Valmistaudu aurinkoon!

12.04.2018

- teksti: opiskelijat Suvi ja Emmi -

Talven jälkeen ihomme janoaa kosteutta pakkasten ja kuivan sisäilman jäljiltä! Tähän aikaan vuodesta myös katupöly ja raaka kevättuuli kuivattaa kasvojesi ihoa. Aloita ihon valmistelu hyvissä ajoin kesää kohden kuorimalla ja kosteuttamalla.

EANA Centerillä tarjoamme hemmottelevaa ihonhoidollista hierontaa koko- tai osavartalolle tarpeesi mukaan, johon voit sisällyttää kuivaharjauksen tai suolakuorinnan hoidon tehostamiseksi.
Kasvojen ihonhoitoon suosittelemme tehokkaita koneellisia hoitoja, joilla saadaan imeytettyä tehoaineita ja kirkastettua kasvojen ihoa tehokkaasti.

Hoitotarjontaamme pääset tutustumaan täältä.Aurinkoenergiaa!

Auringon tuottaman UV-säteilyn avulla ihossamme muodostuu D-vitamiinia, joka tuo helpotusta moniin iho-ongelmiin, kuten atopiaan ja akneen. Toisaalta liian runsas altistuminen auringon säteilylle aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista ja ei-toivottuja ihomuutoksia. Muista siis, että suojavoiteiden käyttö on ensisijaisen tärkeää!

Suojatuotteiden käyttö on hyvä aloittaa jo kevään kynnyksellä. Kasvojen ihoa voit suojata myös värikosmetiikalla, kuten hoitolassamme myytävällä MSCHIC-mineraalimeikkipuuterilla, jonka mineraaliainesosat antavat iholle päivittäisen suojakertoimen 10.


Katse kynsiin!

Vaikka aurinko jo lämmittääkin mukavasti, on silti hyvä suojata käsien ihoa sormikkain. EANA Centerin opiskelijoiden vinkki talven kuivattamille käsille on Spa luxus käsihoito, joka sisältää mm. tehokkaan kuorinnan ja tehokosteuttavan, lämmittävän parafiinin. Hauraita kynsiä suojaamaan suosittelemme OPI Gel Color -kestolakkausta, joka kestää virheettömänä 2-4 viikkoa.

Nähdään EANA Centerillä ja toivotetaan kevät yhdessä tervetulleeksi!


Aurinkoisin kevätterveisin opiskelijat Suvi ja Emmi!