UUTISET & TARJOUKSET

Tietosuoja-asetuksen tiedote asiakkaille:

Arvoisat asiakkaamme olemme tarkistaneet ja päivittäneet yrityksemme tietosuojaan liittyvät asiat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tähän alla esiteltyyn tietosuojaselosteeseen olemme koonneet yritykseemme (EANA-Center, Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola) liittyvät asiat koskien EU:n tietosuoja-asetuksen soveltamista. Tarkemman kuvauksen toiminnastamme ja meiltä saatavista palveluista löydät verkkosivuiltamme ja kysyttäessä meiltä.

Asiakkaan henkilötietoja yrityksemme saa silloin, kun asiakas tekee ajanvarauksen hoitolaamme tai muulla tavoin luovuttaa itse tietojaan ottaessaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai tekee tuote- tai lahjakorttitilauksia verkon välityksellä. Tähän selosteeseen on koottu tarkempia tietoja ja vastauksia alla oleviin keskeisiin kysymyksiin:

1. Miten yrityksemme käsittelee asiakkaiden henkilötietoja?

2. Minkälaisia henkilötietoja yrityksemme kerää asiakkaista?

3. Mihin tarkoituksiin kerättyjä tietoja käytetään?

4. Selvitys asiakkaan oikeuksista kerättyihin tietoihin liittyen.

Asiakkaan tehdessä meille ajanvarauksen, otamme paperiseen ajanvarauskalenteriimme ylös ainoastaan asiakkaan sukunimen ja puhelinnumeron. Nämä tiedot otamme ylös sen vuoksi, että meillä on mahdollisuus tavoittaa asiakas, jos meidän tulee esimerkiksi tehdä peruutus ajanvaraukseen. Tai jotta saamme asiakkaaseen yhteyden, jos hän ei saavu varatulle ajalle. Ajanvarauskirja on lukollisen kaapin takana liikkeemme ollessa suljettuna. Vanhat ajanvarauskalenterit hävitämme asianmukaisesti silppurilla.

Jos hoitolaamme tulee isompia ryhmiä, asioidaan heidän yhteyshenkilön kanssa joko puhelimitse tai sähköpostitse ja ajanvaraukset otetaan ylös joko paperiseen ajanvarauskalenteriin tai ne tehdään tietokoneella ja printataan tämän jälkeen. Ryhmäajanvarauksissa asiakkaista kerätään yhtä lailla nimitiedot ja yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nämä mahdolliset tietokoneella tehdyt lomakkeet hävitetään jälkikäteen silppurilla.

Nettisivuillamme kohdassa "yhteydenotto" on asiakkaan mahdollista jättää yhteydenottopyyntö. Tässä yhteydenottolomakkeessa asiakkaalta kysytään nimi ja sähköpostiosoite, jotta pystymme vastaamaan yhteydenottopyyntöön. Yhteydenottopyyntö välittyy sähköpostiimme (toimisto@kosmetologikoulu.com). Yhteydenottopyyntöön vastattuamme hävitämme yhteydenottopyynnön tehneen asiakkaan viestin roskapostiin.

Yritystoimintaamme kuuluu MSCHIC-meikkisarja. MSCHIC:n verkkokaupasta voi tilata joko MSCHIC- tuotteita tai lahjakortteja Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitolan palveluihin. Jos asiakas tilaa tuotteita tai lahjakortteja, kysytään hänen nimensä, osoitteensa, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumero, jotta saamme toimitettua lahjakortin/tuotetilaukset ja saamme tarvittaessa asiakkaaseen yhteyden. Asiakkaalle tulostetaan lähetyslista, joka lähetetään tilauksen yhteydessä. Toinen kopio lähetyslistasta jää yrityksellemme mahdollisia reklamaatioita varten ja lähetyslistaan merkitään, milloin kyseinen lähetys on toimitettu ja kuka asiaa on hoitanut. Näitä lähetyslistoja säilytämme kansiossa pari (2kk) kuukautta, jonka jälkeen hävitämme ne silppurilla.

