Hyvä asiakaspalvelija

17.02.2023

Kosmetologin työ on hyvin asiakaslähtöistä ja asiakas on meille hyvin tärkeä. Asiakasta kuunnellaan ja luetaan, jotta hoitohetkestä saadaan miellyttävä ja onnistunut kokemus. Asiakkaan kanssa huomioidaan myös hoitotilanne, esimerkiksi hieronnan aikana vältetään puhumista, jotta asiakas saa rauhassa rentoutua ja keskittyä hyvänolon tunteeseen.

Ihmisluonteita on paljon ja jokainen asiakas on erilainen, osa haluaa keskustella, osa juttelee paljonkin ja syvällisestikin, osa taas haluaa rauhoittua ja hiljentyä. Osaamme näitä kaikkia kunnioittaa ja mukautua sen mukaisesti. Kosmetologeina olemme ammattitaitoisia ja osaamme ohjata asiakasta tarpeiden mukaisesti.

Ammattitaito ja tuotetuntemus luovat turvallisen ja antoisan hoitokokemuksen. Tuotteemme ovat meille tuttuja, jotta osaamme suositella ne asiakkaalle ja kertoa niistä enemmän.

Se miten asiakkaan palvelee vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hoitoon. Tarkoituksemme on jäädä asiakkaan mieleen positiivisesti, ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun myötä.


                                                                                                ~Petra~