin klassinen hieronta. Lihaksia muokataan pehmein sively- ja lymfahieronta ottein. Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä, joista asiakas saa valita toivomansa hierontaöljyn vaikutuksen mukaan. Vaihtoehtoina on esimeriksi virkistävää, rentouttavaa, lihaskipuja hoitavaa, stressiä lievittävää ja nestekiertoa parantavaa öljyä tai öljyn voi valita ihan vain tuoksunkin mukaan.

Aromahieronnan teho perustuu paitsi hierontaliikkeiden, mutta myös käytettävien eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan.

Toki hierontaa voi ottaa vain nauttiakseen hyvästä olosta ilman varsinaista syytäkin! Eteeriset öljyt poistuvat elimistöstämme 8-24 tunnin kuluessa hoidon päättymisestä.

*tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin

Ajanvaraus puhelimitse: 03-7822 880 tai 045-8830552

- Laura

Spa-luxus hoidot

Spa-luxus hoidot on hoitolamme rentouttavimmat ja hemmottelevamme hoidot, jotka sopivat täydellisesti pimeneviin ja kylmiin iltoihin ja talviajan väsymykseen. Tule rentoutumaan moniin eri spa-luxus hoitoihin. Spa hoitoja voi tehdä päästä varpaisiin on spa-luxus kasvohoitoon saa valita ihanat spa-tuotteet tai putsaavan tai kirkastavana, elvyttävänä laitehoitona. Käsi-, jalka- ja vartalohoitoihin kuuluu teho kosteuttava parafiini, lämmin tee hoidon jälkeen ja ihanan lämmin ja pimeä spa-tunnelma.

- Sara

MSCHIC mineraalimeikkipuuteri

Mschic:in bestseller baked mineral foundation on puuterimainen mineraali meikkipohja- peittävä, levittyy helposti ja on luonnollinen. Se sisältää valoa taittavaa ainesosaa sekä antioksidantteja ja sulautuu ihosi sävyyn täydellisen luonnollisesti.


Kaivattu sävy Maple/light 1N on jälleen saatavilla. Sävy sopii keskivaaleille ihon sävyille.

Tämänkin tuotteen voit valita loka- ja marraskuun ajan tarjouksessa olevaan tuotekassiin (puuterin ovh. 30€)

Koko kassin ovh. jopa 140€

Sokeroinnilla silkinpehmeäksi...

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, mutta myös kuorii ja puhdistaa ihoa. Sokerointi on monelle kuukausittainen tapa pitää iho siistinä ja karvattomana.

Sokeri on 100% luonnontuote ja sillä pystytään poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa 3mm pituista, mutta olisi hyvä jos ensimmäisellä sokerointikerralla karva olisi hieman pidempää. Karvat poistetaan hellävaraisesti aina kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkea eikä pistävää sänkeä synny. Sokeroinnin jälkeen karvat kasvavat hauraampina sekä pehmeämpinä.

Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti poistettua karvat herkimmiltäkin alueilta. Sheivaaminen on siis historiaa. 

Varaa oma aikasi sokerointiin ja huomaa huikea tarjouksemme 23.9.2020-25.9.2020

Kainaloiden sokerointi 12€ sekä Säärien sokerointi 20€ 

Ajanvaraus: 045-8830552 tai 03-7822880

(Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin)


-Janina



Henkka ja Kivimutka elokuva - yökuvaukset

Koulumme oli maskeeraus apuna Henkka ja Kivimutka elokuvan kuvauksissa. 

Viimeisellä viikolla oli myös yökuvauksia, johon osallistuimme. Kuvaukset alkoivat noin yhdeksän aikaan illalla ja kestivät noin viiteen aamulla. Yökuvaukset olivat mielenkiintoisia, sillä oli kiva nähdä samalla miten elokuvaa tehdään yöllä pimeässä. Onneksi kuvauspaikalla oli hyvä valaistus niin näimme hyvin tehdä maskeeraukset näyttelijöille.

Yöllä oli myös viileämpää kuvata, mutta onneksi meillä oli vilttejä mukana ja taukovaunu, jossa oli lämmitys, minne pääsimme tauoilla lämmittelemään. Yökuvauksissa ei myöskään sen pahemmin väsyttänyt, koska olimme ulkona kuvaamassa, niin raikas ulkoilma piti koko kuvausporukan hyvin hereillä.

Yhtenä yönä kuvauksissa oli pieni suloinen vieraileva tähti

Elokuvan yökuvaukset ja kuvaukset kaiken kaikkiaan oli mahtava ja mielenkiintoinen kokemus. Kuvaus porukka oli huikea ja näyttelijöiden kanssa oli kivaa työskennellä!

-Luisa

Koulumme oli maskeeraus apuna Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka elokuvan kuvauksissa

Päämaskeeraajana toimi Riikka Felin kampaamo Tanhuasta. Maskeeraus apulaiset Luisa, Pauliina, Janina ja Siiri.


Ensimmäinen kuvauspäivä oli vielä kesäisen lämmin...


Elokuva oli täynnä tunnettuja näyttelijöitä, kuten Kaija Kiiski ja Heikki Nousiainen.

Päivät olivat toisinaan kiireisiä ja välillä sai odotella ja seurata kuvauksia...

Lapsia maskeeratessa täytyi ottaa huomioon, ettei meikki ollut liian raskas eikä lopputulos liian laitettu, ellei tietyt kohtaukset sitä vaatineet... Kuten alla :)

Oli hienoa saada olla mukana projektissa.

                                                                                                                        -Pauliina

VIRUKALENTERIT 2021 MEIKKI KOKEMUS

Koulumme tarjoaa mahtavia kokemuksia opiskelijoillemme ja tällä kertaa pääsimme osallistumaan Vierukalenterit 2021 kuvauksiin meikkaamalla upeat liikunnanohjaajaopiskelijat. Kahden päivän kuvaukset menivät nopeasti, vaikka meitä oli vain kaksi meikkaajaa ja tasan 50 opiskelijaa meikattavana. Kuitenkin opiskelijat saatiin kuvaus valmiiksi meikin ja kampausten kera.

Paljoa emme kuvauksista voi paljastaa ennen kalenterin julkaisua, mutta tässä kuitenkin hieman ´´behind the scenes´´ meininkiä.

Meikkaus sujui todella rennosti. Vaikka kysessä olikin pikameikki niin aikaan saatiin kuitenkin näyttävät meikit. Tytöille teimme näkyvän smokey eye- silmämeikin sekä varjostuksia ja pojille varjostusten lisäksi kevyttä ehostusta kasvoille.

