ÄIDILLE, MUMMILLE,ISOMUMMILLE

OLEMME TEHNEET VERKKOKAUPPAAN TARJOUKSIA ÄITIENPÄIVÄÄ AJATELLEN. 

MYYMÄLÄSSÄ PALVELEMME TEITÄ 5.-9.5.2020 KLO 9-17. PALJON TOIVOTUT HEMMOTTELEVAT JA HOITAVAT LAHJAKORTIT ÄIDILLE, MUMMILLE, ISOMUMMILLE. PIRISTÄ JA MUISTA MEIDÄN JA POSTIN AVULLA LÄHEISIÄSI. 

TÄLLÄ VIIKOLLA TEEMME PIENTÄ REMONTTIA HOITOLASSA JOLLA TAKAAMME JOKAISELLE ASIAKKAALLE YKSITYISEN JA HYGIENISEMMAN OMAN TILAN HOIDON AJAKSI. MEILLE NÄINÄ AIKOINA JA TULEVAISUUDESSA ON TÄRKEÄÄ ETTÄ ASIAKKAAT SAAVAT OMAN PIENEN TILAN TULLA RENTOUTUMAAN. 

OPISKELIJOIDEN VALMISTUMINEN SIIRTYY JA NÄIN OLLEN MEILLÄ ON KESÄLLÄ ENEMMÄN TEKIJÖITÄ KUN NORMAALISTI. TUTKINTO NÄYTÖT MYÖS SIIRTYIVÄT ELI PYSYKÄÄHÄN KUULOLLA NÄYTTÖTARJOUSTEN KANSSA. 


AURINKOISTA TIISTAITA KAIKILLE.  

BLOGI

Meillä on nettisivuillemme juuri aukaistu verkkokauppa, josta pystyy kätevästi tilaamaan lahjakortit  sekä ostamaan eri palveluja ja tuotteita. Olemme kiitollisia jos tuette toimintaamme juuri lahjakortin ostolla tai minkään muun tuotteen hankinnalla juuri näinä aikoina jotka ovat haastavia ihan kaikille yrityksille!

Tänäkin vuonna näinä aikoina on nyt mahdollista hankkia paljon toivotut ja suositus Äitienpäivälahjat lahjakortin muodossa. Olemme tehneet teille tärkeille asiakkaille super- etuja. Jalkahoidoista huikeita tarjouksia. Hemmottelevat hoidot sekä ihanat kasvohoidot odottavat myös lahjansaajaa. 

Olemme erittäin kiitollisia #tukekaapienyrittäjiä 

Ystävällisin terveisin, 

Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan opiskelijat ja henkilökunta


MAALISKUU

Meillä on ihania keväisiä uutisia teille. Nyt kun aurinko paistaa on aika tulla laittamaan itseään kuntoon kevättä varten, Etelä-Suomen kosmetologikoulun hoitolaan :)
Koko maaliskuun ajan tarjouksessa on kasvo-jalkahoitopaketin varanneille kestovärit joko kulmille tai ripsille tai pikakäsihoito veloituksetta.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakortteihin, lisätietoja saat kysymällä!
Kasvohoidossa ihosi analysoidaan ja valitaan juuri sinulle sopivat tuotteet, iho puhdistetaan ja käydään läpi ongelmakohtia. Kasvohoidon parhautta on hieronta,
klassinen hieronta vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa, parantaen ihosolujen ja kudosten hapen sekä ravinnonsaantia, ja pehmentää ihoa. Ihoa kiinteyttävät liikkeet
yhdistettynä juuri sinulle sopiviin tuotteisiin takaavat parhaan lopputuloksen. Lopussa laitettavalla naamiolla saadaan vielä tehostettua jo hoidossa tehtyä työtä.
Kulmien siistiminen kuuluu aina kasvohoitoon.
Jalkahoidossa saat jalkasi kauniiksi kevättä varten. Meillä on myynissä opin lakkoja mikäli haluat lakkauksen jalkahoidon yhteydessä, tai voit tuoda oman lakan
mukanasi jolloin veloitamme lakkauksesta kaksi euroa.
Nyt kun valittavana on pikakäsihoito tai kestovärjäys niin kerron teille vielä hieman niistä.
Kestovärit valitaan asiakkaan toiveiden mukaan tai suosittelemme sinulle sopivaa väriä.
Kun puolestaan taas pikakäsihoidossa käydään kynnet ja kynsinauhat läpi sekä siistitään ne. Kädet hierotaan ja hoitoon käytämme ammattituotteita.
Saat hoidoissamme kotihoito ohjeita ja tietoja tuotteista, joilla pystyt ylläpitää ihosi kuntoa. Mikä ihana tilaisuus laittaa itsensä kuntoon alkavaa kevättä
varten ja odotella tulevia aurinkoisia kelejä :)
-Siiri

