UUTISET & TARJOUKSET

LAHJAIDEOITA ÄITIENPÄIVÄÄN!

Tekijät opiskelijat Suvi ja Saara

Äitienpäivä on pian täällä, etkö ole vielä ostanut äidillesi lahjaa? Tule piipahtamaan myymälässämme niin katsotaan yhdessä lahjaideoita!

Meiltä löydät upeita kotimaisia käsintehtyjä tuotteita niin lahjaksi kuin itsellesikin!
Ventti design kaula- ja korvakorut. Korujen valmistaja vaalii luontoa, joten jokainen koru on suunniteltu ja valmistettu käsin sekä tehty kierrätysnahasta.

Aarni Woodin puiset aurinkolasit, jokaisessa kuviointi ja puun sävyt ovat yksilöllisiä, joten mitkään laseista eivät ole täysin identtisiä keskenään.

Riemupuodin korvakorut, jotka ovat graafisen yksinkertaisen muotoisia ja ihanan värikkäitä.

Myymälästämme löytyy Raamiin julisteet ja kortit. Julisteilla saat helposti piristystä arkeen ja tuomaan iloa päivääsi. Kaikki julisteet painetaan Suomessa. Kortit voit myös kehystää seinälle tai ilahduttaa äitiäsi ihanalla kortilla!

Lisäksi myymälässämme paljon sisustustuotteita ja kosmetiikkaa:)

Crea Iloa korut, jotka ovat muotoiltu selkeälinjaisesti ja skandinaavisesti. Korujen kääntöpuolelle voit suihkauttaa haluamaasi tuoksua, jonka tuoksu säilyy jopa kolmen viikon ajan!
Äitienpäivä lähestyy, oletko miettinyt miten hemmotella äitiä?

Mikä olisikaan parempi äitienpäivälahja, kuin hemmottelulahjakortti valitsemaasi hoitoon äidille, anopille, mummolle, isomummolle, siskolle. tai vaikka itsellesi :)

Meiltä saat esimerkiksi nautinnollisen kasvohoidon, joka sisältää virkistävän luxusnaamion, päähieronnan sekä lämpimän parafiinihoidon käsille. Parafiini on syväkosteuttava ja ihoa ravitseva hoito, joka saa ihon näyttämään terveemmältä ja sileämmältä. Hinta 85€

Kauniit kädet saat helposti geelilakkauksella. Käsihoito sisältää appelsiinikylvyn käsille, kuorinnan, kynsien hoidon, OPI geelilakkauksen ja hieronnan. Geelilakkaus pysyy kauniina 2-4 viikkoa, eikä lakkaus vahingoita lainkaan omaa kynttä. Hinta 55€

Hyvän olon hieronta sisältää kuivaharjauksen ja rentouttavan ihonhoidollisen klassisen hieronnan valitsemallasi vartalovoiteella. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, joten se on mainio tehdä ennen hierontaa. Hinta 45€

Tämän tekstin kirjoittivat yhteistyössä opiskelijat Minna ja Oksana sekä Moona-opettaja

- teksti: opiskelijat Suvi ja Emmi -

Talven jälkeen ihomme janoaa kosteutta pakkasten ja kuivan sisäilman jäljiltä! Tähän aikaan vuodesta myös katupöly ja raaka kevättuuli kuivattaa kasvojesi ihoa. Aloita ihon valmistelu hyvissä ajoin kesää kohden kuorimalla ja kosteuttamalla.

Lahjaideoita

01.12.2017

Paljon ihastusta herättänyt myymälämme tarjoaa myös mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia lahjavaihtoehtoja silloin, kun haluat antaa lahjaksi jotain konkreettisempaa.

-Teksti: Mira-Elise, EANA Edu kouluttaja.-

On se aika vuodesta, kun valmistuvan kurssimme opiskelijat jännittävät lähestyvää näyttötutkintopäivää. Täydentävien ihonhoitojen ja kylpylähoitojen osaamista näytetään maanantaina 27.11. Oheisesta kuvasta näet tämän kertaiset suoritettavat hoidot hintoineen.

-Teksti: Mira-Elise, EANA Edu kouluttaja-

Olemme saaneet valikoimaamme suurta ihastusta herättäneet Beauty Garden-tuotteet! Kyseessä on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jolta löytyy myös täysin vegaaneja tuotteita. Tuotteissa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus.
Lisäksi tuotteet ovat äärimmäisen kauniita katsella!

Tällä sivulla julkaisemme ajankohtaisia uutisia uusista tuulista kauneuden maailmassa ja EANA Centerin toiminnassa. Ennen kaikkea pääset myös näkemään mahdolliset voimassa olevat hoitolapalvelu-, lahjakortti- tai tuotetarjouksemme. Yhteydenotto-sivultamme voit myös lähettää kysymyksiä ja toiveita ajankohtaisista aiheista, joista haluaisit...


TILAA UUTISKIRJE

- Elämän eri hetkiin -