Vierumäen vuoden 2021 tyttö- ja poikakalenterit ovat pian taas saatavilla, jotenka muista tilata omasi! (infoamme myöhemmin kalenterin tilauksesta)

- Laura

Parafiinihoito - haluatko pehmeämmät kädet ja jalat?


Varsinkin näin syksyn tullessa nämä hoitavat ja lämmittävät parafiinit houkuttelevat monia tulemaan hoitoihin.

Meillä parafiinihoitoja tehdään käsiin ja jalkoihin. Se voidaan tehdä jonkun toisen hoidon yhteydessä tai pelkästäänkin.

Parafiini on vahamaista, steariinin tapaista ainetta, joka jäähtyessään jähmettyy ja tekee iholle kalvon, joka estää kosteuden haihtumista iholta. Parafiini on todellinen tehokosteuttaja, joten se on todella hyvä apu vaikkapa jalkahoidon päätteeksi, jos kärsii karheista kantapäistä tai nivelsäryistä. Parafiinihoidosta on ollut apua monille nivelrikosta kärsineille sekä reumaa sairastaville, reuman hoidossa parafiinia tulee käyttää reuman rauhallisessa vaiheessa. Parafiini kiihdyttää myös verenkiertoa ja on hyvä apu kylmistä käsistä ja jaloista kärsiville.

Hoito on kestoltaan noin 15 minuuttia.

Meillä on tällä hetkellä myös tarjous, parafiinit käsiin tai jalkoihin vain 10€ hoidon yhteydessä!

Tervetuloa hoitoihin ja mukavaa syksyä, pysytään terveinä!

-Pauliina


Kaipaatteko hyvinvointia ja hemmottelua kiireisen työnteon ja arjen keskellä? Tässä olisi hyvä vaihtoehto vaikkapa tyhypäiviin!

Useimmilla kesälomat ovat takanapäin ja arjen aherrus alkaa, joten tilaa pienelle hemmottelulle on myös hyvä antaa!

Meillä on tarjota hemmottelua myös ryhmille työpaikoilla ja muissa yhteisöissä!

Mikä olisi ihanempaa kuin kasvohoito kasvojen ja pään hieronnalla tai vaikkapa jalkahoito ihanilla lakkauksilla. Meiltä löytyy laaja valikoima ihania Opin kynsilakkoja, joista saapui juuri uusi erä upeita sävyjä!



Me Eana centerissä voimme tarjota teille ihanaa arjen luxusta hoitojemme avulla. Olemme kosmetologikoulu aivan Lahden keskustassa Aleksanterinkadulla. Tiloistamme löytyy rauhalliset paikat jokaiseen hoitoon, jossa on yksityisyyttä ja suojaa myös tälläisenä aikana. Hoitajamme ovat suojattu maskein ja tilanteeseen sopivin suojin ja välinein.

Meille voi varata hoitoja niin yksityishenkilönä kuin ryhmänäkin. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kasvo- ,käsi,- jalka- ja vartalohoitoja. Hoitoja voi varata myös pakettina, jolloin hoitoon voi valita tehtäväksi samalla kertaa vaikkapa kasvo- sekä jalkahoidon.

Ryhmille järjestetään omat rauhalliset tilat, jossa voi nauttia halutessaan mukana tuotuja naposteltaltavia ja juomia :)

Lisää hoidoistamme löydätte sivuiltamme www.eanacenter.com ja varauksia otamme mielellämme vastaan puhelimitse numeroista 03-7822 880, 045-8830552 sekä ryhmätilauksissa myös sähköpostitse laskutusec@gmail.com

Tervetuloa!

-Pauliina

SYKSY SAAPUU

Suomessa vuodenajat tuovat vaihtelua ja haasteita ihonhoitoon

Tiesitkö, että syksyllä ihosi tarpeet muuttuvat ilman viilentyessä sekä valon vähentyessä. Monen iho saattaa kesän jäljiltä olla paremmassa kunnossa, kun normaalisti olisi muina vuodenaikoina. Kuitenkin olisi hyvä säilyttää ihon hyvä kunto kesän jäljiltä ympäri vuoden hyvässä kunnossa. Koska sää viilenee ja talvi lähestyy, alkaa iho kuivumaan herkemmin. Syksyllä on siis hyvä alkaa kiinittämään huomiota ihon kosteuttamiseen sekä korjailla ihoa kesän vaurioilta.

Hoito ja tuotteet on sovellettava ihotyypin mukaisesti. On siis aika suosia ihon kosteuttamista ja kuorimista. Syksyllä olisi hyvä panostaa hyvään seerumiin sekä kosteuttavaan päivä- ja yövoiteeseen. Itse laitan iltaisin yövoiteen alle Denova pro:n energisoivan seerumin, joka sisältää laminaria digitata- merileväuutetta sekä C-vitamiinia, jotka hoitavat kuivaa, pintakuivaa, ohutta tai harmaan sävyistä ihoa. Tämä seerumi lisäksi uudistaa ihoa ja tuo happea soluille sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Kosteutettu iho suojaa tehokkaammin ulkoisilta haitoilta ja rasituksilta, kuten lämpötilaeroilta.

Ja vaikka monella kuivuu iho hieman talvea kohden, olisi hyvä muistaa säännöllinen kuorinta. Kaikilla ihon väri samenee rusketuksen hävitessä. Jotta iho kirkastuisi ja sen toiminnat normalisoituisi, tarvitaan kuorintaa. Oma suosikkini olisi Denova pro:n hellävarainen entsyymikuorinta, joka sopii sekä couperosaiholle että normaalille ja kuivalle iholle. Tässä papaiini kuorii ihoa hellävaraisesti ja perusteellisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa. E-vitamiini ja provitamiini B5 kosteuttavat iho tehokkaasti. Lisäksi kuorinta edistää aktiivisten ainesosien imeytymisetä.

Tärkeää on seurata oman ihon tarpeita ja hyväksyä ne. Syksyn ihonhoito nimittäin palkitsee talvella. Kun syksyllä ihoa on hoitanut hyvin, talven pakkaset, kuiva sisäilma ja lämpötilojen vaihtelut aiheuttavat mahdollisimman vähän vahinkoa iholle. Lisäksi syksyllä tehty ihonhoito lisää tarvittavaa vastustuskykyä iholle talvea varten.

- Laura


ELOKUUN VALMISTUJAISMEIKKI

Onko valmistujaiset tai ylioppilasjuhlat tulossa?