Haasttattelussa Etelä-Suomen kosmetologikoulun opiskelijamme Emmi

Haastattelin kesällä valmistuvaa opiskelijaa opintojen kulusta ja siitä miten ne ovat sujuneet.

Mikä on ollut parasta opiskelussa?

Ehdottomasti koulun mukava ilmapiiri sekä pienet ryhmät, joissa opetus on henkilökohtaistettua. Parasta on myös opiskelijakaverit joilla on myös samat mielenkiinnon kohteet (alaan littyvät asiat). Nopea tempoinen kolutus on myös iso plussa. Ihanat asiakkaat myös piristävät päiviä.

Miksi suosittelisit kouluamme?

Nopea tempoinen opiskelu että mielenkiintoiset sekä monipuoliset oppitunnit ja koulutukset alaan liittyvistä asioista. Koulussamme on pitkät tauot, jolloin jaksaa pitkätkin päivät. Koulumme sijainti on loistava ja asiakkaita riittää jokaiselle päivälle. Koulussamme on myös ihanat opettajat, joiden kanssa rentoa ja mukavaa.

Mitä mieltä olet alastamme?

Olen tykännyt. Ala on ollut mielessäni jo pienestä asti ja koulutus vastasi odotuksiani. Tältä alalta oppii paljon hyödyllisiä asiaoita myös omaan päivittäiseen arkielämään. Ala on myös oiva jos oman yrityksen perustaminen kiinostaa, sekä nykyään asiakas kuntaa on paljon ja se kasvaa koko ajan.

Mikä on ollut hankalinta koulun aikana?

Normaalia lyhyemmät lomat sekä tiukat aikataulut, joihin kyllä tottuu koulun edetessä. Jotkut kokeet ovat myös tuntuneet hankalilta, mutta käytäntö on onneksi meillä pääosassa.

-Kosmetologikoulun opiskelija Janika

Viikot 8 & 9

Viikoilla 8 sekä 9 meillä on muutamia tarjouksia joihin kannattaa tarttua!

Geelilakkaukset ovat tarjouksessa 20 eurolla (norm. 38€) Geelilakkojen sävyjä löytyy monia erilaisia, joten voit valita mieleisesi! :) Geelilakkaukset tehdään omaan kynteen ja lakat kovetetaan uunissa, mutta eivät ole kuitenkaan rakennekynnet.

Nuorisoihonpuhdistus 25€ (norm. 34€) Iho pintapuhdistetaan ja pehmitetään kuorinnalla ja höyryllä. Ihoa syväpuhdistetaan komedoraudalla ja puhdistuksen jälkeen iho desinfioidaan, jonka jälkeen laitetaan naamio sekä päivävoide.

Ihonpuhdistus hellävaraisella laitteella esimerkiksi timanttihionta tai skin scrub 29€ (norm. 36€). Aluksi tehdään pintapuhdistus, jonka jälkeen aloitetaan konehoito.

Timanttihionta kuorii, pehmentää ihoa, tasoittaa ihon väriä sekä tehostaa aineiden imeytymistä. Timanttihionta sopii vanhemmalle iholle.

