Jälleen on näytön paikka

13.11.2017

-Teksti: Mira-Elise, EANA Edu kouluttaja.-

On se aika vuodesta, kun valmistuvan kurssimme opiskelijat jännittävät lähestyvää näyttötutkintopäivää. Täydentävien ihonhoitojen ja kylpylähoitojen osaamista näytetään maanantaina 27.11. Oheisesta kuvasta näet tämän kertaiset suoritettavat hoidot hintoineen.


Mikä ihmeen näyttötutkinto?

Itse näyttötutkinto on ollut erityisesti aikuisille suunnattu joustava tapa osoittaa ammattitaito työelämässä, riippumatta siitä miten osaaminen on hankittu.
Meidänkin opiskelijoidemme ikähaitari on laaja ja lisäksi mahdollisuus suorittaa opinnot monimuotoisina on tuonut opiskelijoita ympäri Suomea. Meillä näyttöä suorittavat ovat pääsääntöisesti hankkineet osaamisensa järjestämässämme valmistavassa koulutuksessa, mutta huomioimme tottakai opintojen henkilökohtaistamisessa muullakin tavoin hankitun tai hankittavan osaamisen.

Suomalainen koulujärjestelmä elää parhaillaan jännittävää murrosvaihetta, tutkinnot näyttöineen uudistuvat ja tämä tuo varmasti omat haasteensa koulumaailmaan. Näyttötutkinnon suorittamistavan perusteena on aina ollut asiakaslähtöisyys ja meidän etunamme on jatkossakin aidon asiakaspalveluympäristön tarjoaminen opiskelijoillemme, jolloin asiakaslähtöisyys ja aito työelämän osaaminen korostuvat läpi opintojen.

EANA Edu / Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola tarjoaa myös jatkossa sellaisia kursseja ja sellaisen harjoitteluympäristön, jotka antavat erinomaiset valmiudet tutkinnon suoritamiseen. Viime aikoina meillä onkin ollut etu tarjota mahdollisuus työharjoittelupaikkoihin myös muista oppilaitoksista, kuten Koulutuskeskus Salpauksesta, valmistuville opiskelijoille.

Jos kauneudenhoitoalan opiskelu kiehtoo tai olet vailla harjoittelupaikkaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Näyttötutkinnoista voit lukea lisää opetushallituksen sivuilta.


"Joka uskaltaa unelmoida, uskaltaa myös elää. Joka uskoo itseensä, on jo puolivälissä unelmaansa, eläen enemmän."
-EANA Edu-