Meillä osaavat kosmetologiopiskelijat tekevät sinulle haluamasi juhlameikin. Valitsemme yhdessä sopivat tuotteet ja meikki on asiakaslähtöinen. Voit halutessasi tuoda omia meikkejäsi mukana.

Ihoa on hyvä valmistella meikkiä varten, jolloin meikki asettuu kasvoille kauniimmin. Iho olisi hyvä kuoria muutamaa päivää aikaisemmin ja ihon kosteutus on tärkeä muistaa.

Meillä on itseasiassa tällä hetkellä tarjouskin juhlameikistä. Juhlameikin normaali hinta on 37€, mutta nyt se on -50% eli hintaa jää jäljelle vain 18,50€.

Tarjous on voimassa koko elokuun ajan! :)

-Pihla :)

UUDET LAHJAKORTIT

Meiltä löytyy nyt valikoimasta kaksi uutta lahjakorttia.

Nuorisoihonpuhdistuksen, ihoanalyysin sekä perusteellisen ihonhoidonneuvonnan hinta on 45€.

Pikakasvohoidon, ihoanalyysin sekä perusteellisen ihonhoidonneuvonnan hinta on 35€.

Molempiin hoitoihin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyry, syväpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, kasvovesi ja päivävoide. Täytämme hoidon aikana perusteellisen ihoanalyysikortin sekä kotihoitotuotesuosituslomakkeen, jotka asiakas saa mukaan.

Nuorisoihonpuhdistus soveltuu nuoremmalle iholle, alle 25-vuotiaalle ja siinä keskitytään enemmän epäpuhtauksien poistamiseen.

Pikakasvohoito soveltuu kaikille ja jokaiselle ihotyypille.

-Pihla :)


Walk in-iltapäivä 21.7

Hei, täällä kirjoittelee tämän kuun lopussa valmistuva kosmetologiopiskelija Mona. Järjestän koulullamme 21.7 kello 15 Walk in-iltapäivä -tapahtuman. Teillä on mahdollisuus kävellä ovistamme sisään ilman ajanvarausta ja saada pientä hemmottelua arjen keskelle. Tarjoamme:

- Kestovärejä niin kulmille kuin ripsillekkin. Hintaan 5 € /kappale tai 10 € yhteensä.

-Pikakäsihoitoja (noin 30 min.) . Halutessa lakkaus kynsille omalla lakalla 2 € tai myynnissä olevat O.P.I - lakkamme 14 / 16 €.



Samalla teillä on mahdollisuus hoitajanne kanssa keskustella ihonhoitoon liittyvistä kysymyksistä ja tarvittaessa kysellä neuvoja tai vinkkejä. 

Jokaiselle hoitoon ehtivälle on luvassa myös ilmainen MSCHIC-huulikiilto. 

Tapahtuman ajankohta on siis 21.7 kello 15-16.30, joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Nähdään pian ja tervetuloa <3!



Luxuskäsihoito + o.p.i


Kun kädet altistuvat jatkuvalle pesemiselle ja desinfioinnille, on hyvä sen lomassa huolehtia käsien tarpeellisesta kosteutuksesta ja hyvinvoinnista. Meidän ihana spa-luxuskäsihoitomme on tehokosteuttava ja rentouttava käsihoito, joka sisältää käsien kuorinnan, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon+kylvyn, käsihieronnan sekä lämmittävät ja pehmentävät parafiinit! Nyt 28 ja 29 viikoilla spaluxuskäsihoito on hoitolassamme -30% (ovh.37€) ! Tuotetarjous hoidon yhteydessä sisältää O.P.I:n laadukkaan kynsinauhaöljyn tai kuorinnan -50% (ovh.29.90€) 

Tervetuloa nauttimaan!


-Emmi


HAAVEENA KOSMETOLOGIN AMMATTI?


Oletko aina haaveillut kosmeotologin ammatista? Elokuussa alkavalle kurssillemme on vielä paikkoja jäljellä ja haku on nyt päällä.

Kosmetologin ammatti on hyvin monipuolinen. Koulutukseemme sisältyy jalka-ja käsihoitopalvelut, kasvohoitopalvelut, ehostuspalvelut, myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu, vartalonhoitopalvelut, kylpylähoitopalvelut ja neuvontapalvelut. Koulutukseemme kuuluu myös sokerointi ja kestolakkaukset. Hoitolatyötä pääsee tekemään paljon, mutta teoriaopinnot kulkevat käytännön mukana koko koulutuksen ajan.

Koulutuksemme kestää vain 17 kuukautta, jonka jälkeen olet valmis kosmetologi!

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

- Taika


Luksuskasvohoito

Kaipaako ihosi kosteutusta ja virkistystä tai onko ihossasi paljon epäpuhtauksia?

Luksuskasvohoito on tehokas tapa hoitaa kasvojen ihoa. Hoito on mahdollista toteuttaa joko tuotteilla tai koneella. Kone hoidoilla voimme kosteuttaa ihoa syvemmältä, poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuoria ihoa tehokkaasti, joka edesauttaa ihon sävyä tasaantumaan, sekä kirkastamaan ihoa jolloin ihosta tulee eloisamman näköinen. Kone valitaan asiakkaan kanssa keskustellen hänen ihon tarpeista sekä hänen omista toiveista hoidon suhteen. Tuotteilla tehtynä koneen tilalle tulee seerumi, silmänympärysvoide sekä kovettuva merilevänaamio. Tuotteet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan parhaan lopputuloksen saamiseksi.

- Kosmetologikoulun opiskelija Janika

TURVEJALKAHOITO & 

ERIKOISJALKAHOITO

Hoitolassamme on myös mahdollisuus valita turvejalkahoito tai erikoisjalkahoito. Molemmissa hoidoissa käsitellään jalkapohjat, kynnet, kynsinauhat sekä kovettumat. Molempiin hoitoihin kuuluu myös jalkakylpy ja jalkojen hieronta.

Erikoisjalkahoitoon kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös kuorinta ja naamio. Kuorinta poistaa hyvin kuollutta ihosolukkoa ja naamio kosteuttaa tehokkaasti. Erikoisjalkahoidon kesto on n. 1h 15-25min.

Erikoisjalkahoidon hinta on 47€ eli vain 5€ enemmän kuin perusjalkahoito.

Turvejalkahoitoon taas kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös turvehaude, kuorinta ja pihkavoide. Turpeella on monia hyviä vaikutuksia. Se kosteuttaa, rentouttaa sekä lämmittää ja hoitaa ihoa. Pihkavoide auttaa hyvin halkeamiin sekä kovettumiin. Turvejalkahoidon kesto on myös n. 1h 15-25min.

