KOULUTUKSEN KUSTANNUKSET

Lisätietoa koulutukseen liittyen voit tiedustella soittamalla aukioloaikoinamme p. 03 7822 880 tai sähköpostilla koulutusjohtajaltamme: marita.kyyronen@kosmetologikoulu.com 

tai: toimisto@kosmetologikoulu.com.

Koulullamme on mahdollisuus suorittaa opintoja päiväopintoina tai monimuoto-opintoina.


Moduulikohtainen koulutus / tutkintoon valmistava koulutus ja niiden sisällöt:

- Ihon hoito & Ihon hoidon ohjaus

Sisältää kasvo,-jalka, -käsi ja vartalohoidon perusteet (tietopohjainen osaaminen, perushoitojen toteutus ja asiakkaan ohjaus sekä myyntityö). Osallistujan tulee hankkia omakustanteisesti hoitoinstrumentit (katso alempana "muut kustannukset").

- Ehostus

Sisältää tietopohjaiset ehostuksen perusteet (väri- ja muoto-oppi) päivämeikistä juhlameikkiin, käytännön harjoitteluineen sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys.
Osallistujan tulee hankkia omakustanteisesti tarvittavat välineet (katso alempana "muut kustannukset").

- Täydentävät ihonhoidot

Sisältää ihon erikois- ja laitehoitojen osaamisen. Osallistuminen edellyttää osion "Ihonhoito & ihonhoidon ohjaus" kokonaisuuden hallintaa.

- Kylpylähoidot

Sisältö: Aromahieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta ja tutustuminen erilaisiin SPA-hoitoihin. Osallistuminen edellyttää klassisen kokovartalohieronnan osaamista. HUOM! Voit kysyä myös osallistumista yhteen sisällön osista.


MUUT KUSTANNUKSET:

Oppikirjat:

Halsas-Lehto, Härkönen & Raivio. 2018. Ihonhoito kauneudenhoitoalalla. Sanoma Pro.

Karhumäki ym. 2017. Päästä varpaisiin. Ihmisen anatomia ja fysiologia. Edita. (huom. myös vanhempi painos käy.)

Luukkainen, Raivio & Väliaho. 2018. Meikkaus. Sanoma Pro.


- Hoitoinstrumentit n. 150€ (Kilpailutamme edullisimman vaihtoehdon, tilaus tehdään ryhmänä).

- Meikkisiveltimet n. 50-200 € (Voit hankkia siveltimet koululta tai myös muuta kautta, mutta keskustele laadusta opettajan kanssa).

- Musta työasu (takki, housut ja jalkineet), alkaen n. 100€.

- Etätehtävien tekemiseen ja tiedonhankintaan on sinulla hyvä olla olemassa tietokone.


> HUOM! Opiskelijamme ovat oikeutettuja Kelan opintotukeen (opintorahaan ja valtion takaamaan opintolainaan sekä yleiseen asumitukeen). Lisätietoja opintotuesta voit katsoa sivuilta: www.kela.fi/opintotuki.

> Opiskelun ollessa päätoimista, on työttömien mahdollista opiskella työttömyysetuudella. Opiskelun tukemisesta päättää työ- ja elinkeinotoimisto. Lisätietoja voit katsoa sivuilta: https://toimistot.te-palvelut.fi/omaehtoinen-opiskelu-tyottomyysetuudella.

> Kun sinut on hyväksytty opiskelijaksi, varaat opiskelupaikan suorittamalla 300€ sisäänkirjautumismaksun, joka on osa kokonaiskoulumaksua. Mikäli joudut perumaan opiskelusi tai siirrät aloitusta, se ei oikeuta sisäänkirjautumismaksun palautukseen.

> Mikäli kiinnostuit koulutuksestamme, otathan yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostilla.