Lumoavaa luomua koko perheelle

09.11.2017

-Teksti: Mira-Elise, EANA Edu kouluttaja-

Olemme saaneet valikoimaamme suurta ihastusta herättäneet Beauty Garden-tuotteet! Kyseessä on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jolta löytyy myös täysin vegaaneja tuotteita. Tuotteissa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus.
Lisäksi tuotteet ovat äärimmäisen kauniita katsella!

Tuotteet ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat hyvin niin naisille kuin miehillekin. Sarjaan kuuluva superkosteuttava Porkkanavoide on oiva tuote jopa perheen pienimmille.
---
HUOM.! Kehäkukkasaippua puolestaan on vaikkapa oiva lahjaidea miehille. Siinä on kevyesti kuorivia kehäkukan terälehtiä ja sillä voi pestä päästä varpaisiin. Ihastuttavaa kätevyyttä yhdistettynä lempeään tehokkuutteen!
---

Itselläni on sekaiho, joka on äärimmäisen pintakuiva, jonka vuoksi epäpuhtauksia ja näppylöitä syntyy helposti.
Olen saanut suuren avun Beauty Gardenin Kamomillapuhdistuksesta, joka poistaa tehokkaasti koko meikin (myös silmämeikin) ja jättää ihon todella pehmeäksi.
Puhdistuksen jälkeen levitän esnsin silmänympärysiholle Päivänkakkaraseerumin (ja tällä lähti OIKEASTI viikon jälkeen stressin aiheuttamat juonteet silmien ympäriltä! Uskomaton tehotuote!!) ja sitten koko kasvoille Teevoiteen, joka aktivoi ihon aineenvaihduntaa. Jo kolmen viikon säännöllisen käytön jälkeen iho on voinut paremmin kuin aikoihin!

Oma suosikki vartalonhoitotuotteista on huumaavaan tuoksuinen Kehäkukkaöljy. Tuoksun lisäksi sen aikaansaama pehmeä tunne iholla on suorastaan käsin kosketeltava ja se soveltuu jopa nirhaumille tai auringosta punoittavalle iholle kehäkukan korjaavien ominaisuuksien vuoksi.
Käsittele öljyllä muun vartalon lisäksi myös kynsinauhat ja kädet ja voit lisäksi levittää sitä kasvovoiteen päälle, jolloin ihosi saa mitä parhaimman kosteuskylvyn.
Ihon ollessa erityisen kuiva, tämä öljy toimii myös mitä parhaimpana puhdistustuotteena kasvoille.
Tuote soveltuu myös tehohoidoksi hauteena päänahalle ja hiuksille.

Ei muuta kuin luomuilemaan!

ps. PRO-kosmetologit tekevät Beauty Garden-kasvohoitoja
EANA Wellness-hoitolassa.