Turvejalkahoidon hinta on 60€.


Saat heinäkuun ajan turvejalkahoidon yhteydessä O.P.I lakan kaupan päälle ja ilmaisen lakkauksen TAI ilmaisen parafiinihoidon myös käsille. Hoidon aikana on myös mahdollista ostaa 10€ pikakäsihoito, mikä tehdään hoidon yhteydessä.

Jos olet jo käynyt perusjalkahoidossa, suosittelen kokeilemaan muitakin jalkahoitojamme!

Tervetuloa nauttimaan hoitolaamme. <3

-Taika 

SPA-LUKSUSJALKAHOITO

SPA-hoitomme ovat hyvä tapa rentoutua ja hakea hemmottelua arkeen. Yksi SPA-hoidoistamme on SPA-luksusjalkahoito. Siihen kuuluvat jalkojen hieronta, jalanpohjien ja kynsien kevyt käsittely sekä parafiinihoito. Parafiinihoito lämmittää, rentouttaa, kosteuttaa, auttaa lihasjännityksiin sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Parafiinihoito lievittää myös kipuja. Jalkoihin tuleva parafiini kuuluu hoitoon, mutta halutessasi parafiinit voi laittaa myös käsiin. Hoidossa pääset rauhalliseen huoneeseen ja hoidon aikana voi vaikka nukahtaa😊. Hoito sopii kaikille, ketkä tarvitsevat stressinlievitystä tai hetken omaa aikaa ja rentoutumista. Hoidon kesto on n. 1,15min-25min.



Saat heinäkuun ajan SPA-luksusjalkahoidon yhteydessä O.P.I lakan kaupan päälle ja ilmaisen lakkauksen TAI ilmaisen parafiinihoidon myös käsille. Hoidon aikana on myös mahdollista ostaa 10€ pikakäsihoito, mikä tehdään hoidon yhteydessä.

-Taika🥰


OLEMME AUKI NORMAALISTI KOKO KESÄN! <3

Hoitolaamme on mahdollista tulla hoitoihin koko kesän ajan hoitolan aukioloaikojen mukaisesti. Kesän aikana tulevia tarjouksia kannattaa pitää silmällä ja nykyisiä tarjouksia kannattaa myös hyödyntää! :) Tulethan rentoutumaan ja nauttimaan myös kesällä. <3


-Taika

    Vartalon ihonhoidon kesäspesiaali


Kesä on alkanut, myös ihosi pitää olla valmis hehkumaan kauniina kokokesän. Me hoidamme sen puolestasi sillävälin kun sinä rentoudut ja nautit olostasi.

Vartalon ihoa voi hoitaa monin eritavoin. Karvanpoistot on parastapa tuoda oma kaunis ihosi esille. Karvanpoistoja tehdään meillä sokeroinnilla ja vahauksella. Sokerointi on parempi vaihtoehto isommille alueille kun puolestaan vahaus pienemmille alueille kuten kasvoille. Me neuvomme sinua valitsemaan oikean tavan ja annamme hoito ohjeita jatkoon.

Kosmeettisella hieronnalla parannetaan verenkiertoa ja samalla rentoutetaan mieltäsi. Nämä vaikuttavat positiivisesti oman ihosi hehkuun ja edistää ulkoista ja sisäistä kauneutta. Ennen hierontoja suositellaan myös ihon kuorintaa minkä voi tehdä ylellisellä suolalla tai kuivaharjauksella. Nämä kuorintamenetelmät toimivat myös loistavana apuna selluliitin vähentämiseen. Meillä on nyt mahtavia tarjouksia kauniin kesäiseen ihoon, juuri sinulle. Tarjoukset voit käydä katsomassa instagramista, facebookista, nettisivuilta

Kaunista aurinkoista kesää kaikille 

                               -Siiri

                                                                             Kesän spa-tarjoukset

Kesä on alkanut ja lämpimät ilmatkin viimein saapuneet! Tämä tarkoittaa sitä, että myös kesälomat starttaavat käyntiin. Nyt onkin siis täydellinen aika hemmotella itseään ja päästä rentoutumaan. Tarjoammekin spa-vartalohoidot -20% koko heinäkuun ajan.


Tarjoukseen kuuluvat hoidot:

Spa-luxushoito vartalolle

Spa-luxushoito vartalolle on hemmotteleva hoito koko keholle. Hoitoon kuuluu kuorinta joko kuivaharjauksena tai suolakuorinnalla, jonka jälkeen tehdään kokovartalohieronta ihanan tuoksuisella voiteella. (Valittavana vesimeloni, suklaa ja appelsiini). Lisäksi hoitoon kuuluu lämmittävät ja pehmittävät parafiinit käsille tai jaloille. Kesto noin 1,25-1,5 tuntia.

Aromahieronta

Aromahierontaan kuuluu hierominen eteerisellä öljyllä. Valittavissa on eri vaikutuksen omaavia öljyjä, omien tavoitteiden mukaisesti. Vaikukset voivat olla esimerkiksi rentouttavia, virkistäviä tai stressiä lievittäviä. Eteeriset öljyt imeytyvät verenkiertoon ihon sekä hengitysteiden kautta. Liikeet ovat hieman kevyemmät kuin klassisessa hieronnassa. Kesto noin 1 tunti.

Päähieronta

Päähieronnalla pyritään niin kehon, kuin mielenkin rentoutumiseen. Hieronta vilkastuttaa niin aineenvaihduntaa kuin verenkiertoakin. Hieromme päänahkaa, korvia sekä niska-, ja hartiaseutua sekä yläselkää. Kesto noin 30 minuuttia.

Kuumakivihieronta

Loistava hoito viileämpiin ja sateisempiin kesäpäiviin. Vartalo hierotaan lämpimillä kivillä, joita myös asetetaan ympäri kehoa hieronnan ajaksi lämmittämään. Kesto noin 1 tunti.

Ihanaa kesänjatkoa kaikille ja nähdään hoidoissa!

Ystävällisin terveisin Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan oppilaat ja henkilökunta

ÄIDILLE, MUMMILLE,ISOMUMMILLE

OLEMME TEHNEET VERKKOKAUPPAAN TARJOUKSIA ÄITIENPÄIVÄÄ AJATELLEN. 

MYYMÄLÄSSÄ PALVELEMME TEITÄ 5.-9.5.2020 KLO 9-17. PALJON TOIVOTUT HEMMOTTELEVAT JA HOITAVAT LAHJAKORTIT ÄIDILLE, MUMMILLE, ISOMUMMILLE. PIRISTÄ JA MUISTA MEIDÄN JA POSTIN AVULLA LÄHEISIÄSI. 

