KOULUTUKSEN KUSTANNUKSET

Lisätietoa ja opiskelun kustannuksia koulutukseen liittyen voit tiedustella soittamalla aukioloaikoinamme p. 03 7822 880 tai sähköpostilla koulutusjohtajaltamme: toimisto@kosmetologikoulu.com.

Koulullamme on mahdollisuus suorittaa opintoja päiväopintoina tai monimuoto-opintoina.


Moduulikohtainen koulutus / tutkintoon valmistava koulutus ja niiden sisällöt:

- Ihon hoito & Ihon hoidon ohjaus

Sisältää kasvo,-jalka, -käsi ja vartalohoidon perusteet (tietopohjainen osaaminen, perushoitojen toteutus ja asiakkaan ohjaus sekä myyntityö). Osallistujan tulee hankkia omakustanteisesti hoitoinstrumentit (katso alempana "muut kustannukset").

- Ehostus

Sisältää tietopohjaiset ehostuksen perusteet (väri- ja muoto-oppi) päivämeikistä juhlameikkiin, käytännön harjoitteluineen sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys.
Osallistujan tulee hankkia omakustanteisesti tarvittavat välineet (katso alempana "muut kustannukset").

- Täydentävät ihonhoidot

Sisältää ihon erikois- ja laitehoitojen osaamisen. Osallistuminen edellyttää osion "Ihonhoito & ihonhoidon ohjaus" kokonaisuuden hallintaa.

- Kylpylähoidot

Sisältö: Aromahieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta ja tutustuminen erilaisiin SPA-hoitoihin. Osallistuminen edellyttää klassisen kokovartalohieronnan osaamista. HUOM! Voit kysyä myös osallistumista yhteen sisällön osista.

> HUOM! Opiskelijamme ovat oikeutettuja Kelan opintotukeen (opintorahaan ja valtion takaamaan opintolainaan sekä yleiseen asumitukeen). Lisätietoja opintotuesta voit katsoa sivuilta: www.kela.fi/opintotuki.

> Opiskelun ollessa päätoimista, on työttömien mahdollista opiskella työttömyysetuudella. Opiskelun tukemisesta päättää työ- ja elinkeinotoimisto. Lisätietoja voit katsoa sivuilta: https://toimistot.te-palvelut.fi/omaehtoinen-opiskelu-tyottomyysetuudella.

> Kun sinut on hyväksytty opiskelijaksi, varaat opiskelupaikan suorittamalla 300€ sisäänkirjautumismaksun, joka on osa kokonaiskoulumaksua. Mikäli joudut perumaan opiskelusi tai siirrät aloitusta, se ei oikeuta sisäänkirjautumismaksun palautukseen.

> Mikäli kiinnostuit koulutuksestamme, otathan yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostilla.