LAHJAKORTIT

Huom. Ohjeet lahjakorttien tilaamiseen sähköpostitse löydät sivun alalaidasta.

EANA Center - Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitolan oppilastyöt ovat ehdottomasti yksi suosituimmista lahjoista. Mikä olisikaan tervetulleempi lahja, kuin hetki itselle arjen kiireiden keskellä.

Voit valita lahjakortin johonkin hinnastomme hoidoista tai tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita mieluisensa hoidon. Valikoimasta löydät palveluita niin miehille kuin naisille, ja lähes kaiken ikäisille, nuorista iäkkäämpiin. Huom. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ja lahjakortti tulee käyttää viimeistään sen voimassaolopäivänä. Varaathan aikasi siis hyvissä ajoin etukäteen, kiireisimpinä aikoina kaksi viikkoa aiemmin, kiitos :)

Oppilastyönä toteutettavia hoitolapalveluita voit ostaa lahjaksi piipahtamalla myymälässämme tai MSCHIC-verkkokaupassa.EANA Shop - myymälästämme löydät lisäksi paljon ihastuttavia ja kekseliäitä lahjaideoita niin isompiin merkkihetkiin kuin vaikkapa tuliaisiksi ystävälle.

Löydät erilaisia tunnelmanluojia -kuten yllä olevan kuvan kauniit Raamiin-julisteet ja kortit-, esteettistä silmää ilahduttavia käyttöesineitä sekä upeita suomalaisia design-tuotteita, kuten koruja. Osaan myymälän tuotemerkeistä pääset tutustumaan täältä.

TILAA LAHJAKORTTI

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, saat maksu- ja toimintaohjeet sähköpostilla.
Tilaukset käsitellään manuaalisesti ja käsittelyaika on 1-3 vuorokautta, jonka jälkeen saat maksuohjeet. Lahjakortti toimitetaan postitse, kun olemme saaneet tilaajalta vahvistuksen suoritetusta maksusta (tilaaja saa ohjeet vahvistukseen sähköpostitse).
Kokonaistoimitusaika n. 5 arkipäivää.