TÄLLÄ VIIKOLLA TEEMME PIENTÄ REMONTTIA HOITOLASSA JOLLA TAKAAMME JOKAISELLE ASIAKKAALLE YKSITYISEN JA HYGIENISEMMAN OMAN TILAN HOIDON AJAKSI. MEILLE NÄINÄ AIKOINA JA TULEVAISUUDESSA ON TÄRKEÄÄ ETTÄ ASIAKKAAT SAAVAT OMAN PIENEN TILAN TULLA RENTOUTUMAAN. 

OPISKELIJOIDEN VALMISTUMINEN SIIRTYY JA NÄIN OLLEN MEILLÄ ON KESÄLLÄ ENEMMÄN TEKIJÖITÄ KUN NORMAALISTI. TUTKINTO NÄYTÖT MYÖS SIIRTYIVÄT ELI PYSYKÄÄHÄN KUULOLLA NÄYTTÖTARJOUSTEN KANSSA. 


AURINKOISTA TIISTAITA KAIKILLE.  

BLOGI

Meillä on nettisivuillemme juuri aukaistu verkkokauppa, josta pystyy kätevästi tilaamaan lahjakortit  sekä ostamaan eri palveluja ja tuotteita. Olemme kiitollisia jos tuette toimintaamme juuri lahjakortin ostolla tai minkään muun tuotteen hankinnalla juuri näinä aikoina jotka ovat haastavia ihan kaikille yrityksille!

Tänäkin vuonna näinä aikoina on nyt mahdollista hankkia paljon toivotut ja suositus Äitienpäivälahjat lahjakortin muodossa. Olemme tehneet teille tärkeille asiakkaille super- etuja. Jalkahoidoista huikeita tarjouksia. Hemmottelevat hoidot sekä ihanat kasvohoidot odottavat myös lahjansaajaa. 

Olemme erittäin kiitollisia #tukekaapienyrittäjiä 

Ystävällisin terveisin, 

Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan opiskelijat ja henkilökunta


MAALISKUU

Meillä on ihania keväisiä uutisia teille. Nyt kun aurinko paistaa on aika tulla laittamaan itseään kuntoon kevättä varten, Etelä-Suomen kosmetologikoulun hoitolaan :)
Koko maaliskuun ajan tarjouksessa on kasvo-jalkahoitopaketin varanneille kestovärit joko kulmille tai ripsille tai pikakäsihoito veloituksetta.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin, lisätietoja saat kysymällä!
Kasvohoidossa ihosi analysoidaan ja valitaan juuri sinulle sopivat tuotteet, iho puhdistetaan ja käydään läpi ongelmakohtia. Kasvohoidon parhautta on hieronta,
klassinen hieronta vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa, parantaen ihosolujen ja kudosten hapen sekä ravinnonsaantia, ja pehmentää ihoa. Ihoa kiinteyttävät liikkeet
yhdistettynä juuri sinulle sopiviin tuotteisiin takaavat parhaan lopputuloksen. Lopussa laitettavalla naamiolla saadaan vielä tehostettua jo hoidossa tehtyä työtä.
Kulmien siistiminen kuuluu aina kasvohoitoon.
Jalkahoidossa saat jalkasi kauniiksi kevättä varten. Meillä on myynissä opin lakkoja mikäli haluat lakkauksen jalkahoidon yhteydessä, tai voit tuoda oman lakan
mukanasi jolloin veloitamme lakkauksesta kaksi euroa.
Nyt kun valittavana on pikakäsihoito tai kestovärjäys niin kerron teille vielä hieman niistä.
Kestovärit valitaan asiakkaan toiveiden mukaan tai suosittelemme sinulle sopivaa väriä.
Kun puolestaan taas pikakäsihoidossa käydään kynnet ja kynsinauhat läpi sekä siistitään ne. Kädet hierotaan ja hoitoon käytämme ammattituotteita.
Saat hoidoissamme kotihoito ohjeita ja tietoja tuotteista, joilla pystyt ylläpitää ihosi kuntoa. Mikä ihana tilaisuus laittaa itsensä kuntoon alkavaa kevättä
varten ja odotella tulevia aurinkoisia kelejä :)
-Siiri

Haasttattelussa Etelä-Suomen kosmetologikoulun opiskelijamme Emmi

Haastattelin kesällä valmistuvaa opiskelijaa opintojen kulusta ja siitä miten ne ovat sujuneet.

Mikä on ollut parasta opiskelussa?

Ehdottomasti koulun mukava ilmapiiri sekä pienet ryhmät, joissa opetus on henkilökohtaistettua. Parasta on myös opiskelijakaverit joilla on myös samat mielenkiinnon kohteet (alaan littyvät asiat). Nopea tempoinen kolutus on myös iso plussa. Ihanat asiakkaat myös piristävät päiviä.

Miksi suosittelisit kouluamme?

Nopea tempoinen opiskelu että mielenkiintoiset sekä monipuoliset oppitunnit ja koulutukset alaan liittyvistä asioista. Koulussamme on pitkät tauot, jolloin jaksaa pitkätkin päivät. Koulumme sijainti on loistava ja asiakkaita riittää jokaiselle päivälle. Koulussamme on myös ihanat opettajat, joiden kanssa rentoa ja mukavaa.

Mitä mieltä olet alastamme?

Olen tykännyt. Ala on ollut mielessäni jo pienestä asti ja koulutus vastasi odotuksiani. Tältä alalta oppii paljon hyödyllisiä asiaoita myös omaan päivittäiseen arkielämään. Ala on myös oiva jos oman yrityksen perustaminen kiinostaa, sekä nykyään asiakas kuntaa on paljon ja se kasvaa koko ajan.

Mikä on ollut hankalinta koulun aikana?

Normaalia lyhyemmät lomat sekä tiukat aikataulut, joihin kyllä tottuu koulun edetessä. Jotkut kokeet ovat myös tuntuneet hankalilta, mutta käytäntö on onneksi meillä pääosassa.

-Kosmetologikoulun opiskelija Janika

Viikot 8 & 9

Viikoilla 8 sekä 9 meillä on muutamia tarjouksia joihin kannattaa tarttua!

Geelilakkaukset ovat tarjouksessa 20 eurolla (norm. 38€) Geelilakkojen sävyjä löytyy monia erilaisia, joten voit valita mieleisesi! :) Geelilakkaukset tehdään omaan kynteen ja lakat kovetetaan uunissa, mutta eivät ole kuitenkaan rakennekynnet.

