LAHJAIDEA Olla - rannekoru tekstillä sekä hemmotteleva hoitolahjakortti

LAHJAVINKKI: Korun kaveriksi sopii mainiosti hemmottelulahjakortti kosmetologikoulun oppilastyönä tehtyyn hoitoon. Valitse lahjakortti verkkokaupastamme mihin tahansa hoitoon.

Olla-rannekorut on suunniteltu sopimaan kaikenkokoisiin ranteisiin. Siroa rannekorua voi pienentää tai suurentaa varovasti taivuttamalla. Rannekorut ovat kestäviä ja kevyitä, joten ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Syväkaiverrettu teksti on selkeä ja helposti luettavissa. Rannekorun leveys on 3 mm.

OLLA-kaula- ja rannekorut valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja päällystetään metallilla sopivan sävyn aikaansaamiseksi. Ruostumaton teräs on kestävä ja luja materiaali, jota voi taivuttaa sopivan kokoiseksi. Ruostumaton teräs ei kulu eikä tummu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koruja ei tarvitse hoitaa, eikä metalli aiheuta myöskään allergiaa (ei sisällä nikkeliä) tai värjää ihoa. Suojaa koru kuitenkin kosteudelta, kosmetiikalta ja kodin kemikaaleilta. Puhdista koru tarvittaessa puuvilla- tai samettiliinalla.

Tekstivaihtoehdot mm.  "RAKAS ÄITI", "RAKASTA UNELMOI HYMYILE" ja "SHE BELIEVED SHE COULD, SO SHE DID" + tekstin perässä korukivi.

Värit: Hopea, kulta tai ruusukulta

Valitse variaatio:

Alkaen 25,00 €