Skin scrub hieroo syvemmältä kuin sormet, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, puhdistaa, kuorii sekä tasoittaa ihon väriä. Skin scrub sopii nuorekkaammalle iholle.

Lisätietoja saat meiltä kysymällä. Tarjoukset voimassa vain viikoilla 8 ja 9. Varaathan aikasi sen mukaisesti.

Kevättä odotellessa on ihanaa hoitaa itseään ja tulla rentoutumaan, tervetuloa!

Pihla ja Siiri :)

Ystävänpäivä

Tervetuloa viettämään 14.2 ystävänpäivää hoitolaamme. Tule nauttimaan ja rentoutumaan ystäväsi tai jonkun muun läheisesi kanssa.

Ystävänpäivä lähenee eli pian pääsemme viettämään ystävien ja pariskuntien juhlaa. Suomessa ystävänpäivä ei ole vain pariskuntien juhla vaan monelle se päivä on myös ystävyyden päivä. Ystävänpäivänä on ihanaa muistaa jotain tärkeää ja rakasta ihmistä elämässään. Muistuta rakkaimpaasi hoidolla, lahjakorteilla tai myymälästä löytyvillä tuotteilla. Jos et keksi sopivaa lahjaa tai haluat lisätietoa hoidoista ota meihin yhteyttä tai tule käymään paikan päälle.

Jos tulette ystäväsi kanssa yhdessä hoitoihin ystävänpäivänä, saatte toisen hoidon puoleen hintaan!

Pihla ja Taika <3

Sokerointi

Huom talvilomailijat!

Näin kevään ja kesän lähestyessä alkaa kiinnittämään enemmän huomiota ihokarvoihin ja ihon hyvinvointiin. Sokerointi on helppo ja nopea, samalla ihoa kuoriva ja hoitava tapa poistattaa ihokarvoja. Karvat lähtevät juurineen jolloin iho pysyy sängettömänä pitkään. Kesän ja lomamatkojen tullessa sokerointi on paras vaihtoehto verrattuna normaaliin sheivaamiseen, jolloin sänki ilmestyy jo seuraavina päivinä. Meillä hoitolassamme ovat käytössä Alexandria professionalin tuotteet, joilla saamme aikaiseksi pehmeän ja miellyttävän lopputuloksen.

-Emmi

Vanhojentanssi meikit

Vanhojentanssit lähestyvät ja valmistelut kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Oppilaamme ovat juuri käyneet monipuolisen meikkikurssin ihanan Pipsan opastuksella ja ovat nyt valmiita tuleviin meikkeihin. Meiltä voi varata 6.2. vanhojentanssimeikin oppilastyönä.

Vanhojen tanssit on pitkään jatkunut suomalainen perinne, jota viettävät lukiossa toiseksi viimeistä vuotta opiskelevat oppilaat. Vanhojentanssit ovat monelle yksi lukion kohokohdista. Tansseissa oppilaat pääsevät loistamaan puvuillaan, meikeillään ja kampauksillaan. Monet pääsevät tällä tavoin toteuttamaan itseään ja omaa tyyliään. Ennen oli tapana pukeutua vanhahtavaan tyyliin ja mennä täysin koreografian mukaan. Nykyään onneksi oppilaat pääsevät itse lopputanssissa vaikuttamaan koreografiaan ja tietenkin omaan olemukseensa.

Ehostus on tärkeä osa kokonaisuutta ja antaa ilmettä kasvoille. Meikki tekee kokonaisuudesta viimeistellyn ja täydellisen. Meikistä voi tehdä oman näköisensä ja omaan tyyliin sopivan. Meikistä voi tehdä kevyen tai vahvan, ilta- tai päivämeikin.