Nuorisoihonpuhdistus 25€ (norm. 34€) Iho pintapuhdistetaan ja pehmitetään kuorinnalla ja höyryllä. Ihoa syväpuhdistetaan komedoraudalla ja puhdistuksen jälkeen iho desinfioidaan, jonka jälkeen laitetaan naamio sekä päivävoide.

Ihonpuhdistus hellävaraisella laitteella esimerkiksi timanttihionta tai skin scrub 29€ (norm. 36€). Aluksi tehdään pintapuhdistus, jonka jälkeen aloitetaan konehoito.

Timanttihionta kuorii, pehmentää ihoa, tasoittaa ihon väriä sekä tehostaa aineiden imeytymistä. Timanttihionta sopii vanhemmalle iholle.

Skin scrub hieroo syvemmältä kuin sormet, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, puhdistaa, kuorii sekä tasoittaa ihon väriä. Skin scrub sopii nuorekkaammalle iholle.

Lisätietoja saat meiltä kysymällä. Tarjoukset voimassa vain viikoilla 8 ja 9. Varaathan aikasi sen mukaisesti.

Kevättä odotellessa on ihanaa hoitaa itseään ja tulla rentoutumaan, tervetuloa!

Pihla ja Siiri :)

Ystävänpäivä

Tervetuloa viettämään 14.2 ystävänpäivää hoitolaamme. Tule nauttimaan ja rentoutumaan ystäväsi tai jonkun muun läheisesi kanssa.

Ystävänpäivä lähenee eli pian pääsemme viettämään ystävien ja pariskuntien juhlaa. Suomessa ystävänpäivä ei ole vain pariskuntien juhla vaan monelle se päivä on myös ystävyyden päivä. Ystävänpäivänä on ihanaa muistaa jotain tärkeää ja rakasta ihmistä elämässään. Muistuta rakkaimpaasi hoidolla, lahjakorteilla tai myymälästä löytyvillä tuotteilla. Jos et keksi sopivaa lahjaa tai haluat lisätietoa hoidoista ota meihin yhteyttä tai tule käymään paikan päälle.

Jos tulette ystäväsi kanssa yhdessä hoitoihin ystävänpäivänä, saatte toisen hoidon puoleen hintaan!

Pihla ja Taika <3

Sokerointi

Huom talvilomailijat!

Näin kevään ja kesän lähestyessä alkaa kiinnittämään enemmän huomiota ihokarvoihin ja ihon hyvinvointiin. Sokerointi on helppo ja nopea, samalla ihoa kuoriva ja hoitava tapa poistattaa ihokarvoja. Karvat lähtevät juurineen jolloin iho pysyy sängettömänä pitkään. Kesän ja lomamatkojen tullessa sokerointi on paras vaihtoehto verrattuna normaaliin sheivaamiseen, jolloin sänki ilmestyy jo seuraavina päivinä. Meillä hoitolassamme ovat käytössä Alexandria professionalin tuotteet, joilla saamme aikaiseksi pehmeän ja miellyttävän lopputuloksen.

-Emmi

Vanhojentanssi meikit

Vanhojentanssit lähestyvät ja valmistelut kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Oppilaamme ovat juuri käyneet monipuolisen meikkikurssin ihanan Pipsan opastuksella ja ovat nyt valmiita tuleviin meikkeihin. Meiltä voi varata 6.2. vanhojentanssimeikin oppilastyönä.

Vanhojen tanssit on pitkään jatkunut suomalainen perinne, jota viettävät lukiossa toiseksi viimeistä vuotta opiskelevat oppilaat. Vanhojentanssit ovat monelle yksi lukion kohokohdista. Tansseissa oppilaat pääsevät loistamaan puvuillaan, meikeillään ja kampauksillaan. Monet pääsevät tällä tavoin toteuttamaan itseään ja omaa tyyliään. Ennen oli tapana pukeutua vanhahtavaan tyyliin ja mennä täysin koreografian mukaan. Nykyään onneksi oppilaat pääsevät itse lopputanssissa vaikuttamaan koreografiaan ja tietenkin omaan olemukseensa.

Ehostus on tärkeä osa kokonaisuutta ja antaa ilmettä kasvoille. Meikki tekee kokonaisuudesta viimeistellyn ja täydellisen. Meikistä voi tehdä oman näköisensä ja omaan tyyliin sopivan. Meikistä voi tehdä kevyen tai vahvan, ilta- tai päivämeikin.

-Taika :)


Meikkaus

Vuoden vaihduttua meillä on päivitelty meikkivarastoja, järjestetty meikit ja testattu vähän niitä:) Meikit ovat löytäneet myös myymälän puolella uudelle näkyvämmälle paikalle. Meillä on myymälässä kosmetiikkasarja MSCHIC, ja tällä hetkellä tuotteet on alennetuin hinnoin myynnissä ;)

Viimeviikosta alkaen opiskelijat ovat olleet meikkaus koulutuksessa, taitoja on hiottu ja harjoiteltu uusia kikkoja. Samoin sävyjen yhteensopivuutta on mietitty ja miten saada oikeat värit valittua asiakkaalle. Pipsa Stenlund on ollut järjestämässä meille tämän ihanan meikkiopetuksen. Pipsa on lahtelainen meikkaaja, kuka on epäsäännöllisen säännöllisesti tehnyt meikkaajan töitä jo kahdeksan vuotta. Nyt kun parhaat niksit, ja oikeaoppiset taidot on kaikilla hallussa, niin ihana päästä näyttämään taitoja hoitolanpuolella. Olemme tehneet harjoitusmeikkejä toisillemme ja kokeiltu erilaisia tyylejä. Myös opettajat ovat saaneet osansa meikistä ;) On ollut kyllä kivaa taas kun on jotain normaali arjesta poikkeavaa. Kaikki pöydät notkuu meikeistä ja välineistä, kuten nuo ihanat siveltimet. Ja tytöt pääsevät toteuttamaan itseään meikatessa toisiaan:) Tälläviikolla meillä on meikkien kanssa vielä täysi tohina päällä. Kosmetologin ammatti on paljon muutakin kun meikkejä mutta nämä taidot on kyllä hyvä olla kaikilla kosmetologeilla ja mikä parasta, meillä kyllä panostetaan näihin kurssien sisältöihin.