Emme kerää yrityksessämme asiakasrekisteriä. Hoitoihin liittyvät asiat kysytään asiakkaalta suullisesti hoidon yhteydessä. Jos teemme hoidon yhteydessä analyysikortin asiakkaasta, annetaan analyysikortti asiakkaan mukaan ja asiakas on vastuussa analyysikortin hävittämisestä. Näyttötutkinnoissa kerättävien esitietolomakkeiden hävittämisestä silppurilla vastaavat näyttötutkintomestarit. Analyysikortit ja näyttötutkinnoissa käytettävät esitietolomakkeet tehdään ja tiedot kerätään sen vuoksi, että voimme varmistua siitä, että tekemillemme hoidoille ei ole vasta-aiheita ja että pystymme arvioimaan opiskelijoiden osaamista. Analyysikortteja hoitojen yhteydessä täytetään hyvin usein myös siten, että niihin ei merkitä ollenkaan asiakkaan henkilötietoja. Jos teemme asiakastyytyväisyyskyselyjä, toteutamme ne nimettöminä.

Asiakkaalla on aina mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse aukioloaikoinamme tai sähköisesti, jos hänellä on kysyttävää tai hän haluaa, että poistamme joitakin hänen aiemmin meille luovuttaneita tietoja. Mitään asiakkaiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille henkilöille/kolmansille osapuolille.

Opiskelu kuulumisia Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitolasta

Olemme Emmi ja Oksana, pian valmiita kosmetologeja Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitolasta. Aloitimme opintomme helmikuussa 2017 ja valmistumme juhannuksena 2018. Tässä blogi-tekstissä kerromme hieman opiskelusta Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitolassa.

Suurella osalla opiskelijoistamme on pohjalla joku aiempi koulutus, ja moni lähtee opiskelemaan kosmetologiksi täydentääkseen aiempaa osaamistaan. Kouluumme voi tulla opiskelemaan myös peruskoulupohjalta.

Olemme molemmat viihtyneet koulussa hyvin ja opiskelu on ollut antoisaa. Opinnot alkavat teoriajaksolla, joka kestää n. 5kk. Siinä ajassa käydään läpi perusasiat jalka-, käsi-, kasvo- ja vartalohoidoista. Teoriaosuuksien jälkeen treenaamme hoitoja keskenämme, ennen kuin pääsemme tekemään hoitoja oikeille asiakkaille. Opettajat ja vanhemman kurssin opiskelijat seuraavat ja auttavat hoitolassa ensimmäisissä hoidoissa. Koulun hoitolassa käy asiakkaita laidasta laitaan; nuoria ja vanhoja, miehiä ja naisia.

Ns. Spa-hoidot, kuten hieronta, kuumakivihieronta ja aromahieronta harjoitellaan opintojen myöhemmässä vaiheessa. Koulullamme käy myös ulkopuolisia kouluttajia. Ulkopuolista oppia olemme saaneet mm. kuituripsipidennyksiin ja kestolakkaukseen.

Meillä häämöttää kohta siis valmistuminen ja koemme, että olemme löytäneet mielenkiintoisen alan, jolla on mahdollisuus aina kehittää itseään. :)


LAHJAIDEOITA ÄITIENPÄIVÄÄN!

Tekijät opiskelijat Suvi ja Saara

Äitienpäivä on pian täällä, etkö ole vielä ostanut äidillesi lahjaa? Tule piipahtamaan myymälässämme niin katsotaan yhdessä lahjaideoita!

Meiltä löydät upeita kotimaisia käsintehtyjä tuotteita niin lahjaksi kuin itsellesikin!
Ventti design kaula- ja korvakorut. Korujen valmistaja vaalii luontoa, joten jokainen koru on suunniteltu ja valmistettu käsin sekä tehty kierrätysnahasta.

Aarni Woodin puiset aurinkolasit, jokaisessa kuviointi ja puun sävyt ovat yksilöllisiä, joten mitkään laseista eivät ole täysin identtisiä keskenään.