-Taika :)


Meikkaus

Vuoden vaihduttua meillä on päivitelty meikkivarastoja, järjestetty meikit ja testattu vähän niitä:) Meikit ovat löytäneet myös myymälän puolella uudelle näkyvämmälle paikalle. Meillä on myymälässä kosmetiikkasarja MSCHIC, ja tällä hetkellä tuotteet on alennetuin hinnoin myynnissä ;)

Viimeviikosta alkaen opiskelijat ovat olleet meikkaus koulutuksessa, taitoja on hiottu ja harjoiteltu uusia kikkoja. Samoin sävyjen yhteensopivuutta on mietitty ja miten saada oikeat värit valittua asiakkaalle. Pipsa Stenlund on ollut järjestämässä meille tämän ihanan meikkiopetuksen. Pipsa on lahtelainen meikkaaja, kuka on epäsäännöllisen säännöllisesti tehnyt meikkaajan töitä jo kahdeksan vuotta. Nyt kun parhaat niksit, ja oikeaoppiset taidot on kaikilla hallussa, niin ihana päästä näyttämään taitoja hoitolanpuolella. Olemme tehneet harjoitusmeikkejä toisillemme ja kokeiltu erilaisia tyylejä. Myös opettajat ovat saaneet osansa meikistä ;) On ollut kyllä kivaa taas kun on jotain normaali arjesta poikkeavaa. Kaikki pöydät notkuu meikeistä ja välineistä, kuten nuo ihanat siveltimet. Ja tytöt pääsevät toteuttamaan itseään meikatessa toisiaan:) Tälläviikolla meillä on meikkien kanssa vielä täysi tohina päällä. Kosmetologin ammatti on paljon muutakin kun meikkejä mutta nämä taidot on kyllä hyvä olla kaikilla kosmetologeilla ja mikä parasta, meillä kyllä panostetaan näihin kurssien sisältöihin.

Jos haaveilet kosmetologin ammatista niin ensikuussa alkaa taas uusi kurssi, sinne on vielä muutama paikka vapaana. Lisätietoja saa soittamalla meille:)

-Siiri

Tässä vielä myymälästä kuvaa

Mietitkö millaisen joululahjan ostat työkaverille, työntekijälle?


Meiltä löydät ihanat hoitolapalvelut pukinkonttiin! Valikoimastamme löytyy mm. jalka-, kasvo- ja käsihoitoja. Lisäksi kylmään talveen tuo iloa vaikka kuumakivihieronta. Meiltä löytyy myös spa- ja luxushoitoja. Työpäivän jälkeen tai ennen työpäivää on ihanaa päästä rentoutumaan. Tulethan ostamaan meiltä joululahjat!


Joulunavaus lauantaina 23.11
Joulu tekee tuloaan ja tuo tullessaan paljon lämmintä tunnelmaa ja ihania
jouluvalmisteluja. Kiireen keskellä on hyvä myös pysähtyä ja muistaa että jouluna
tärkeää on myös rauhoittuminen ja läheisten muistaminen.
Unohda joulun kiireet ja tule rentoutumaan hoitolaamme. <3
Lahdessa vietetään joulunavausta lauantaina 23.11, jolloin myös me olemme
avoinna klo 9-14.
Vapaana vielä aamuaikoja esimerkiksi kasvo- tai jalkahoitoon. Ajanvaraukset
soittamalla numeroon: 037822880.
Päivän aikana ohjelmassa pikakäsihoitoja ja kestovärejä ilman ajanvarausta,
sekä vaatekutsut joissa paikalla NOSH:in edustaja malliston kanssa klo 10-14.
Tule rentoutumaan ja tekemään löytöjä!


Muistathan myös hankkia lahjakortit hyvissä ajoin pukinkonttiin ja hyödyntää
samalla marraskuun tuntuvan lahjakorttiedun.

" Lahjakortin (min.40€) ostajalle 10€ arvoinen lahjakortti kaupan päälle"

Myymälästä myös paljon lahjaideoita.


Ihanaa ja rauhallista joulunodotusta kaikille! <3


18.6.2019

Mitä kosmetologi opintojen jälkeen?