Jos haaveilet kosmetologin ammatista niin ensikuussa alkaa taas uusi kurssi, sinne on vielä muutama paikka vapaana. Lisätietoja saa soittamalla meille:)

-Siiri

Tässä vielä myymälästä kuvaa

Mietitkö millaisen joululahjan ostat työkaverille, työntekijälle?


Meiltä löydät ihanat hoitolapalvelut pukinkonttiin! Valikoimastamme löytyy mm. jalka-, kasvo- ja käsihoitoja. Lisäksi kylmään talveen tuo iloa vaikka kuumakivihieronta. Meiltä löytyy myös spa- ja luxushoitoja. Työpäivän jälkeen tai ennen työpäivää on ihanaa päästä rentoutumaan. Tulethan ostamaan meiltä joululahjat!


Joulunavaus lauantaina 23.11
Joulu tekee tuloaan ja tuo tullessaan paljon lämmintä tunnelmaa ja ihania
jouluvalmisteluja. Kiireen keskellä on hyvä myös pysähtyä ja muistaa että jouluna
tärkeää on myös rauhoittuminen ja läheisten muistaminen.
Unohda joulun kiireet ja tule rentoutumaan hoitolaamme. <3
Lahdessa vietetään joulunavausta lauantaina 23.11, jolloin myös me olemme
avoinna klo 9-14.
Vapaana vielä aamuaikoja esimerkiksi kasvo- tai jalkahoitoon. Ajanvaraukset
soittamalla numeroon: 037822880.
Päivän aikana ohjelmassa pikakäsihoitoja ja kestovärejä ilman ajanvarausta,
sekä vaatekutsut joissa paikalla NOSH:in edustaja malliston kanssa klo 10-14.
Tule rentoutumaan ja tekemään löytöjä!


Muistathan myös hankkia lahjakortit hyvissä ajoin pukinkonttiin ja hyödyntää
samalla marraskuun tuntuvan lahjakorttiedun.

" Lahjakortin (min.40€) ostajalle 10€ arvoinen lahjakortti kaupan päälle"

Myymälästä myös paljon lahjaideoita.


Ihanaa ja rauhallista joulunodotusta kaikille! <3


18.6.2019

Mitä kosmetologi opintojen jälkeen?

Monella herää kysymys, että mitäs sitten koulun jälkeen tekisi?
Kosmetologista on yleinen harhakuva, että ainut vaihtoehto on yrittäjyys.
Suurin osa valmistuneista alkavatkin yrittäjiksi, mutta vaihtoehtoja on monia.
Avaan tässä muutamia:
Kosmetologina voit työskennellä muuallakin kuin hoitolassa tai omassa yrityksessä.
Esimerkiksi kauppojen kosmetiikkaosaston myyjät ovat usein kosmetologeja.
Myös kosmetiikan maahantuojien kanssa voi alkaa tekemään yhteistyötä.
Kuitenkin eniten kosmetologit työskentelevät kylpylöissä, isoissa hoitoloissa tai omissa
yrityksissä.
Jos jatkokoulutus kiinnostaa, niin kosmetologille löytyy myös alan korkeakoulututkinto
ammattikorkeakoulussa, mutta omaa osaamista voi hyvin päivittää ja lisätä myös erinäisillä kursseilla.
Kauneudenhoitoalan korkeakoulututkinto on nimeltään estenomi (AMK).
Estenomi on kauneudenhoitoalalla joustavasti toimiva asiantuntija. Hän työskentelee erilaisten
kauneudenhoitoalan ammattilaisten kanssa ja pystyy tarvittaessa toimimaan yhdyssiteenä esimerkiksi kosmetiikan tuotekehityksen, oston ja markkinoinnin välillä.

Tekstin on kirjoittanut toukokuussa 2019 valmistunut opiskelija Hanna.

17.6.2019

Opiskelun ja työharjoittelun arkea Etelä-Suomen Kosmetologikoulussa:

Aloitimme työharjoittelun hoitolassa noin vuosi sitten. Aluksi kaikki tuntui vähän jännittävältä, oli epävarma valinnoista ja tarvitsi opettajalta ja vanhemmilta opiskelijoilta apua. Virheiden tekemistä pelkäsi, vaikka on ihan normaalia, että niitä saattaa tulla alussa. Meillä oli paljon opittavaa ja muistettavaa esimerkiksi työjärjestyksessä ja hierontakaavoissa. Muistamme vieläkin kuinka jännitimme ensimmäisiä kasvohoitojamme asiakkaille. Tärkeää oli myös oppia tekemään hoidot oikeassa ajassa ja alkuvaiheessa hoidot venyivät kun ei ollut kokemusta.

Ajan kuluessa työjärjestykset oppi muistamaan ja alkoi tulla varmemmaksi valinnoistaan. Asiakaspalvelussa tuli rohkeammaksi kun tietoa alkoi kertymään hoitoihin ja tuotteisiin liittyen. Ensimmäiset näytöt teimme joulukuussa ja se jännitti sekä hermostutti kaikkia. Mutta näytöt menivät hyvin kaikilla ja sen jälkeen tunnelma oli rentoutuneempi. Ensimmäisistä näytöistä oppi paljon ja niiden jälkeen tekeminen alkoi olla varmempaa hoitolassa. Helmikuussa olimme messuilla töissä, ne jännittivät hieman aluksi, mutta menivät lopulta hyvin ja saimme hyvää oppia asiakaspalveluun liittyen. Toiset näyttömme suoritimme huhtikuussa ja ne eivät enää tuntuneet yhtä jännittävälle verrattuna ensimmäisiin.

Työharjoittelun loppuvaiheessa kokemusta on kertynyt jo niin paljon, etteivät hoitojen tekeminen tai asiakaspalvelu enää jännitä ja tekeminen on varmaa ja rennon oloista kaikissa hoidoissa. Osaamme kertoa asikkaalle hoidon kulusta ja tuotteista. Pystymme tekemään itse valintoja ja ottamaan vastuuta hoidoissa ilman opettajan suurempaa apua.

Tekstin ovat kirjoittaneet toukokuussa 2019 valmistuneet opiskelijat Anastasia ja Laura:)

30.5.2019

Opiskelusta Etelä-Suomen Kosmetologikoulussa!