Riemupuodin korvakorut, jotka ovat graafisen yksinkertaisen muotoisia ja ihanan värikkäitä.

Myymälästämme löytyy Raamiin julisteet ja kortit. Julisteilla saat helposti piristystä arkeen ja tuomaan iloa päivääsi. Kaikki julisteet painetaan Suomessa. Kortit voit myös kehystää seinälle tai ilahduttaa äitiäsi ihanalla kortilla!

Lisäksi myymälässämme paljon sisustustuotteita ja kosmetiikkaa:)

Crea Iloa korut, jotka ovat muotoiltu selkeälinjaisesti ja skandinaavisesti. Korujen kääntöpuolelle voit suihkauttaa haluamaasi tuoksua, jonka tuoksu säilyy jopa kolmen viikon ajan!
Äitienpäivä lähestyy, oletko miettinyt miten hemmotella äitiä?

Mikä olisikaan parempi äitienpäivälahja, kuin hemmottelulahjakortti valitsemaasi hoitoon äidille, anopille, mummolle, isomummolle, siskolle. tai vaikka itsellesi :)

Meiltä saat esimerkiksi nautinnollisen kasvohoidon, joka sisältää virkistävän luxusnaamion, päähieronnan sekä lämpimän parafiinihoidon käsille. Parafiini on syväkosteuttava ja ihoa ravitseva hoito, joka saa ihon näyttämään terveemmältä ja sileämmältä. Hinta 85€

Kauniit kädet saat helposti geelilakkauksella. Käsihoito sisältää appelsiinikylvyn käsille, kuorinnan, kynsien hoidon, OPI geelilakkauksen ja hieronnan. Geelilakkaus pysyy kauniina 2-4 viikkoa, eikä lakkaus vahingoita lainkaan omaa kynttä. Hinta 55€

Hyvän olon hieronta sisältää kuivaharjauksen ja rentouttavan ihonhoidollisen klassisen hieronnan valitsemallasi vartalovoiteella. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, joten se on mainio tehdä ennen hierontaa. Hinta 45€

Tämän tekstin kirjoittivat yhteistyössä opiskelijat Minna ja Oksana sekä Moona-opettaja

- teksti: opiskelijat Suvi ja Emmi -

Talven jälkeen ihomme janoaa kosteutta pakkasten ja kuivan sisäilman jäljiltä! Tähän aikaan vuodesta myös katupöly ja raaka kevättuuli kuivattaa kasvojesi ihoa. Aloita ihon valmistelu hyvissä ajoin kesää kohden kuorimalla ja kosteuttamalla.

Lahjaideoita

01.12.2017

Paljon ihastusta herättänyt myymälämme tarjoaa myös mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia lahjavaihtoehtoja silloin, kun haluat antaa lahjaksi jotain konkreettisempaa.

-Teksti: Mira-Elise, EANA Edu kouluttaja.-

On se aika vuodesta, kun valmistuvan kurssimme opiskelijat jännittävät lähestyvää näyttötutkintopäivää. Täydentävien ihonhoitojen ja kylpylähoitojen osaamista näytetään maanantaina 27.11. Oheisesta kuvasta näet tämän kertaiset suoritettavat hoidot hintoineen.

-Teksti: Mira-Elise, EANA Edu kouluttaja-

Olemme saaneet valikoimaamme suurta ihastusta herättäneet Beauty Garden-tuotteet! Kyseessä on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jolta löytyy myös täysin vegaaneja tuotteita. Tuotteissa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus.
Lisäksi tuotteet ovat äärimmäisen kauniita katsella!

Tällä sivulla julkaisemme ajankohtaisia uutisia uusista tuulista kauneuden maailmassa ja EANA Centerin toiminnassa. Ennen kaikkea pääset myös näkemään mahdolliset voimassa olevat hoitolapalvelu-, lahjakortti- tai tuotetarjouksemme. Yhteydenotto-sivultamme voit myös lähettää kysymyksiä ja toiveita ajankohtaisista aiheista, joista haluaisit...


TILAA UUTISKIRJE

- Elämän eri hetkiin -