Monella herää kysymys, että mitäs sitten koulun jälkeen tekisi?
Kosmetologista on yleinen harhakuva, että ainut vaihtoehto on yrittäjyys.
Suurin osa valmistuneista alkavatkin yrittäjiksi, mutta vaihtoehtoja on monia.
Avaan tässä muutamia:
Kosmetologina voit työskennellä muuallakin kuin hoitolassa tai omassa yrityksessä.
Esimerkiksi kauppojen kosmetiikkaosaston myyjät ovat usein kosmetologeja.
Myös kosmetiikan maahantuojien kanssa voi alkaa tekemään yhteistyötä.
Kuitenkin eniten kosmetologit työskentelevät kylpylöissä, isoissa hoitoloissa tai omissa
yrityksissä.
Jos jatkokoulutus kiinnostaa, niin kosmetologille löytyy myös alan korkeakoulututkinto
ammattikorkeakoulussa, mutta omaa osaamista voi hyvin päivittää ja lisätä myös erinäisillä kursseilla.
Kauneudenhoitoalan korkeakoulututkinto on nimeltään estenomi (AMK).
Estenomi on kauneudenhoitoalalla joustavasti toimiva asiantuntija. Hän työskentelee erilaisten
kauneudenhoitoalan ammattilaisten kanssa ja pystyy tarvittaessa toimimaan yhdyssiteenä esimerkiksi kosmetiikan tuotekehityksen, oston ja markkinoinnin välillä.

Tekstin on kirjoittanut toukokuussa 2019 valmistunut opiskelija Hanna.

17.6.2019

Opiskelun ja työharjoittelun arkea Etelä-Suomen Kosmetologikoulussa:

Aloitimme työharjoittelun hoitolassa noin vuosi sitten. Aluksi kaikki tuntui vähän jännittävältä, oli epävarma valinnoista ja tarvitsi opettajalta ja vanhemmilta opiskelijoilta apua. Virheiden tekemistä pelkäsi, vaikka on ihan normaalia, että niitä saattaa tulla alussa. Meillä oli paljon opittavaa ja muistettavaa esimerkiksi työjärjestyksessä ja hierontakaavoissa. Muistamme vieläkin kuinka jännitimme ensimmäisiä kasvohoitojamme asiakkaille. Tärkeää oli myös oppia tekemään hoidot oikeassa ajassa ja alkuvaiheessa hoidot venyivät kun ei ollut kokemusta.

Ajan kuluessa työjärjestykset oppi muistamaan ja alkoi tulla varmemmaksi valinnoistaan. Asiakaspalvelussa tuli rohkeammaksi kun tietoa alkoi kertymään hoitoihin ja tuotteisiin liittyen. Ensimmäiset näytöt teimme joulukuussa ja se jännitti sekä hermostutti kaikkia. Mutta näytöt menivät hyvin kaikilla ja sen jälkeen tunnelma oli rentoutuneempi. Ensimmäisistä näytöistä oppi paljon ja niiden jälkeen tekeminen alkoi olla varmempaa hoitolassa. Helmikuussa olimme messuilla töissä, ne jännittivät hieman aluksi, mutta menivät lopulta hyvin ja saimme hyvää oppia asiakaspalveluun liittyen. Toiset näyttömme suoritimme huhtikuussa ja ne eivät enää tuntuneet yhtä jännittävälle verrattuna ensimmäisiin.

Työharjoittelun loppuvaiheessa kokemusta on kertynyt jo niin paljon, etteivät hoitojen tekeminen tai asiakaspalvelu enää jännitä ja tekeminen on varmaa ja rennon oloista kaikissa hoidoissa. Osaamme kertoa asikkaalle hoidon kulusta ja tuotteista. Pystymme tekemään itse valintoja ja ottamaan vastuuta hoidoissa ilman opettajan suurempaa apua.

Tekstin ovat kirjoittaneet toukokuussa 2019 valmistuneet opiskelijat Anastasia ja Laura:)

30.5.2019

Opiskelusta Etelä-Suomen Kosmetologikoulussa!