Hei!
Olen nyt keväällä valmistunut kosmetologi Etelä-Suomen Kosmetologikoululta. Kerron tässä postauksessa hieman omaa kokemusta opiskelusta!
Ensin hieman itsestäni; olen 24-vuotias kahden lapsen äiti. Tämä ammatillinen koulutus on minulle jo kolmas, ei ole vielä aikaisemmat olleet ihan sitä mitä sitten haluaisikaan tehdä, mutta tämä kosmetologin työ on kyllä monipuolista ja mielenkiintoista. Asun Haminassa joten koulumatka on melko pitkä; noin 120 km suuntaansa.
Olen suorittanut opiskeluni monimuotona, eli kävin alkuun täysipäiväisesti töissä ja vapaapäivinä
koulussa. Joulukuussa jäin äitiyslomalle ja jatkoin siten koulunkäyntiä.
Minulle monimuoto-opiskelu sopi todella hyvin. Sain tehtyä töitä ja käytyä koululla tekemässä
käytännön työt. En ole mikään tunneilla istuja vaan haluan heti päästä hommiin, joten minulle
sopi hyvin, että teorian opiskelin kotona ja koululla pääsin heti käytännön harjoitteluun.
Monimuoto-opiskelijan haaste onkin siinä, että kaikki teoria opiskellaan pääsääntöisesti kotona,
vaikka koulullakin voi osallistua teoriatunneille, jos tuntuu ettei kotona saa opiskeltua kaikkea.
Kotiin sai aina kasan teoriaan painottuvia papereita kunhan muisti hieman kysellä niiden
perään. Monimuoto-opiskelijana suurin vastuu opiskelun etenemisestä on sinulla itselläsi, pitää
olla oma-aloitteinen ja ahkera!
Ilmoitin aina etukäteen päivät kun menin koululle, että osattiin myös varata minulle asiakkaita ja
suunnitella päiviä vähän sen mukaan mitä minulta oli vielä jäänyt tekemättä.
Ensimmäisten näyttöjen lähestyessä otin töistä 1kk palkatonta opintovapaata ja kävin joka päivä
koululla tehostamassa käytännön työtä niin, että näytöt menivät helposti.
Kyselin myös etukäteen aina mahdolliset koulutuspäivät esim kuumakivi, aromahieronta ja
sokerointi jotta pystyin pyytämään vapaata töistä ja pysyisin ryhmän mukana.
Itse kävin monimuotona koulutuksen samassa ajassa kuin päiväopiskelijat eli 17kk ja se
todellakin vaatii työtä, mutta mikään mahdottomuus se ei todellakaan ole!
Monimuotona voi toki käydä myös koulun niin, että se kestää kauemmin, itse halusin koulun alta
pois jotta pääsee taas eteenpäin. Olenkin luonteeltani hieman "kaikki heti nyt minulle" :D
Näillä eteenpäin!

Tekstin on kirjoittanut toukokuussa 2019 valmistunut Hanna :)

02.05.2019

Gel color- lakkaus

Gel color- lakkauksessa oman kynnen päälle kovetetaan UV-uunissa kiiltävä lakka. Lakkaukseen kuuluu alus- ja päällyslakat. Lakkauksia kovetetaan uunissa 30 sek. ajan. Rakennekynsiä luonnollisempi ja hellävaraisempi lakkaus kestää kynsissä noin 2-3 viikkoa. Lakkaus on aivan normaalin näköinen, mutta kestää kynsissä pidempään paremman ja siistimmän näköisenä.

Lakkaus suojaa hyvin omaa kynttä ja sopii esimerkiksi heille, joilla kynsien liuskoittuminen on ongelmana. Jos omat kyntesi ovat lyhyet, katkeilevat ja liuskoittuvat, etkä saa niitä kasvatettua, saat kestolakkauksen avulla kasvatettua halutessasi omaa kynttäsi. Lakkaus tekee kynnestä vahvan ja kovan ja näin oma kyntesi voi kasvaa sen alla.

Opiskelija Laura



Opiskelijamme tekevät myös taitavia geelilakkauksia. Käytössämme ovat O.P.I:n laadukkaat geelilakat, joista saat valita itsellesi mieleisen kauniin sävyn.

Tai haluaisitko esimerkiksi ihollesi luonnollisen päivetyksen? Teemme hoitolassamme myös suihkurusketuksia, joka on helppo ja turvallinen tapa hankkia kaunis ja tasainen sävy ihollesi. Käytössämmeovat Fakebake suihkurusketustuotteet. 

Ennen suihkurusketukseen tuloa:

  1. Kuori iho vuorokautta ennen suihkurusketukseen tuloa
  2. Kosteuta ihoa riittävästi
  3. Ihon tulee olla puhdas, joten ei deodoranttia tai voiteita iholle
  4. Ota mukaan löysät vaatteet jotka voit pukea päälle rusketuksen jälkeen
  5. Aja ihokarvat noin vuorokausi ennen rusketukseen tuloa

Tutustuthan myös hoitolamme muihin palveluihin. Tarjoamme esimerkiksi ihoystävällisen karvanpoiston sokeroinnilla.

Tervetuloa!

Opiskelijat Marjut, Janita ja Anastasia


30.4.2019

Kohti kesää! 

Onko ihosi talven jäljiltä kuiva, samea ja eloton?

Näin keväällä olisi hyvä aika ehostaa kasvoja ja kuoria talven jäämät pois.

Timanttihionta on tehokas, kivuton, ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava erikoiskasvohoito. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja "tukkoisuuteen", pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin ja laajentuneisiin huokosiin. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle esim. mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Parhaimman tuloksen timanttihionnalla tule sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan. Mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta!

Näin keväällä on hyvä tehdä sarjahoito koska hoidon jälkeen ei suositella suoraa auringonvaloa.

Onko ihosi talven jäljiltä kuiva, samea, eloton ja epäpuhtaudet ovat tiukassa?

Skin scrub kirkastaa ja puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi.

Skin scrub on kivuton ultraäänipuhdistus joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoitoa jatketaan hoitoaineen imeytyksellä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä.

Parhaimman tuloksen Skin scrubilla saa sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan. Mutta tässäkin jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia aikaiseksi!

Muutamia huomioita milloin kumpakaan laitteista ei käy - Jos sinulla on iholla tulehdus, akne tai aknelääkitys.

Soita rohkeasti ja kysy lisää, jos jäi kysyttävää, mietitään yhdessä, kumpi olisi parempi vaihtoehto!

Ajanvaraus Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan oppilastöihin EANA Centerin aukioloaikoina numerosta 03 7822 880. Mikäli emme heti pysty vastaamaan, soitamme Teille takaisin mahdollisimman pian.

Tekstin on kirjoittanut: opiskelija Hanna

Sokerointi

03.04.2019

Nyt olisi oiva aika kokeilla, kesä lähestyy ja mikä olisi sen mukavampaa kuin pehmeät karvattomat sääret?