Lahjaideoita

01.12.2017

EANA Shop

Paljon ihastusta herättänyt myymälämme tarjoaa myös mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia lahjavaihtoehtoja silloin, kun haluat antaa lahjaksi jotain konkreettisempaa.

Meiltä löydät mm. uniikkeja suomalaisia design-koruja, makuhermoja hellivää lakritsiteetä, innokkaalle saunojalle löylypallo tuomaan kesän tuoksua löylyhetkiin, ihastuttavia tuotteita arjen hetkistä juhlaviin -elämän eri hetkiin.

Valinnan vaikeuden iskiessä, voit myös ostaa lahjakortin EANA Shopin tuotteisiin.

Tervetuloa!

PYSÄHDY HETKEKSI

Meiltä EANA Centeristä löydät sopivimmat lahjat -elämän eri hetkiin.

Ylivoimaiessti suosituimmat lahjat jouluksi ovat lahjakortit kosmetologikouluhoitolan palveluihin. Lahjakorteissa listaykkösenä ovat ns. pakettihoidot, jotka ovat aina edullisessa pakettitarjouksessa. Eniten toivotaan kasvo-, jalka- ja käsihoitopakettia, jossa hoidetaan n.90 minuutin aikana kaikki osa-alueet kolmen opiskelijan avulla, hinta 98€ (norm. 110€). Muut paketit ja hoitolapalvelut löytyvät hinnastostamme.

Uutuutena lahjakorttivalikoimaan ovat tulleet SPA-paketit, jotka räätälöidään vastaamaan asiakkaan omia toiveita.
Hoito voi sisältää esimerkiksi aromahierontaa ja/tai kuumakivihierontaa osavartalolle yhdistettynä SPA-jalkakylpyyn ja turvenaamioon tai vaikkapa selän tai kasvojen alueen turvenaamioon, kesto 75min., hinta 45€.
Tällä paketilla takaat hetken hemmottelua ja rentoutumista lahjan saajalle.

Lahjakortit summalle ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun et ole täysin varma millaista hiotolapalvelua lahjan saaja olisi vailla. Nämä lahjakortit ovat ainoita lahjakortteja, jotka saaja voi käyttää myös PRO-kosmetologien palveluihin tai kulloinkin voimassa oleviin tarjouksiin.

Joulukuussa on myös vaihtuvia tarjouksia EANA Centerissä kävijöille, joista infoamme mm. fb- ja instagram-kanavillamme.