Hei!
Olen nyt keväällä valmistunut kosmetologi Etelä-Suomen Kosmetologikoululta. Kerron tässä postauksessa hieman omaa kokemusta opiskelusta!
Ensin hieman itsestäni; olen 24-vuotias kahden lapsen äiti. Tämä ammatillinen koulutus on minulle jo kolmas, ei ole vielä aikaisemmat olleet ihan sitä mitä sitten haluaisikaan tehdä, mutta tämä kosmetologin työ on kyllä monipuolista ja mielenkiintoista. Asun Haminassa joten koulumatka on melko pitkä; noin 120 km suuntaansa.
Olen suorittanut opiskeluni monimuotona, eli kävin alkuun täysipäiväisesti töissä ja vapaapäivinä
koulussa. Joulukuussa jäin äitiyslomalle ja jatkoin siten koulunkäyntiä.
Minulle monimuoto-opiskelu sopi todella hyvin. Sain tehtyä töitä ja käytyä koululla tekemässä
käytännön työt. En ole mikään tunneilla istuja vaan haluan heti päästä hommiin, joten minulle
sopi hyvin, että teorian opiskelin kotona ja koululla pääsin heti käytännön harjoitteluun.
Monimuoto-opiskelijan haaste onkin siinä, että kaikki teoria opiskellaan pääsääntöisesti kotona,
vaikka koulullakin voi osallistua teoriatunneille, jos tuntuu ettei kotona saa opiskeltua kaikkea.
Kotiin sai aina kasan teoriaan painottuvia papereita kunhan muisti hieman kysellä niiden
perään. Monimuoto-opiskelijana suurin vastuu opiskelun etenemisestä on sinulla itselläsi, pitää
olla oma-aloitteinen ja ahkera!
Ilmoitin aina etukäteen päivät kun menin koululle, että osattiin myös varata minulle asiakkaita ja
suunnitella päiviä vähän sen mukaan mitä minulta oli vielä jäänyt tekemättä.
Ensimmäisten näyttöjen lähestyessä otin töistä 1kk palkatonta opintovapaata ja kävin joka päivä
koululla tehostamassa käytännön työtä niin, että näytöt menivät helposti.
Kyselin myös etukäteen aina mahdolliset koulutuspäivät esim kuumakivi, aromahieronta ja
sokerointi jotta pystyin pyytämään vapaata töistä ja pysyisin ryhmän mukana.
Itse kävin monimuotona koulutuksen samassa ajassa kuin päiväopiskelijat eli 17kk ja se
todellakin vaatii työtä, mutta mikään mahdottomuus se ei todellakaan ole!
Monimuotona voi toki käydä myös koulun niin, että se kestää kauemmin, itse halusin koulun alta
pois jotta pääsee taas eteenpäin. Olenkin luonteeltani hieman "kaikki heti nyt minulle" :D
Näillä eteenpäin!

Tekstin on kirjoittanut toukokuussa 2019 valmistunut Hanna :)

02.05.2019

Gel color- lakkaus

Gel color- lakkauksessa oman kynnen päälle kovetetaan UV-uunissa kiiltävä lakka. Lakkaukseen kuuluu alus- ja päällyslakat. Lakkauksia kovetetaan uunissa 30 sek. ajan. Rakennekynsiä luonnollisempi ja hellävaraisempi lakkaus kestää kynsissä noin 2-3 viikkoa. Lakkaus on aivan normaalin näköinen, mutta kestää kynsissä pidempään paremman ja siistimmän näköisenä.

Lakkaus suojaa hyvin omaa kynttä ja sopii esimerkiksi heille, joilla kynsien liuskoittuminen on ongelmana. Jos omat kyntesi ovat lyhyet, katkeilevat ja liuskoittuvat, etkä saa niitä kasvatettua, saat kestolakkauksen avulla kasvatettua halutessasi omaa kynttäsi. Lakkaus tekee kynnestä vahvan ja kovan ja näin oma kyntesi voi kasvaa sen alla.

Opiskelija Laura01.05.2019

Kevään ja kesän juhlat!

