Olla - rannekoru tekstillä

Olla-rannekorut on suunniteltu sopimaan kaikenkokoisiin ranteisiin. Siroa rannekorua voi pienentää tai suurentaa varovasti taivuttamalla. Rannekorut ovat kestäviä ja kevyitä, joten ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Syväkaiverrettu teksti on selkeä ja helposti luettavissa. Rannekorun leveys on 3 mm.

OLLA-kaula- ja rannekorut valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja päällystetään metallilla sopivan sävyn aikaansaamiseksi. Ruostumaton teräs on kestävä ja luja materiaali, jota voi taivuttaa sopivan kokoiseksi. Ruostumaton teräs ei kulu eikä tummu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koruja ei tarvitse hoitaa, eikä metalli aiheuta myöskään allergiaa (ei sisällä nikkeliä) tai värjää ihoa. Suojaa koru kuitenkin kosteudelta, kosmetiikalta ja kodin kemikaaleilta. Puhdista koru tarvittaessa puuvilla- tai samettiliinalla.

Tekstivaihtoehdot: "RAKAS ÄITI", "RAKASTA UNELMOI HYMYILE" ja "SHE BELIEVED SHE COULD, SO SHE DID" + tekstin perässä korukivi.

Värit: Hopea, kulta tai ruusukulta

LAHJAVINKKI: Korun kaveriksi sopii mainiosti MSCHIC-huulipuna esimerkiksi sävyssä "I <3 U", eli I Love U, jonka kaunis antiikkiruusun sävy sopii lähes kaikille. Huulipunan hinta norm. 18 €, lahjasetissä 10 €.

Valitse variaatio:

Alkaen 25.00 €