Valmistujaiset tai ylioppilasjuhlat tulossa? Jokainen haluaa varmasti hehkua ja näyttää kauniilta juhlapäivänänsa. Juhlameikki on nyt ajankohtainen, kun kaikki kevään ja kesän juhlat ovat lähestymässä. Meillä taitavat kosmetologiopiskelijat loihtivat sinulle toiveidesi mukaisen juhla- tai iltameikin.

Juhlameikkiä varten on hyvä valmistaa ihon valmistelu jo kotona. Meikki asettuu kasvoille kauniimmin kun iho on hyvin hoidettu. Kuorinta kannattaa tehdä kasvoille muutamaa päivää aikasemmin, ja ihoa tulisi kosteuttaa hyvin, jotta meikkipohjasta tulee kestävä ja tasainen. Valitsemme sinulle sopivat tuotteet ja värit yhdessä ennen ehostuksen aloittamista. 


Opiskelijamme tekevät myös taitavia geelilakkauksia. Käytössämme ovat O.P.I:n laadukkaat geelilakat, joista saat valita itsellesi mieleisen kauniin sävyn.

Tai haluaisitko esimerkiksi ihollesi luonnollisen päivetyksen? Teemme hoitolassamme myös suihkurusketuksia, joka on helppo ja turvallinen tapa hankkia kaunis ja tasainen sävy ihollesi. Käytössämmeovat Fakebake suihkurusketustuotteet. 

Ennen suihkurusketukseen tuloa:

  1. Kuori iho vuorokautta ennen suihkurusketukseen tuloa
  2. Kosteuta ihoa riittävästi
  3. Ihon tulee olla puhdas, joten ei deodoranttia tai voiteita iholle
  4. Ota mukaan löysät vaatteet jotka voit pukea päälle rusketuksen jälkeen
  5. Aja ihokarvat noin vuorokausi ennen rusketukseen tuloa

Tutustuthan myös hoitolamme muihin palveluihin. Tarjoamme esimerkiksi ihoystävällisen karvanpoiston sokeroinnilla.

Tervetuloa!

Opiskelijat Marjut, Janita ja Anastasia


30.4.2019

Kohti kesää! 

Onko ihosi talven jäljiltä kuiva, samea ja eloton?

Näin keväällä olisi hyvä aika ehostaa kasvoja ja kuoria talven jäämät pois.

Timanttihionta on tehokas, kivuton, ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava erikoiskasvohoito. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja "tukkoisuuteen", pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin ja laajentuneisiin huokosiin. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle esim. mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Parhaimman tuloksen timanttihionnalla tule sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan. Mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta!

Näin keväällä on hyvä tehdä sarjahoito koska hoidon jälkeen ei suositella suoraa auringonvaloa.

Onko ihosi talven jäljiltä kuiva, samea, eloton ja epäpuhtaudet ovat tiukassa?

Skin scrub kirkastaa ja puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi.

Skin scrub on kivuton ultraäänipuhdistus joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoitoa jatketaan hoitoaineen imeytyksellä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä.

Parhaimman tuloksen Skin scrubilla saa sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan. Mutta tässäkin jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia aikaiseksi!

Muutamia huomioita milloin kumpakaan laitteista ei käy - Jos sinulla on iholla tulehdus, akne tai aknelääkitys.

Soita rohkeasti ja kysy lisää, jos jäi kysyttävää, mietitään yhdessä, kumpi olisi parempi vaihtoehto!

Ajanvaraus Etelä-Suomen kosmetologikouluhoitolan oppilastöihin EANA Centerin aukioloaikoina numerosta 03 7822 880. Mikäli emme heti pysty vastaamaan, soitamme Teille takaisin mahdollisimman pian.

Tekstin on kirjoittanut: opiskelija Hanna

Sokerointi

03.04.2019

Nyt olisi oiva aika kokeilla, kesä lähestyy ja mikä olisi sen mukavampaa kuin pehmeät karvattomat sääret?